Black Friday 2024 - kdy bude, velký přehled slev a obchodů

Tipy k nákupuNakupování 4. 3. 2024

Black Friday je velká slevová akce, která se koná každým rokem a tento rok to bude 29. listopadu 2024. Při Black Friday se můžete těšit na velké slevy na nákupy u různých obchodníků a ušetřit tak hodně peněz. Podívejte se na přehled těch nejzajímavějších Black Friday slev a zároveň si můžete v osnově níže kliknout na informace, které vás o této akci zajímají.

Black Friday v roce 2024

Každým rokem připadá Black Friday na 4. pátek v měsíci. Tomuto dni se v České republice říká "černý pátek" a letos připadá Black Friday na 29. listopadu 2024. Tohoto dne se jako každý rok zúčastní mnoho prodejců, kteří na své produkty poskytnou určité slevy, akce nebo jiné výhodné nabídky. Je velmi pravděpodobné, že slevy budou pokračovat i o víkendu. Black Friday se účastní jak e-shopy, tak kamenné prodejny. 

Kromě Black Friday je tu i další slevová akce s názvem Cyber Monday. Ta se koná v pondělí 2.12. 2024. Pokud vám tedy Black Friday uteče, počkejte si na pondělní slevy. 

Seznam zapojených obchodů do Black Friday v roce 2024

Jelikož se na trhu nachází mnoho obchodů, kteří se zapojují do Black Friday a nabízí velice výhodné nabídky, můžete se podívat na ty nejzajímavější. Velikou výhodou Black Friday je to, že slevy nabízí obchody všech různých kategorií a díky tomu si můžete nakoupit odlišné produkty, jako je například elektronika, oblečení, kosmetika, výbava pro domácí mazlíčky a mnoho dalšího.

Alza Black Friday

U obchodu Alza si můžete všimnout, že akce typu Black Friday pořádá několikrát za rok. Pokud tento obchod máte rádi nebo jste si už předem vybrali zboží na Alze, ale raději si počkáte, až bude probíhat Alza Black Friday 2024, můžete navíc využít Alza slevové kupony. Díky slevovým kuponům od Tipli budete mít váš nákup levnější a ušetříte peníze.

Mall Black Friday

V obchodě Mall.cz naleznete téměř jakékoliv zboží, na které si právě vzpomenete. Právě díky široké nabídce se Mall stal oblíbeným obchodem mnoha zákazníků. V roce 2024 chystá Mall Black Friday slevy až 80 %, které může využít každý. Oblečení, elektronika, hračky, obuv a mnoho dalších produktů naleznete v obchodě Mall na Black Friday 2024 za skvělé ceny. Větší slevu při nákupu na Mall vám zajistí Mall slevové kupony.

CZC Black Friday

Na CZC.cz najdete především elektroniku, ale i oblečení, doplňky stravy či knihy. CZC má opravdu široký sortiment, ze kterého si vybere každý. Využijte vysoké slevy během CZC Black Friday 2024 a nakupte levněji. Zlevněné nákupy jsou ideální na pořízení vánočních dárků.

Datart Black Friday

Pokud sháníte elektroniku a rádi byste si ji nakoupili za výhodnější cenu, počkejte si na Datart Black Friday 2024. V Datartu si totiž můžete zakoupit při akci Black Friday zboží za výhodné ceny. Více peněz ušetříte, pokud využijete slevové kupony Datart. Tento obchod pořádá Black Friday ve stejném období, jako ostatní prodejci.

T.S.BOHEMIA Black Friday

Tento e-shop nabízí především elektroniku a domácí spotřebiče. Zakoupíte zde ale i potřeby pro sport, zahradu, dílnu. V sortimentu je i drogerie či chovatelské potřeby. Počkejte si a ušetřete peníze díky T.S.BOHEMIA Black Friday.

Gorenje Black Friday

Tento online prodejce nabízí kvalitní spotřebiče do domácnosti. Zakoupíte zde lednice, trouby, pračky, sušičky, myčky, mixéry a další elektro. Počkejte si na slevy Black Friday a vybavte si domácnost kvalitními elektrospotřebiči.

Allegro Black Friday

Allegro.cz je obrovské internetové tržiště, kde můžete nakupovat, ale i prodávat. Seženete zde prakticky vše, na co si vzpomenete. Pořiďte si nový mobilní telefon, myčku, pračky, zrnkovou kávu, prací prášek nebo krmivo pro kočky. S Allegro Black Friday hravě ušetříte.

AliExpress Black Friday

Tento obrovský čínský e-shop nabízí miliony produktů za skvělé ceny. Využijte listopadový Black Friday a nakupte vánoční dárky za skvělé ceny. Nakupte elektroniku, oblečení, kosmetiku i hračky pro děti.

Smarty Black Friday

Smarty.cz je odborníkem na prodej elektroniky, zejména mobilních telefonů, počítačů, herního sortimentu či smart produktů. Využijte proto slevy Black Friday a pořiďte si novou elektroniku za skvělé ceny.

Orava Black Friday

Slovenská firma Orava prodává elektroniku. Zaměřuje se zejména na televize, rádia, audio, video, kuchyňské spotřebiče a spotřebiče pro zdraví a krásu. Využijte Black Friday a pořiďte si kvalitní elektro levněji.

Notino Black Friday

Na Notinu naleznete velký výběr parfémů, kosmetiky a mnoho dalších doplňků pro krásu. Jestliže v tomto obchodě nakupujete rádi a máte již napsaný seznam věcí, které si budete chtít na zakoupit, počkejte si na Notino Black Friday 2024. Při této příležitosti si totiž budete moci vybrat vaše oblíbené výrobky za výhodnou cenu. Levnější nákup budete mít, když využijete slevové kupony Notino. V roce 2024 připadá Black Friday na pátek 29. listopadu.

Vivantis Black Friday

Vivantis je e-shop prodávající kosmetiku a módu. Nenechte si ujít parádní slevy a využijte Vivantis Black Friday, díky kterému ušetříte nemalé peníze. Udělejte si radost a pořiďte si něco pěkného za nižší cenu.

NaniNail Black Friday

NaniNails je e-shop, který prodává nehtovou kosmetiku. Pořiďte si laky na nehty, brusky, zapékací lampy a další příslušenství pro dokonalou manikúru. Nenechte si utéct skvělé slevy a využijte NaniNail Black Friday, díky kterému nakoupíte levněji. 

