Allianz povinné ručení

Tipy k nákupuFinance  |  Povinné ručení 10. 11. 2021

Jaká pojištění aut nabízí společnost Allianz? Vyplatí se jejich povinné ručení? A jak lze získat Allianz pojištění levněji? Seznámíme vás s produkty této společnosti a poradíme, jak při jejich sjednávání ušetřit.

V České republice je Allianz 3. největší pojišťovnou, zároveň je ale součástí největšího pojišťovacího koncernu světa – Allianz Group. U nás její služby využívá 1 200 000 klientů. Společnost poskytuje obrovské spektrum pojištění – od povinného ručení, přes majetkové až po pojištění právní ochrany. Některé odnože Allianz nabízejí i finanční produkty, půjčky či spoření.

Limity povinného ručení Allianz

Stejně jako většina společností, také pojišťovna Allianz nabízí několik možných limitů povinného ručení. V případě nehody pokryje nejnižší limit vámi způsobené škody maximálně do výše 35 milionů Kč na zdraví a 35 milionů Kč na majetku. Je to zákonem určené minimum, pojišťovny nesmí nabízet limity nižší. Pokud chcete platit co nejméně, zvolte tuhle možnost – je nejlevnější.

Allianz limity povinného ručení:

  • 35/35
  • 70/70
  • 150/150
  • 200/200

Máte-li ale raději pocit jistoty, dejte přednost některému z vyšších limitů. Člověk nikdy neví, jaká nastane situace. Vysoké škody můžete způsobit zejména ve městech nebo na dálnici. Těm, kdo často jezdí v těchto prostředích, bychom doporučili limit minimálně 70/70.

Co získám v rámci pojištění?

Povinné ručení Allianz

Kromě pokrytí způsobených škod obsahují všechny 4 kategorie (dle limitu) další služby. V rámci povinného ručení poskytuje Allianz všem zákazníkům zdarma asistenční služby a právní ochranu. Znamená to, že když způsobíte autonehodu, zavoláte asistenční službu a Allianz se postará, aby veškeré řízení proběhlo v pořádku (a pro vás co nejlépe).

Nadto máte také nárok na půjčení náhradního vozidla. Dojde-li k pojistné události, můžete si půjčit náhradní auto až na 3 dny. Pořídit lze i další doplňkové služby. Jsou ale placené.

Připojištění Allianz

U Allianz můžete k povinnému ručení přidat různá připojištění. Jsou to taková malá vylepšení, se kterými získáte větší bezpečnost a komfort. Vybírat můžete z těchto variant:

  • Pojištění skel vozidla
  • Přímá likvidace
  • Úrazové pojištění nezletilých dětí pojistníka ve vozidle
  • Pojištění dětských autosedaček
  • Úrazové pojištění řidiče a dalších osob ve vozidle
  • Asistence PLUS

Sleva na pojištění Allianz – plaťte podle toho, kolik najezdíte

Pojišťovna Allianz je inovátorem na trhu autopojištění. Většina pojišťoven stanovuje cenu povinného ručení mimo jiné podle výkonu a obsahu motoru. U Allianz je ale rozhodující, jak moc s autem jezdíte. Kdo najezdí málo, zaplatí také málo.

Při sjednávání pojištění uvedete odhad toho, kolik kilometrů autem najezdíte. Podle informace dostanete patřičnou slevu. Na konci pojistného období Allianz ověří skutečné kilometry podle tachometru (resp. hodometru). V "nejhorším případě" – pokud byl odhad menší než skutečná hodnota – doplatíte pojišťovně finanční rozdíl.

Ušetřete s cashbackem

Ještě jednodušším způsobem, jakým můžete u Allianz ušetřit, je využít cashback od Tipli. Možnost získat peníze z objednávky zpět nabízíme i na další produkty Allianz, nejen povinné ručení. Objednáte‑li si pojištění přes Tipli, ušetříte u Allianz až 6 %.

Není nabídka Allianz pro vás to pravé? Nevadí, máme pro vás i další produkty, na které můžete využít cashback. Prohlédněte si ostatní pojišťovny, jejichž služby můžete s Tipli získat levněji.

Jak na cashback u Allianz?

Získejte jednoduše část z ceny Allianz pojištění zpět. Sjednejte si pojištění přes web Tipli.cz. Najděte na našem webu profil Allianz a klikněte na nakoupit. Nebo si ušetřete práci a použijte tlačítko níže. :-)

Pořídit Allianz pojištění s cashbackem

Související obchody

ČSOB Pojišťovna, pojisteni.cz, Allianz pojišťovna

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se