Co všechno nabízí Orsay e-shop?

Tipy k nákupuNakupování 10. 11. 2021

Německá společnost Orsay se o dokonalý outfit žen stará už od roku 1975! Do Česka expandovala v roce 1998, úspěšně na něm tedy působí téměř dvacet let. Jak Orsay vzniklo? A proč nakupovat právě zde?

První prodejna Orsay byla otevřená v německém Karlsruhe. V tentýž rok otevřelo Orsay v Německu dalších 34 prodejen! V 90. letech se společnost rozrostla do Rakouska, Švýcarska, Polska, Česka a Maďarska. V roce 1998 spustila svoje webové stránky - prodej online výrazně zvýšil příjmy firmy a o pár let později rozšířila svou činnost i do dalších států střední a východní Evropy.

Co v Orsay najdeme?

Orsay.cz je nabízí celou dámskou garderóbu! Je expert na elegantní módu a ženské kousky, které zvýrazní vaše jemné křivky. Vyšperkuje svůj outfit od bot po trendy kabátek! Nenechte si uniknout akce obchodu Orsay a prohlédněte si akční leták Orsay.

Orsay šaty

V kategorii Orsay loves dresses najdete šaty pro každou příležitost Na párty, do práce či na pláž, dlouhé, krátké, midi šaty… Na jejich webové stránce je v nabídce víc než 200 modelů - vyberou si zaručeně i ti nejnáročnější. Osay e-shop je na šaty prostě specialista! :-)

Čo všetko ponúka Orsay e-shop?

Orsay kalhoty

Nemáte právě náladu na sukni či šaty? Omrkněte bohatý sortiment pohodlných džín, kalhot a legín. Kromě toho, že kalhoty z Orsay skvěle vypadají jsou i pohodlné a budete se v nich cítit jako ve svojí druhé kůži! Navíc právě nyní získáte v Orsay slevu 20 % na nejdražší kus z objednávky. Akce platí do 31.10.2017.

orsay sleva Zobrazit slevový kupón

Proč nakupovat v Orsay?

Internetových obchodů s oblečením je dnes obrovské množství. Proč si tedy vybrat právě Orsay?

  • Slevy a výprodeje. Orsay často přichází s různými slevami a slevovými kódy pro své zákazníky.
  • Orsay trendy. Nahoře na domovské stránce se nachází kategorie Trendy. Inspirujte se radami stylistů, kteří vás oblečou na každou příležitost.
  • Sleva 25 % na nejdražší kousek. Po přihlášení se k odběru newsletteru získáte jednorázovou slevu 25 % na nejdražší kousek v košíku.
  • Bezplatné vrácení zboží do 14 dní.
  • Orsay club
orsay eshop

Orsay club

Využívejte výhody Orsay clubu naplno. Za každou korunu, kterou v Orsay utratíte, dostanete 4 body. Po nasbírání 12 000 bodů získáte 120 Kč slevu na další nákup v kamenném obchodě nebo na e-shopu. Jaké další akce Orsay klub nabízí?

  • Skvělé akce s bonusovými body.
  • Možnost rezervace až tří položek po dobu tří dní.
  • Uvítací poukázka ve výši 120 Kč.
  • Narozeninové překvapení.
  • Exkluzivní nabídky a mimořádné výhody.

Související obchody

Orsay

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se