Mohito Black Friday

Mohito je obchod s oblečením, obuví a doplňky pro každou ženu. S tímto e-shopem si mohou ženy vybavit svůj šatník nebo botník a pořídit si Mohito šaty, saka, kalhoty, svetry, kabelky, peněženky, pásky nebo lodičky. Při akci Mohito Black Friday si navíc mohou pořídit zboží se slevou a využít slevové kódy a kupony pro levnější nakupování.

Sephora Black Friday

Sephora je jedním z největších prodejců kosmetiky. Na e-shopu Sephora.cz nebo v prodejnách koupíte produkty na líčení, péči o pleť, tělo i vlasy, parfémy. Rovněž také přírodní kosmetiku nebo privátní značku Sephora Collection. Jestliže chcete na Vánoce nakoupit kosmetické dárky, vyplatí se počkat na Sephora Black Friday, který se koná v listopadu.

Deichmann Black Friday

Vybírejte z obrovské nabídky bot pro ženy, muže i děti v obchodě Deichmann. V tomto obchodě můžete vybírat také oblečení a doplňky. Počkejte si na Deichmann Black Friday a využijte výhodné nabídky nebo kódy či kupony pro levnější nákupy. 

Footshop Black Friday

Footshop.cz je internetový obchod s botami, oblečením a doplňky. Vybírejte z pestré nabídky tenisek, kozaček, sandálů a dalších bot pro ženy, muže i děti. Počkejte si na Footshop Black Friday a vybavte si botník za nižší ceny.

FAnn parfumerie Black Friday

FAnn je oblíbená parfumerie nabízející parfémy, kosmetiku či doplňky. Nakupte si vše pro vaši krásu a zdraví za výhodnější ceny. Neváhejte využít FAnn Black Friday, který se zpravidla koná na podzim. Nakupte kosmetické vánoční dárky za výhodnější ceny.

Pilulka Black Friday

Online internetová lékárna Pilulka nezapomíná na své zákazníky ani při velkých slevových akcích. Celoročně nabízí všem kategorie "Akce a slevy" nebo "Zářivě nízké ceny" ve kterých naleznou produkty za zvýhodněné ceny. Jakmile se ale koná Pilulka Black Friday, tak toho tento obchod nabízí ještě více.

Lékárna.cz Black Friday

Další internetovou lékárnou je e-shopu Lékárna.cz. Zde koupíte volně prodejné léky, zdravotní potřeby, tělovou, vlasovou i pleťovou kosmetiku. Rovněž potřeby pro maminky a děti, uklízecí prostředky i chovatelské potřeby. Neváhejte a využijte Lékárna Black Friday.

Elnino Black Friday

Všechny kosmetické produkty můžete najít na jednom místě, pokud navštívíte e-shop Elnino. Na tomto e-shopu si totiž můžete vybírat z produktů o péči o vlasy, tělo, kosmetické produkty a doplňky pro krásu. Jestliže si počkáte ještě navíc na Elnino Black Friday, můžete získat velkou slevu na celou objednávku.

Maluna Black Friday

Tento internetový obchod se zabývá zejména prodejem menstruační pomůcek. Najdete zde menstruační kalhotky, kalíšky, plavky, ale i běžné spodní prádlo,legíny či přírodní kosmetiku. Využijte Black Friday a pořiďte si menstruační potřeby levněji.

Dům Látek.cz Black Friday

Velký výběr látek a také galanterii mohou zákazníci vybírat v e-shopu Dům Látek.cz. Díky bohaté nabídce si v obchodě Dům Látek může vybírat zboží úplně každý, kdo potřebuje nějaké výrobky pro šití. Jakmile se v tomto obchodě bude konat Dům Látek.cz Black Friday, mohou nakupující vybírat zboží s velikou slevou nebo využít jinou výhodnou nabídku, kterou si obchod připraví.

Black Friday Erotic City

Erotic City je obchod, který nabízí primárně erotické hračky a pomůcky. Jestliže byste rádi podobné produkty zakoupili, využijte Black Friday Erotic City, protože při této akci můžete ušetřit peníze. 

Dormeo Black Friday

Nakupujte produkty pro zdravý spánek v obchodě Dormeo a využijte výhodných nabídek, které si obchod připravuje pro nakupující na Dormeo Black Friday. V tyto dny mohou nakupující využívat slevové kódy a kupony pro levnější nakupování.

Yves Rocher Black Friday

Yves Rocher je společnost zaměřující se na prodej přírodní kosmetiky. Nakupte na e-shopu nebo v prodejnách přírodní kosmetiku na pleť, vlasy i tělo. Rovněž v sortimentu najdete dámské i pánské vůně a samozřejmě nesmí chybět dekorativní kosmetika. Velmi oblíbené jsou vánoční Yves Rocher adventní kalendáře. Využijte Yves Rocher Black Friday a nakupte kvalitní přírodní kosmetiku výhodněji.

Baťa Black Friday

Kvalitní obuv a doplňky seženete na jednom místě na e-shopu Baťa.cz. Na nákupy v tomto obchodě navíc můžete využít Baťa Black Friday, protože při této akci si obchod pro své zákazníky připravuje kupony a kódy pro levnější nakupování.

Adidas Black Friday

Adidas má bohatou nabídku sportovního oblečení, obuvi a doplňků pro ženy, muže i děti. Na Adidas můžete vybírat produkty i když nejste sportovec, jelikož má tento obchod velice stylové kousky. Pro sportovce je tu navíc široká nabídka doplňků pro různé druhy sportů, sportovní obuvi i oblečení. Pokud využijete Adidas Black Friday, můžete ušetřit hodně peněz při nakupování v tomto obchodě, jelikož je při této akci nachystáno pro zákazníky hodně slev a výhodných nabídek.

Holokolo Black Friday

Tento e-shop prodává oblečení na kolo. Pořídíte zde dámské, pánské i dětské dresy, mikiny, trička, kalhoty, přilby, brýle a další vybavu. Počkejte si na Holokolo Black Friday a nakupujte za lepší ceny.

Skinners Black Friday

Tato značka nabízí ponožkové boty, které poskytují vašim nohám ten nejvyšší komfort. Pořídit můžete i další barefoot obuv. Dopřejte svým chodidlům to nejlepší se Skinners slevami.

