Přivítejte letní dny s novými Orsay šaty za příznivou cenu

Tipy k nákupuMóda  |  Dámská móda 10. 11. 2021

Letní šaty by neměly chybět v šatníku žádné ženy. Sháníte nový kousek do horkých letních dnů, ale nevíte, kde hledat? Poradíme vám!

Nadčasovost, ale také aktuální módní trendy, to jsou synonyma značky Orsay. Pokud si navíc potrpíte na kvalitu, můžete si být jistá, že právě Orsay má rozhodně co nabídnout. S našimi tipy potěšíte nejen sebe, ale také svou peněženku. Už nic nebrání tomu, pořídit si letní šaty na míru vašemu vkusu! Že už se nemůžete dočkat, až začnete nakupovat? Nechte se inspirovat těmito elegantními kousky.

Chcete pořídit své nové Orsay letní šaty levněji?

Připojte se k Orsay klubu! Získáte tak spoustu výhod a především lákavé exkluzivní slevy.

Pro romantické duše

Romantický potisk květin je nikdy nekončící evergreen. Rozkveťte i vy díky těmto něžným šatům, které jemně podtrhnou vaši ženskost. Pokud toužíte spojit hned dva ryze ženské prvky, jistě vás zaujmou šaty ozvláštněné jemnou krajkou. Zamilujete si je nejen vy, ale i vaše okolí!

Květované šaty Orsay

Zahalte se do květů! Zleva: Zavinovací vzorované šaty (799 Kč), Květované šaty s krajkou (1 199 Kč), Květované áčkové šaty (1 399 Kč)

Jednoduchá elegance

V jednoduchosti je krása! Tyto šaty jsou toho důkazem. Unosíte je při všech možných příležitostech. Áčková sukně dá navíc vyniknout vaší ženské siluetě. Ať už dáte přednost nesmrtelné černé klasice, nebo chcete být za hvězdu v ohnivě červené, s těmito kousky rozhodně nešlápnete vedle.

Jednoduché šaty Orsay

Propadněte kouzlu jednoduchosti! Zleva: Áčkové minišaty z ekosemiše (600 Kč), Áčkové červené minišaty (600 Kč), Áčkové šaty s řetězy (699 Kč)

Inspirováno živočišnou říší

Jste skutečnou vyznavačkou módních trendů? Pak jistě víte, že zvířecí vzor je stále v kurzu! Oblékněte si druhou kůži v podobě těchto vysoce módních šatů a pak už si jen vychutnávejte obdivné pohledy okolí.

Šaty se zvířecím vzorem Orsay

Buďte trendy za všech okolností! Zleva: Minišaty s leopardím vzorem (350 Kč), Minišaty s hadím vzorem (350 Kč), Vzorované přiléhavé šaty (549 Kč)

Jak ušetřit na poštovném? Jednoduše! Nechejte si své nové Orsay šaty zaslat na vybranou prodejnu, kde si je můžete rychle a snadno vyzvednout.

Prohlédnout další Orsay šaty »

Letní šaty jedině výhodně

Pomáháme šetřit vaše peníze! Díky Tipli cashbacku získáte totiž určité procento utracené částky zpět. A to se vyplatí!

  • Orsay - široký výběr šatů s cashbackem až 2,5 %
  • Answear - cashback ve výši 3 % z vašeho nákupu
  • Vivantis - stylové šaty se slevou 2,5 % až 10 %
  • ABOUT YOU - získejte 3,8 % až 7,5 % zpět
  • Bonprix - ušetřete 4,5 % z nákupu

Související obchody

Answear, Vivantis, Bonprix, Orsay, About You

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se