Orsay šaty vás udělají krásnou

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Ne nadarmo se říká, že šaty dělaj člověka. Zvýrazněte své ženské křivky a nahoďte šaty z Orsay - který je na ně skutečně specialista. Krátké, dlouhé, elegantní, na párty nebo do práce… Na svoje si přijde každá dáma!

V Orsay šatech z vás nikdo nespustí oči. Na každou příležitost se však hodí nějaké jiné, proto jsme ty nejkrásnější šaty z Orsay rozdělili podle toho, kam byste v nich měla zamířit. Nechte se inspirovat našimi tipy!

Orsay šaty do práce vám zlepší pracovní den

Pokud pracujete v kanceláři nebo na manažerské pozici, bez business šatů se neobejdete. Nemusíte utratit všechny vaše peníze, pořiďte si šaty levně. Do práce jsou vhodnější méně vyzývavé kousky, délka šatů by neměla byt kratší než po kolena. Chcete přeci, aby vás brali vážně :-)

orsay šaty do práce, orsay šaty s rozšířenou sukní, orsay šaty s opaskem, orsay šaty s padavým výstřihem, orsay pouzdové šaty s opaskem

Orsay šaty do práce ocení nejedna žena. Zleva: Šaty s rozšířenou sukní (949 Kč), Šaty s opaskem (949 Kč), Šaty s padavým výstřihem (949 Kč), Pouzdrové šaty s opaskem (949 Kč)

Orsay šaty na párty - vyražte si se stylem

Na párty zvolte hravější, klidně i o něco vyzývavější Orsay šaty. Nezapomeňte ale, že zábava může trvat do brzkých ranních hodin - dbejte na to, abyste se v šatech zároveň cítila co nejpohodlněji.

orsay šaty na párty, orsay nabírané šaty, orsay šaty s krajkou, orsay krajkové šaty s odhalenými rameny, orsay šaty s volány

Orsay šaty na párty z vás udělají královnu večírku. Zleva: Nabírané šaty (1199 Kč), Šaty s krajkou (1199 Kč), Krajkové šaty s odhalenými rameny (1399 Kč), Šaty s volány (949 Kč)

Šaty na rande? S těmi z Orsay zazáříte

Vašemu drahému se budete jistě líbit v čemkoli. Na romantický večer nebo procházku parkem jsou ale ideální šaty jemné růžové nebo červené barvy. Vedle nešlápnete ani s květinovým potiskem. Váš milý z vás nespustí oči!

orsay šaty s prostřihnutými rameny, orsay dvouvrstvé šaty, orsay šaty s volány, orsay květované šaty

S šaty na rande od Orsay druhou polovičku oslníte. Zleva: Šaty s prostřihnutými rameny (nyní jen za 600 Kč), Dvouvrstvé šaty (949 Kč), Šaty s volány (549 Kč), Květované šaty (799 Kč)

Orsay letní šaty

Na dovolenou, do horkých letních dnů ve městě, nebo na koupák si pořiďte Orsay šaty. Vyberte si ty, ve kterých se budete cítit komfortně a budou se vám líbit nejvíce. Orsay má v nabídce dlouhé letní šaty, krátké letní šaty, šaty se vzory, nebo třeba květované maxi šaty. Které se líbí vám?

Orsay květované maxi šaty, orsay vzorované šaty, orsay květované maxi šaty, orsay šaty s mašlí

Letní Orsay šaty se hodí pro každou příležitost. Zleva: Květované maxi šaty (nyní jen za 1000 Kč), Vzorované šaty (nyní jen za 600 Kč), Květované maxi šaty (nyní jen za 1000 Kč), Šaty s mašlí (799 Kč)

Orsay společenské šaty - hoďte se do gala

Několik společenských šatů nesmí chybět v šatníku žádné ženy. Ať už jdete na svatbu kamarádky, ples či významnější rodinnou událost. Také jistě oceníte, když si koupíte společenské šaty levně a s dobrou kvalitou.

orsay pouzdrové šaty, orsay plesové šaty,orsay krajkové šaty s odhalenými rameny,orsay dlouhé šaty s krajkou

Společenské šaty z Orsay vám nabídnou různé možnosti stylů a barev. Zleva: Pouzdrové šaty (949 Kč), Plesové šaty (1499 Kč), Krajkové šaty s odhalenými rameny (1399 Kč), Dlouhé šaty s krajkou (1499 Kč)

★Získejte slevu 150 Kč do Orsay

Každý den pro vás hledáme ty nejzajímavější slevy a kupóny na celém českém internetu. Dnes jsme objevili slevu 150 Kč na Orsay při nákupu nad 1 000 Kč, která by se vám mohla líbit.

Získat slevový kupón do Orsay

Související obchody

AliExpress, ZOOT, Tchibo, Bonprix, Orsay

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se