Orsay pobočky - místa, kde se sny o módě stávají skutečností

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Orsay obchody patří mezi nejoblíbenější módní butiky v ČR. Také jich tu najdete téměř 60 a jejich počet stále roste. Aby toho nebylo málo, nově můžete nakupovat i na Orsay e-shop. Co všechno o Orsay potřebujete vědět?

Nakupujete ráda v Orsay? Nejste sama! Orsay pobočky jsou jedněmi z nejnavštěvovanějších obchodů s módou vůbec. A na českém trhu ani nejsou žádným nováčkem. Nejstarší česká pobočka Orsay letos oslaví už své 20. narozeniny.

Orsay prodejny - vše, co potřebujete vědět

Na každé z Orsay poboček objevíte širokou nabídku módního oblečení. Najdete tady kalhoty, trička, svetry, kabáty a mimo jiné tolik oblíbené Orsay šaty. Nechybí samozřejmě ani Orsay kabelky nebo další modní doplňky.

Orsay kabelka, Orsay šaty, Orsay kalhoty Orsay svetr

v Orsay pořídíte společenské šaty i oblíbené Orsay kabelky.

V Orsay si můžete koupit třeba módní straight džíny nebo oblíbené kardigany. Stejně dobře tady pořídíte i elegantní plesové šaty.

Jak funguje Orsay e-shop?

Stejně dobře jako Orsay prodejny funguje i Orsay e-shop. Internetový obchod Orsay funguje naprosto stejně jako každý jiný. Z nabídky zboží si vyberete produkt, který se vám líbí a objednáte.

Orsay e-shop - doprava zdarma

Balíček vám dorazí na vybranou Orsay prodejnu. Pokud tedy dáváte přednost klidnému výběru z pohodlí domova, u Orsay máte zelenou. Doručení na vybranou prodejnu Orsay je zcela zdarma.

Proč nakupovat v Orsay e-shop?

Ať už si zboží necháte dovézt na pobočku nebo rovnou domů, nakupování přes internet se vyplatí. Zejména proto, že můžete využít cashback od Tipli i slevové kupóny, které pro vás pravidelně hlídáme. Stačí se jen zaregistrovat a začít čerpat všechny výhody.

Orsay e-shop - vrácení zboží

Za objednávku v Orsay e-shopu musíte zaplatit předem. Na pobočce pak máte možnost dané zboží vyzkoušet a pokud vám nesedí, můžete objednané oblečení nechat na prodejně a peníze vám Orsay vrátí zpět na účet.

Pobočky Orsay

Jak už bylo řečeno, Orsay má v ČR více než 50 poboček. Má své zastoupení v řadě větších měst. Orsay můžete navštívit v Karlových Varech, Plzni, Českých Budějovicích, Liberci nebo třeba Pardubicích. V těch největších dokonce naleznete poboček hned několik. My jsme si posvítili na Prahu, Brno a Olomouc. Jak je to tedy s pobočkami v těcho městech?

Orsay Praha

V Praze příznivci módního řetězce Orsay určitě strádat nebudou. Nachází se tady hned 13 poboček, které jsou v naprosté většině případů součástí velkých obchodních center. Pobočky Orsay najdete mimo jiné v obchodních centrech Palladium, Letňany, Chodov nebo Metropole Zličín. Otevírací doba se může lehce lišit, nejčastěji jsou však pobočky otevřeny od 9 do 21 hodin.

pobočky Orsay

Orsay obchody vás překvapí svou přehledností. Vše zde působí velmi uspořádaně a příjemně. Tady se určitě budete cítit dobře.

Orsay Brno

O obchody Orsay nezůstala ochuzena ani jihomoravská metropole. V Brně se nacházejí celkem 4 pobočky a také je najdete v místních obchodních centrech. Konkrétné v nákupních centrech Tesco Královo Pole, Galerie Vaňkovka, Avion a Olympia. I tady jsou obchody otevřené od 9 do 21 hodin, jen pobočka v brněnské Olympii otevírá až v 10 hodin.

Orsay Olomouc

Pro módní kousky z e-shopu Orsay se můžete zastavit i v Olomouci. Tady najdete 3 pobočky, které jsou umístěné v OC Tesco, Galerii Šantovka a nákupním centru Olympia. Otevírací doba je u všech poboček nastavena stejně - od 9 do 21 hodin.

Pár slov o obchodech Orsay

Orsay letos oslaví už své 43. narozeniny. První pobočky byly otevřeny v roce 1975 v sousedním Německu. Dnes funguje v celkem 26 státech a stále se těší ohromné oblibě u žen všech věkových kategorií.

V České republice byla první prodejna Orsay otevřena v roce 1998. Pokud si myslíte, že se jednalo o pražskou pobočku, jste na omylu. Jako první totiž mohly Orsay navštívit plzeňské zákaznice. Už jsme zmínili, že v letošním roce oslaví tato pobočka své 20. narozeniny. Nám tedy nezbývá, než popřát mnoho spokojených zákaznic a dalších úspěchů.

Související obchody

Answear, ZOOT, Tchibo, Bonprix, Orsay

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se