Generali povinné ručení

Tipy k nákupuFinance  |  Povinné ručení 10. 11. 2021

Specialista nejen na pojištění automobilů – pojišťovna Generali – má jednu z nejširších nabídek povinného ručení na českém trhu. Jaké jsou její výhody a co může být problematické? Lze ho pořídit se slevou? Představujeme povinné ručení Generali a tipy, jak ho sjednat výhodně.

Společnost Generali je součástí skupiny Generali – jednoho z největších pojistitelů na světě. Výhodou jejích služeb je individuální přístup na základě potřeb klientů. Nabízí široký pojistný program zahrnující pojištění vozidel, osob, majetku i podnikatelských a průmyslových rizik. Svou první pobočku v Praze otevřela Generali už v roce 1832.

Nabídka povinného ručení Generali

Největší předností povinného ručení Generali je jeho obrovská variabilita. Generali nabízí 4 různé varianty, které se liší šíří přidaných služeb. U každé lze vybírat z několika pojistných limitů. Jednotlivé varianty jsou balíčky sdružující několik produktů dohromady; vyberete podle toho, jaká rizika chcete mít krytá a jaký komfort od pojišťovny vyžadujete.

  • Základ – limit 35/35, 50/50, nebo 100/100 a základní asistenční služby
  • Komplet – limit 70/70, nebo 150/150, rozšířená asistence a krytí srážky se zvířetem.
  • Exkluziv – limit 100/100, nebo 200/200, ke službám Komplet ještě úrazové pojištění řidičenáhradní vozidlo na 5 dní
  • Exkluziv plus – služby v celé šíři varianty Exkluziv, navíc pojištění proti hlodavcům a garance pojistného na tři roky.

Než si pořídíte novou pojistku, musíte se zbavit té staré. Abychom vám změnu pojišťovny usnadnili, dali jsme dohromady 10 tipů, jak ukončit smlouvu o povinném ručení.

Připojištění Generali a asistenční služby navíc

Neštěstí nechodí po horách, ale po lidech. A může potkat i vás, proto se nabízí možnost přidat k povinnému ručení služby navíc, které vás zabezpečí, když se něco semele.

Asistenční služby si můžete rozšířit na variantu TOP PLUS, či dokonce TOP EXTRA. Pojišťovna vám tak pomůže, i když si zabouchnete klíčky k zapalování v autě, nebo v případě vandalismu.

Povinné ručení Generali

Mezi připojištěními najdete pojištění skel, proti živelnému poškození či poškození hlodavci. O zdraví se vám postará úrazové pojištění a pojištění poúrazové péče. V případě autonehody se zdravotními následky získáte i lázeňskou péči či ošetření v rámci plastické chirurgie.

Bonus a slevy Generali povinné ručení

Na Tipli vám nabízíme možnost pořídit pojištění od Generali s cashbackem 5 %. Pořizujete-li pojištění pro „Škodovku“, seženete variantu Exkluziv asi za 14 tisíc Kč. Z takové objednávky vám ovšem 700 Kč vrátíme. Můžete si tak dovolit třeba ještě připojištění navíc.

Za ježdění bez nehod nabízí Generali bonusovou slevu do výše 55 %. Online sjednání vám zajistí 20 % z ceny dolů. Za připojištěnost můžete ušetřit ještě 10 % a dalších 10 % za roční placení. Držitelé průkazu ZTP jsou zvýhodněni 20% slevou.

Kombinujte slevy s Generali!

Začněte tím, že vše sjednáte online - dostanete slevu přímo od pojišťovny - a spojte to s výhodným bonusem (např. tím, že pojistku napíšete na prarodiče). Celé to ale završte cashbackem od Tipli a ušetřete tak ještě stovky korun navíc. Jedním kliknutím.

Sjednat Generali povinné ručení

Související obchody

Generali Česká pojišťovna, ČSOB Pojišťovna, pojisteni.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se