11teamsports.cz Black Friday

Pořiďte si fotbalovou výbavu za skvělé ceny na 11teamsports.cz. Využijte Černého pátku a nakupte kopačky, štulpny, ponožky, oblečení, míče a další výbavu levněji.

ONLINESHOP Black Friday

ONLINESHOP je obchodem, v němž si mohou nakupující vybírat z opravdu široké nabídky produktů. V obchodě naleznete elektro, doplňky ke sportu, hračky, parfémy, televizory, chovatelské potřeby a mnoho dalšího. Jakmile se navíc bude konat ONLINESHOP Black Friday, mohou nakupující získat výrobky se slevou nebo využít jiné výhodné nabídky.

4Home Black Friday

Je internetový prodejce nabízející opravdu pestrý výběr zboží. Najdete zde bytový textil, dekorace, dětské potřeby, domácí spotřebiče i vše pro zahradu. Nakupujte se slevami na 4Home Black Friday.

SEVT Black Friday

Internetový obchod se zabývá prodejem kancelářských, školních a výtvarných potřeb. Nakupte vše pro vašeho školáka i do domácí kanceláře levněji při výhodné nákupní akci Black Friday.

Bonami Black Friday

Tento e-shop prodává designový nábytek a bytové doplňky. Pořiďte si vše pro vaši domácnost výhodněji díky oblíbené slevové akci Black Friday. Nakupujte se slevami Bonami.

Sportovna Black Fridy

Využijte Sportovna Black Friday při nakupování na e-shopu Sportovna a ušetřete část peněz. Tento obchod nabízí sportovní oblečení, obuv, elektrokola, doplňky ke cvičení a pomůcky na různé druhy sportů.

Sportisimo Black Friday

Sportisimo nabízí sportovní oblečení, obuv, výbavu na různé sporty a doplňky. Pořiďte si například Sportisimo boty, batoh, plavky nebo nový stan. Jestliže využijete Sportisimo Black Friday, můžete ušetřit nemalou částku. Počkejte si na tuto slevovou akci a nakupujte výhodněji.

Rock Point Black Friday

Internetový obchod se zabývá prodejem outdoor výbavu. Nakoupíte zde sportovní oblečení, obuv, doplňky, vše na kemping, lyžování, lezení i kolo. Využijte Black Friday slevy a nakupujte vše pro vaše outdoor dobrodružství za nižší ceny.

Bezvasport Black Friday

Tento e-shop nabízí oblečení a doplňky pro ženy, muže i děti. Pořídíte zde nejen sportovní oděvy, ale i oblečení na běžné nošení. Tako různé doplňky na sport. Neváhejte a využijte Bezvasport Black Friday a nakupte módu levněji.

Kytary.cz Black Friday

Tento internetový obchod se zabývá prodejem hudebních nástrojů a příslušenství. Využijte Kytary.cz Black Friday a nakupte hudební nástroje za výrazně nižší ceny.

Zalando Lounge Black Friday

Zalando Lounge je plné slev a výprodejů, které neustále oceňuje velké množství zákazníků. Pokud byste ale chtěli ušetřit ještě více, nezapomeňte při akci Black Friday i na Zalando Lounge. Jakmile se totiž koná Zalando Lounge Black Friday, můžete nakupovat značkové zboží s velikou slevou. 

Zalando Black Friday

Vybírejte kousky od těch nejznámějších značek, jako je například Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Desigual nebo Mustang. Ve chvíli, kdy začne Zalando Black Friday, totiž naleznete na Zalando skvělé kousky za velmi výhodné slevy. Navíc můžete využít Zalando slevové kódy a ušetřit peníze na nákupy v dalších obchodech, které se zapojily do Black Friday.

Lindex Black Friday

Tento obchod se zaměřuje zejména na prodej dámské a dětské módy. Pořiďte si krásné a kvalitní kousky za výhodnější ceny, to je díky Lindex Black Friday. Využijte slevy a zapojte se do této oblíbené nákupní akce.

Freshlabels Black Friday

V tomto internetovém obchodě zakoupíte udržitelnou módu. Pořiďte si batohy, zavazadla, oblečení, boty i doplňky za skvělé ceny, a to díky Freshlabels Black Friday. Neváhejte a využijte slevy.

Bella Rose Black Friday

E-shop Bella Rose nabízí bytové doplňky, dekorace, nábytek, textil a mnoho dalších kousků, se kterými si můžete zútulnit nebo vybavit váš domov. V momentě, kdy se bude konat Bella Rose Black Friday, můžete si všechny tyto produkty nakoupit mnohem levněji a ušetřit peníze.

Manboxeo Black Friday

Firma Manboxeo.cz nabízí originální dárky nejen pro muže. Oblíbené jsou dřevěné bedny s páčidlem nebo truhly se zamečkem. Obdarovaný si svůj dárek musí sám otevřít. Dopřejte svým blízkým jedinečný zážitek díky Manboxeo Black Friday.

Philips Black Friday

Obchod Philips nabízí elektronické pomocníky určené pro péči o zdraví, krásu nebo celou domácnost. Nejmodernější technologie, které lidem pomáhají v každodenním životě můžete nakupovat se slevou při dnech Philips Black Friday. V tyto dny mohou nakupující využívat slevové kódy či kupony pro levnější nakupování.

Answear Black Friday

Nakupte si nové módní kousky do vašeho šatníky na Answear.cz. Díky Answear slevovým kódům, které zlevní váš nákup, bude nakupování ještě příjemnější. Vyberte si nové šaty, boty, kalhoty či kabelku. Na e-shopu jsou stylové kousky pro ženy, muže i děti. Počkejte si na Answear Black Friday a nakupujte levněji.

Astratex Black Friday

Kvalitní a obrovský výběr spodního prádla naleznete právě v obchodě Astratex. V tomto e-shopu dále naleznete oblečení, plavky, župany, podprsenky, trenky a další kousky pro ženy, muže i děti. Jakmile se navíc koná Astratex Black Friday, můžete se těšit na velice výhodné nabídky v podobě slev na nákupy v tomto e-shopu.

Calzedonia Black Friday

Calzedonia e-shop nabízí široký sortiment plavek, plážové módy, punčoch, legín atd. Počkejte si na Calzedonia Black Friday a nakupte stylové módní kousky za výhodnější ceny. 

Bonprix Black Friday

Pořiďte si nové trendy kousky do šatníku na Bonprix.cz. Díky Bonprix slevám budou nákupy ještě výhodnější. Počkejte si na Bonprix Black Friday a využijte výhodné slevové nabídky. Nakupte Bonprix šaty, plavky, kabelky i dekorace do domácnosti.

Electro World Black Friday

Počkejte si na dny Electro World Black Friday a vybírejte zboží s velikými slevami. Jakmile se na Electro World koná tato akce, mohou si zákazníci pořídit velké spotřebiče, malé domácí spotřebiče, počítače, notebooky, mobilní telefony a další elektroniku výhodně. Využijte slevové kupony a kódy a ušetřete.

Svět-svítidel Black Friday

Tento e-shop s osvětlením se také zapojuje do slevové akce Black Friday. Pořiďte si vnitřní i venkovní osvětlení za mnohem nižší ceny. Lampy, lustry, dětské lampičky, solární svítidla a mnoho dalšího koupíte levněji díky Černému pátku. Využijte slevové kódy a ušetřete.

ZOOT Black Friday

Pořiďte si nové trendy kousky do vašeho šatníku na ZOOT.cz. Využijte ZOOT Black Friday a vybavte se oblečením, botami či doplňky za výrazně nižší cenu. Nakupujte od oblíbených značek, jako je GAP, Tamaris, Converse, Guess a mnoho dalších. Zboží si můžete také objednat do některé ze ZOOT.kabinek, kde si ho vyzkoušíte, případně vrátíte to, co vám nebude sedět.

Obrázek

BENU Black Friday

Nakupte si doplňky stravy, vitamíny, minerály, zdravotnické potřeby a mnoho dalších produktů v BENU Lékárně v den, kdy se koná BENU Black Friday a uvidíte, že na vaši objednávku můžete získat velkou slevu. BENU Lékárna si pro své zákazníky připravuje vždy na Black Friday výhodné balíčky nebo slevy na celý nákup. Jestliže si potřebujete doplnit zásoby do domácí lékárničky, počkejte si právě na tento den a ušetříte tak hodně peněz. Abyste při nákupu ušetřili, nakupte si na BENU e-shopu přes Tipli, můžete tak získat cashback (odměnu z nákupu).

Black Friday H&M

Módní kousky za skvělé ceny od e-shopu, který udává trendy v oblékání, můžete mít i vy. Stačí, když si počkáte na Black Friday v H&M a poté si nakoupíte oblečení pro všechny členy domácnosti za výhodnou cenu. Protože má H&M širokou nabídku, můžete si vybírat oblečení, obuv i módní doplňky pro každé pohlaví na jednom místě.

Douglas Black Friday

Pokud sháníte kvalitní parfém, dekorativní nebo pečující kosmetiku, neváhejte a počkejte si na Douglas Black Friday, při kterém můžete všechny tyto produkty zakoupit s velikou Douglas slevou a ušetřit při nakupování v tomto obchodě.

Lelosi Black Friday

I oblíbené legíny Lelosi nakoupíte výhodněji díky Lelosi Black Friday. Na e-shopu Lelosi najdete kromě legín také mikiny, tepláky, pyžama, ponožky a další trendy a pohodlné oblečení. Lelosi není jen e-shop pro ženy, najdete zde široký sortiment zboží i pro pány a děti. Nakupte si pohodlné oblečení na sport, procházky nebo na doma.

Pompo Black Friday

Vybírejte hračky a hry v obchodě Pompo a využijte slevový kód, abyste ušetřili peníze. Tento obchod má hračky pro malé i velké a jakmile se koná Pompo Black Friday, mohou zákazníci získat kódy a kupony pro levnější nakupování.

Pinkorblue Black Friday

Tento e-shop se zabývá prodejem dětského sortimentu. Nakoupíte zde kočárky, autosedačky, oblečení, hračky, kosmetiku, zkrátka vše potřebné pro vaše miminko. Nakupte s Black Friday slevami výhodněji a pořiďte si výbavičku pro miminko za nižší ceny.

Agátin svět Black Friday

Toto online hračkářství nebízí kreativní a vzdělávací hračky pro děti jakéholik věku. Pořiďte svým dětem hračky, které je budou rozvíjet s Black Friday slevou.

Black Friday Pink Panda

Velké množství kosmetiky, make-upu a produktů pro líčení nebo pro péči o tělo, vlasy a tělo si můžete vybírat v internetovém obchodu Pink Panda. Při zahájení Black Friday Pink Panda lze využít výhodné nabídky, slevy a další akce, díky kterým mohou zákazníci ušetřit. 

Tesco Black Friday

Nakoupit si potraviny a mnoho dalších kousků se slevou může být jistě potěšující pro každého zákazníka. Jakmile se ale koná Tesco Black Friday, stane se tento velký sen skutečností a nakupující si mohou nakoupit v obchodě Tesco ve dnech Black Friday zboží se skvělou slevou nebo využít výhodné nabídky od tohoto obchodu.

Lidl Black Friday

Oblíbený obchod Lidl má také svůj e-shop Lidl.cz. Zde nakoupíte spotřební zboží jako jsou bytové doplňky, hračky pro děti, oblečení, boty nebo vše pro dům a zahradu. Využijte výhodný Lidl Black Friday a nakupujte levněji. 

Mironet Black Friday

Mironet je obchod, který nabízí velké množství výpočetní techniky a elektroniky, jako jsou například mobilní telefony, počítače, notebooky, herní konzole, televizory, tiskárny, velké i malé spotřebiče, či produkty pro smart home. V případě, že byste rádi tyto produkty zakoupili výhodně, využijte Mironet Black Friday.

4kids Black Friday

Nakupte dárky pro vaše děti s předstihem nebo klidně na celý rok. Počkejte si na 4kids Black Friday a vybírejte produkty s velkými slevami. Tato velká slevová akce na 4kids se jistě vyplatí každému, kdo by rád obdaroval svého potomka nebo dítě v rodině. Na 4kids totiž naleznete produkty pro dítě v jakémkoliv věku.

Dedoles Black Friday

Dalším obchodem, který se účastní této akce, je Dedoles. Tento obchod vyrábí módní kousky, obuv a doplňky s ohledem na přírodu. Pokud byste si chtěli nakoupit v tomto obchodě a získat Dedoles slevy, využijte Dedoles Black Friday, kdy můžete získat kód nebo kupon pro levnější objednávku.

A3 Sport Black Friday

Vybírejte sportovní či značkové stylové oblečení, které můžete nosit jak na sport, tak do města. A3 Sport nabízí oblečení, obuv a doplňky pro muže, ženy i děti. Pokud využijete A3 Sport Black Friday, můžete si pořídit hodně kousků od tohoto e-shopu se slevou. 

Grizly Black Friday

Vybírejte zdravé potraviny, sušené ovoce, ořechy, čerstvou kávu, vitamíny, doplňky stravy, ekologické čistící prostředky nebo přírodní kosmetiku v obchodě Grizly a využijte Grizly Black Friday pro levnější nakupování. Při této akci můžete využít velkých slev a ušetřit část peněz.

KetoDiet.cz Black Friday

Tento internetový prodejce se zabývá prodejem proteinových potravin a speciálních dietních plánů, se kterým hravě zhubnete. Využijte Black Friday slevy a nakupte si zdravé potraviny výhodněji.

Intimissimi Black Friday

Na Intimissimi pořídíte krásné dámské i pánské spodní prádlo, oblečení, pyžama, noční košile a další. Pořiďte si novou podprsenku, kalhotky, ale třeba i tričko či ponožky. Na e-shopu Intimissimi najdete kategorii Black Friday, ve které na vás čeká veškeré zlevněné zboží.

E-kondomy Black Friday

E-kondomy.cz je internetový obchod prodávající kondomy, erotické prádlo, erotické pomůcky a další. Zpříjemněte si chvilky s partnerem. S E-kondomy slevovým kuponem nakoupíte veškeré erotický sortiment za zvýhodněné ceny.

Rodinné balení Black Friday

Nakupujte povlečení, polštáře, přikrývky a další domácí textil mnohem levněji. Počkejte si na Rodinné balení Black Friday a využijte slevové kódy a kupony, které obchod při této akci nabízí.

SCANquilt Black Friday

Tento e-shop se zabývá prodejem povlečení, prostěradel a dalšího bytového textilu. Nakupte ložní povlečení, ručníky, osušky, utěrky nebo plyšáky pro děti za zvýhodněné ceny díky nákupní akci Black Friday.

Samsung Black Friday

Ve dnech Black Friday se můžete těšit také na obchod Samsung, který se pravidelně zapojuje do této akce a nabízí svým zákazníkům slevy na nákup. Pokud jste čekali například na nové Samsung chytré hodinky, ale doposud jste si je nekoupili, Samsung Black Friday je ta správná příležitost pro vás.

Xiaomi Black Friday

Elektroniku od Xiaomi si oblíbilo již mnoho lidí a pokud byste si rádi zakoupili další produkty od tohoto výrobce, využijte Xiaomi Black Friday 2024. V tento den na vás totiž budou čekat výhodné nabídky od Xiaomi. V případě nákupu na e-shopu Xiaomi získáte cashback z každého nákupu.

Eneba Black Friday

Eneba je online obchod s digitálními klíči k počítačovým hrám a konzolím. Na e-shopu najdete hry strategické, akční, bojové, závodní, dobrodružné, dětské a mnoho dalších. Sledujte e-shop Eneba.com a jejich sociální sítě, jen tak se dozvíte o parádních slevách, které na vás čekají na Eneba Black Friday.

Mixit Black Friday

Umíchejte si müsli podle vašich chutí na e-shopu Mixit. Tento obchod nabízí samé zdravé potraviny, jako je například granola, oříšky, kaše, krémy tyčinky a mnoho dalšího. Ve dnech, kdy se koná Mixit Black Friday, mohou nakupující vybírat zboží se slevou či jinou výhodnou nabídkou. 

Aktin Black Friday

Internetový obchod Aktin prodává především zdravé potraviny a sportovní výživu. Využijte Aktin slev a nakupte si během Black Friday zdravou stravu, případně fitness oblečení, cvičební pomůcky nebo doplňky stravy. Neváhejte a použijte Aktin slevový kód.

Fitness4u Black Friday

Tento e-shop se zabývá prodejem zdravých potravin, sportovní výživy, sportovního oblečení i cvičebních pomůcek. Pořiďte si třeba proteiny, tyčinky, doplňky stravy, oblečení na sport, činky, švihadla a další. S Black Friday při nákupu ušetříte.

Tchibo Black Friday

Nakupte si výbornou kávu, kávové kapsle nebo stylové oblečení Tchibo. Díky Tchibo Black Friday nakoupíte ještě levněji. Kromě kávy a potravin na e-shopu pořídíte dámské, pánské i dětské oblečení, bytové dekorace nebo potřeby na sport.

Tescoma Black Friday

Česká značka Tescoma prodává nádobí a kuchyňské spotřebiče. Vybavte si kuchyň levněji s Tescoma Black Friday. Pořiďte hrnce, pánve, příbory, nože, kávovary, zmrzlinovače a další. 

Reserved Black Friday

Velký výběr oblečení, obuvi a doplňků pro muže, ženy a děti naleznete na jednom místě v obchodě Reserved. Vybírat zde můžete obuv, kabelky, šaty, bundy, vesty, plavky, kalhoty, šortky, mikiny, trička a mnoho dalších módních kousků. Jakmile se bude konat Reserved Black Friday, můžete si všechny tyto kousky nakoupit za výhodnou cenu, s dárkem nebo využít jinou akci, kterou si obchod na tyto dny připraví.

Knihy Dobrovský Black Friday

Milovníci knih se budou jistě radovat, až nastane Black Friday Knihy Dobrovský. Velikou výhodou je to, že Knihy Dobrovský nabízí v Black Friday velké slevy - dokonce až 90 %. Nakupte si knihy, společenské hry, dárkové předměty a další s velkými slevami.

Luxor Black Friday

Široký výběr knih, společenských her, dárků a dalších milých drobností pořídíte na Luxor.cz. S Luxor Black Friday můžete ušetřit ještě mnohem více. Využijte toho a nakupte knižní vánoční dárky levněji.

Booktook Black Friday

Na tomto e-shopu koupíte knihy, učebnice, společenské hry, hračky, dárky, doplňky a mnoho dalšího. Využitje Booktook Black Friday a vybavte si knihovnu novými kousky za lepší ceny.

Megaknihy Black Friday

Tento interentový obchod se zabývá prodejem zejména knih pro dospělé i děti. Ovšem zakoupíte zde i široký sortiment papírnictví, hraček, ale třeba i kosmetiky či dekorací do bytu i na zahradu. Neváhejte a využijte Megaknihy Black Friday a dokupte si do vaší knihovny to, co vám chybí.

Retro Jeans Black Friday

Stylové, a přitom retro oblečení naleznete na e-shopu Retro Jeans, kde si mohou vybírat módní kousky, obuv a doplňky ženy, muži i děti. Pokud milujete retro, neváhejte a využijte akci Black Friday, protože při Retro Jeans Black Friday nabízí tento obchod velké slevy a výhodné nabídky při nákupu pro všechny nakupující. 

Decathlon Black Friday

Obchod Decathlon má v nabídce sportovní vybavení a oblečení pro ženy, muže i děti. V obchodě mohou nakupovat nejen vrcholoví sportovci, ale také rekreační sportovci. Ve dnech Decathlon Black Friday mohou navíc nakupující využít slevové kódy, kupony a slevy, aby měli výhodnější nakupování. 

GymBeam Black Friday

Internetový obchod GymBeam nabízí sportovní oblečení a pomůcky, zdravou výživu, doplňky stravy. Nakupte si proteiny, zdravé tyčinky, vitamíny, minerály a další potřeby pro vaše zdraví a dobrý sportovní výkon. Ušetřete ještě více s GymBeam Black Friday.

Vochoc Black Friday

Tato firma se specializuje na pracovní oděvy, obuv a ochranné pomůcky. Nakupte vše pro práci za výrazně nižší ceny díky slevám Black Friday.

Eyerim Black Friday

Brýle nemusí být pouze pro ty, kteří mají nějakou oční vadu. V dnešní době se brýle nosí jako módní doplněk nebo je využijete při ochraně zraku na sluníčku. Na Eyerim mají velikou nabídku brýlí, které si můžete zakoupit i ve chvíli, kdo se konají Eyerim Black Friday. V e-shopu naleznete kategorii Black Friday s výrobky, které jsou zlevněné až o polovinu.

Glami Black Friday

Internetový vyhledávač Glami nabízí svým zákazníkům módní oblečení a doplňky od různých značek. Vybírat si zde mohou ženy, muži i děti, a pokud se navíc koná Glami Black Friday, dostanete se ke skvělým slevám, které lze využít na nákup.

Cropp Black Friday

V e-shopu i na kamenné prodejně Cropp si můžete užívat velkých slev, jakmile nastane Cropp Black Friday. V tyto dny si obchod pro své zákazníky vždy připraví velké slevy na různé zboží, aby při nakupování mohli ušetřit. 

Black Friday Orsay

Značka Orsay se zaměřuje primárně na dámské oblečení a doplňky. E-shop Orsay přesunul svůj prodej zboží na internetu na e-shop About You, ale stále zůstali otevřené kamenné prodejny. Jakmile se koná Black Friday Orsay, máte možnost si nakoupit krásné kousky za výhodné ceny a využít všech akčních nabídek při této akci.

EuroParfemy Black Friday

Internetový obchod EuroParfemy nabízí všem zákazníkům širokou nabídku kosmetiky, produktů pro líčení a krásu a mnoho dalších kousků za skvělé ceny. Jakmile se navíc bude konat EuroParfemy Black Friday, můžete získat ještě další slevu při nákupu v tomto obchodě.

Lunzo Black Friday

Vybírejte z velkého množství produktů od e-shopu Lunzo, který dodává zboží ze zahraničí za ty nejlepší ceny. Na Lunzo naleznete oblečení, obuv, módní doplňky a šperky, potřeby pro domácnost, doplňky pro zvířata, produkty pro auto a moto a mnoho dalších kousků. V momentě, kdy se koná Black Friday na Lunzo, můžete se těšit na ještě výhodnější ceny.

Slevomat Black Friday

Nakupujte dárky, zážitky, dovolenou, poukazy do restaurace a mnoho dalšího díky Slevomatu za velmi příjemné ceny. Tento portál má pro své zákazníky na každý den připraveno velké množství nabídek a jakmile se koná Black Friday Slevomat, jsou o hodně levnější. Vyplatí se proto počkat na tyto dny a ušetřit část peněz.

CCC Black Friday

Získejte slevu na celou objednávku od CCC. Na CCC Black Friday si můžete vybírat z velkého množství obuvi, oblečení, sportovních doplňků, kabelek nebo z módních doplňků. Obuv a oblečení jsou na CCC jak pro ženy, tak pro muže i pro děti. V tomto obchodě si tedy vybere každý, a navíc vás mohou potěšit moderní kousky za příznivé ceny.

Eobuv Black Friday

Nakupte boty a doplňky za výrazně nižší ceny díky Eobuv Black Friday. Vyberte si z širokého sortimentu dámské, pánské či dětské obuvi. V nabídce Eobuv najdete i kabelky, peněženky, pásky, rukavice, tašky, čepice a mnoho dalšího. Kromě e-shopu Eobuv.cz můžete navštívit dvě prodejny v Praze.

Humanic Black Friday 

Humanic nabízí široké spektrum obuvi a doplňků, jako josu kabelky, pásky, peněženky atd. Vyberou si zde nejen dámy, ale i pánové a děti. Počkejte si na Black Friday a pořiďte boty a doplňky levněji.

Rieker Black Friday

Tento e-shop nabízí pestrý výběr dámské a pánské obuvi. Rovněž zde pořídíte také kabelky, peněženy, batohy, ledvinky a další. Neváhejte a kupte si kvalitní boty Rieker za skvělé ceny.

Pandora Black Friday

Spoustu slev na šperky od Pandora čeká všechny milovníky této značky při akci Pandora Black Friday 2024. V obchodě Pandora si můžete 29. listopadu zakoupit krásné šperky za skvělé ceny a využít tak skvělých nabídek, které Black Friday přináší pro každého.

Corial Black Friday

Tento internetový prodejce nabízí krásné šperky a hodinky pro ženy, muže i děti. Využijte slevy Black Friday a kupte si třeba oblíbené Coria Pandora šperky. Neváhejte a pořiďte okouzlující šperk či hodinky sobě, nebo někomu blízkému.

Black Friday Sinsay

Pokud sháníte nové hezké kousky, které by doplnily váš šatník o módní oblečení, zkuste se podívat do obchodu Sinsay. Na Sinsay si nemusíte vybírat pouze oblečení, ale je zde také obuv, beauty doplňky, vybavení do domácnosti, doplňky pro mazlíčky a mnoho dalších věcí. Sinsay se zaměřuje primárně na módu pro mladé, ale díky široké nabídce si může vybrat opravdu každý. Při akci Black Friday Sinsay si navíc můžete v obchodě nakoupit se slevou a zaplatit za objednávku mnohem méně.

Dr. Max Black Friday

V online lékárně Dr. Max seženete volně prodejné léky, zdravotnické potřeby, doplňky stravy, kosmetiku či zdravou výživu. Akce Dr.Max Black Friday je ideální pro nákup prvních vánočních dárků. Pořídit můžete pleťovou, vlasovou či tělovou kosmetiku, přírodní drogerii, ale třeba i potřeby pro domácí mazlíčky. Vybírat můžete i ze širokého sortimentu potřeb pro děti nebo nastávající maminky. Na Dr. Max nakoupíte praktické, ale zároveň i hezké dárky nejenom k Vánocům. Nezapomeňte, že i v průběhu celého roku snadno ušetříte, a to se slevovými kupony Dr. Max.

Venira Black Friday

Venira je česká značka prodávající přírodní doplňky stravy a kosmetiku. Na e-shopu pořídíte oblíbený kolagen, kolagenové drinky, gumové medvídky pro krásné vlasy, nehty, pleť a mnoho dalších doplňků stravy pro podporu vaší krásy a zdraví. Využijte Venira Black Friday a ušetřete. 

Modivo Black Friday

Nakupujte krásné módní kousky na Modivo. V tomto e-shopu si mohou vybírat ženy, muži i děti nejen z oblečení, ale také ze sportovních doplňků, obuvi, kabelek, batohů a mnoha dalších doplňků. Na Modivo naleznete více než 500 módních značek a obrovské množství produktů. Pokud si počkáte na Modivo Black Friday, můžete v tento den využít velké slevy nebo akční nabídky, které si obchod pro své zákazníky připraví.

Promod Black Friday

Promod je francouzská módní značka zaměřující se na prodej dámského oblečení, doplňků a obuvi. Pořídit si můžete třeba oblíbené Promod šaty, halenky, trička, džíny a další sortiment. Počkejte si na Promod Black Friday a nakupte za výrazně nižší ceny.

BauMax Black Friday

V hobby marketu BauMax naleznete velké množství produktů, které využije každý nakupující. Ať už sháníte nový nábytek, stavební materiály, nářadí, doplňky na zahradu nebo pouze dekorace do interiéru, počkejte si na BauMax Black Friday a využijte výhodné nabídky, které si tento obchod na tuto akci pravidelně připravuje pro své zákazníky.

Sconto Black Friday

Sconto Nábytek je obchod, který má několik kamenných poboček v České republice i na Slovensku, ale nakoupit si můžete také na e-shopu. V případě, že sháníte nový nábytek nebo doplňky do domácnosti, podívejte se i do obchodu Sconto, kde mají velký výběr. Využijte také Sconto Black Friday a nakupte si zde za výhodné ceny.

JYSK Black Friday

JYSK je prodejcem nábytku a bytových doplňků. JYSK má desítky kamenných poboček v ČR i v dalších zemích. Populární nábytek ve skandinávském stylu můžete nakoupit levněji díky JYSK Black Friday. Nakupujte na e-shopu JYSK.cz, případně navštivte některou z prodejen, jako je například JYSK Praha, Brno, Ostrava, České Budějovice a další.

Möbelix Black Friday

Möbelix se zabývá prodejem nábytku a bytových dekorací.  Vybírejte na e-shopu nebo navštivte některou z kamenných prodejen po celé ČR. Pořiďte si nový nábytek levněji, a to díky oblíbené slevové akci Möbelix Black Friday. Neváhejte a zkrášlete si váš domov právě teď.

VidaXL Black Friday

Tento e-shop nabízí rozmanitý sortiment. Zakoupíte zde především nábytek a bytové dekorace. Ale pořídíte tu i sportovní a zahradní náčiní, chovatelské potřeby nebo sortiment pro děti. Využijte VidaXl Black Friday a ušetřete.

Rajče.net Black Friday

Vyrobte si vlastní fotoknihu, fotokalendář, plakát, pexeso, fotomagnetku nebo fotku na zeď na Rajče.net. Na tomto webu si můžete nejenom ukládat fotografie, ale také si zde můžete nechat vyrobit sami pro sebe nebo pro rodinu / přátelé originální fotodárek. Jakmile se navíc bude konat Black Friday Rajče.net, můžete získat na tyto produkty slevu.

Zoohit Black Friday

Zoohit je internetový obchod, kde nakoupíte vše pro vaše domácí mazlíčky. Pořídíte zde krmiva, konzervy, kapsičky, hračky, vodítka, obojky, pelíšky, přepravky a další chovatelské potřeby. Počkejte si na Zoohit Black Friday a nakupujte za výhodnější ceny.

Super zoo Black Friday

Tento internetový e-shop prodává potřeby pro domácí mazlíčky. Koupíte zde krmivo, konzervy, hračky, pelíčky nebo vše pro zdraví vašeho zvířecího kamaráda. Využijte slevy Black Friday a pořiďte vše za nižší ceny.

Black Friday Ekokoza

Začněte žít více ekologicky a snažte se o zdravější způsob života díky obchodu Ekokoza. V tomto obchodě si můžete nakoupit vše například pro výrobu mýdel, kosmetiky, čokolády a mnoha dalších produktů. V momentě, kdy je na Ekokoza Black Friday, si navíc můžete zboží nakupovat s velikou slevou.

50 style Black Friday

Oblečení do práce, na sport či na volnočasové aktivity, naleznete na 50 style. E-shop nabízí různé kousky oblečení v různých stylech, doplňky a obuv pro ženy, může i děti. Ve chvíli, kdy se bude konat na 50 style Black Friday, mohou zákazníci využívat všech výhodných nabídek a slev, které si obchod připraví.

KFC Black Friday

Pokud milujete kuřecí kousky z KFC nebo jiné pochutiny, jenž si pro zákazníky tato restaurace pravidelně připravuje, nezapomeňte využít i KFC Black Friday, kdy jsou pro zákazníky připraveny KFC kupóny na výhodné nákupy.

McDonald Black Friday

Oblíbená restaurace s rychlým občestvením se též zapojuje do Black Friday. Navštivte v listopadu některou z prodejen a pochutnejte si na oblíbeném hamburgeru,hranolkách či kávě za příznivější cenu. Využijte McDonald´s kupony.

Skyscanner Black Friday

Skyscanner je online vyhledávač letenek. Na stránkách si můžete také najít ubytování nebo půjčovnu auta. Takže jestliže chcete ušetřit na letenkách, využijte slevovou akci Skyscanner Black Friday. Pořiďte levné letenky třeba pod stromeček a udělejte radost originálním dárkem.

Realgeek Black Friday

Realgeek.cz je e-shop prodávající merchandising českých a slovenských influencerů. Chcete-li podpořit svého oblíbeného tvůrce koupí jeho merche, Realgeek je tím pravým místem. Pořiďte si tričko, mikinu, batoh, vak, ale i sluneční brýle, odznaky, kryty na mobilní telefon a další. Pokud se sami věnujete tvorbě na sociálních sítích, můžete si na e-shopu Realgeek nechat vyrobit vlastní merch. Neváhejte a využijete Realgeek Black Friday a nakupujte levněji.

Picasee Black Friday

E-shop Picasee prodádá originální kryty na mobilní telefony, nebo kryty s vlastní fotkou. Rovněž v sortimentu najdete ochranná skla, nabíječky a další příslušenství. Využijte Picasee Black Friday a ušetřete při nákupu designového obalu na mobil.

Top-ArmyShop Black Friday

Top-ArmyShop.cz je internetový obchod s army, outdoor a survival vybavením. Na e-shopu zakoupíte funkční oblečení, obuv a výstroj. Dále doplňky, jako jsou stany, spacáky, svítilny, deky, potřeby na rozdělání ohně, vše pro vodáky, krabičky poslední záchrany, potraviny na cestu a desítky dalších nezbytností pro přežití v přírodě. Nezapomeňte využít slevovou akci Top-ArmyShop Black Friday, kde je pro vás připraveno zboží za skvělé ceny.

Foodora Black Friday

Foodora (dříve Dáme jídlo) se zabývá rozvozem jídla z restaurací. Kromě toho také můžete nakoupit v online supermarketu Foodora Market. Využijte Foodora Black Friday a dopřejte si něco dobrého na zub za přijatelnější cenu.

Co je to Black Friday

Black Friday nezná úplně každý, a tak se může stát, že i vy netušíte, co tento název znamená. Jedná se o jeden z největších nákupních svátků roku. Každým rokem se koná vždy první pátek po americkém Dni díkůvzdání. Black Friday je pro zákazníky velmi lákavý, jelikož nabídky obchodů jsou velmi výhodné a zajímavé. Někteří prodejci se totiž nebojí nabídnout slevu až 90 %.

Čas od času se však stává, že se Black Friday koná i mimo listopad. Někteří obchodníci využívají název Black Friday pro jakoukoliv větší slevovou akci, kterou se rozhodli uspořádat. Příkladem může být Alza, která pořádá Black Friday i několikrát během roku. Původně byl Black Friday pouze na 1 den, ale prodejci Black Friday rádi prodlužují i na následující víkend nebo na předchozí dny. 

Obrázek

Starší ročníky Black Friday

Již během uplynulých let se konal pravidelně Black Friday, a protože si jej oblíbilo mnoho prodejců i nakupujících, opakuje se tato akce každým rokem. Při této příležitosti si mnohdy lidé nakoupí oblečení i obuv na celý rok nebo vybaví domácnost novými spotřebiči, které na Black Friday seženou s velikou slevou.

Black Friday 2023

V roce 2023 se Black Friday konal 24. listopadu. Ani v tomto roce nepřišlo zlevňování, a proto si mnoho zákazníků počkalo na tuto akci, aby mohlo nakoupit výhodněji. Velký zájem byl hlavně o segment zábavy.

Black Friday 2022

V uplynulém roce se Black Friday konal 25. listopadu 2022. Některé obchody začínaly už o několik dní dříve, a tak měli zákazníci hodně času na to, aby využili Black Friday 2022 naplno. V tomto roce probíhal Black Friday bez jakýchkoliv omezení a lidé si užívali bezstarostného nakupování s velkými slevami. Jelikož se v roce 2022 hodně věcí velikou rychlostí zdražilo, počkalo si mnoho lidí právě na Black Friday, aby si některé produkty mohli zakoupit se slevou a ušetřili peníze.

Black Friday 2021

V roce 2021 Black Friday připadl na 26. listopadu. Zatímco v předešlém roce nákupní radost překazila opatření proti šíření nemoci covid-19, tak v roce 2021 mohli zákazníci opět nakupovat u svých oblíbených prodejců. Obchody zákazníkům nabídli až 80 %.

Black Friday 2020

Pandemie covidu-19, která tento rok poznamenala, se nevyhnula ani černému pátků 2020. Většina obchodů byla zavřená. I tak ale obchodníci nabídli obrovské slevy. Příkladem může být e-shop Vivantis, který měl slevy až 90 %. Black Friday 2020 vyšel na 27. listopadu.

Black Friday 2019

I v roce 2019 se uskutečnil Black Friday, do nějž se zapojilo velké množství obchodníků. Během roku 2019 se slevy na Black Friday vyšplhaly u některých prodejců až na 80 %. Black Friday 2019 proběhl 29. listopadu.

Black Friday 2018

Slevy až 80 % a cashback ve 120 e-shopech nabídl Black Friday 2018. Černý pátek vyšel na datum 23. listopadu a mnohé obchody si ho klasicky prodloužily na několika denní akci. Například Alza měla Black Friday 2018 od 12. do 25. listopadu.

Black Friday 2017

Black Friday 2017 byl první, o kterém jsme vás na Tipli informovali. I tak jsme si ale dali záležet a připravili si pro vás článek, v němž se nachází seznam obchodů, které poskytly největší slevy. Černý pátek v tomto roce připadl na 24. listopadu.

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se