Generali pojišťovna - spolehlivý partner pro život

Tipy k nákupuFinance  |  Cestovní pojištění  |  Povinné ručení  |  Havarijní pojištění 10. 11. 2021

Nikdy nemůžete vědět, co se vám v životě může přihodit. Můžete však vědět, že se máte na koho spolehnout. A právě od toho je tady Generali pojišťovna, která je připravena pomoci v každé situaci.

Ať už máte dům, jezdíte autem a potřebujete povinné ručení, nebo často cestujete do zahraničí, bez vhodného pojištění se zkrátka neobejdete. V životě totiž mohou nastat situace, kdy si jen se svými úsporami nevystačíte. V takových chvílích přicházejí na řadu pojišťovny.

Pojišťovnu bychom měli vybírat opravdu svědomitě. Měla by být dostatečně silná, abychom se na ní mohli spolehnout. A právě taková je pojišťovna Generali, která úspěšně působí ve více než 60 zemích světa.

Generali cestovní pojištění

Samostatnou kapitolu v pojišťovnickém světě tvoří cestovní pojišťění, které v dnešní době využívá snad úplně každý. Platit mnohdy i tisíce korun za obyčejné lékařské ošetření se nechce asi nikomu. Přitom právě na takto závratné sumy se může v zahraničí vyšplhat i banální návštěva zubaře.

Generali pojišťovna

Cestujte chytře a s odpovídajícím pojištěním. Že cestovní pojištění stojí tisíce? Kvalitní cestovní pojištění od Generali začíná na pouhých 13 korunách za den! V každém případě za něj zaplatíte méně, než kolik byste utratili za řešení vzniklé škody.

Jak sjednat ty nejlepší služby vám poradí jednoduchý online srovnávač cestovního pojištění.

Jaký typ cestovního pojištění vybrat?

U těch nejlepších pojištění jsou léčebné výlohy kryty až do výše 3 400 000 Kč. Při výběru tarifu záleží zejména na aktivitách, kterým se na dovolené chcete věnovat. Pokud plánujete hlavně odpočívat, bude vám stačit i levnější varianta.

Budete lyžovat, surfovat nebo provozovat jiné sportovní aktivity? V takovém případě sáhněte raději po tarifu s vyššími limity. U rizikových sportů určitě zvažte, zda se vám nevyplatí investovat peníze i do připojištění.

Chcete získat pojištění ještě výhodněji? Proklikněte se na stránky Generali pojišťovny přes Tipli. Jedině tak získáte kromě nadstandardních služeb i příjemný cashback. Vše navíc můžete vyřídit z pohodlí domova.

Stačí jen vyplnit přehledný formulář na stránkách pojišťovny, vybrat jednu ze tří variant pojištění a poté už můžete v klidu odcestovat. Cashback navíc můžete získat i za zřízení povinného ručení, tak to rovnou vezměte při jednom.

Chci výhodnější pojištění

Generali pojišťovna - pojistné události

Nahlašování a následné řešení pojistných událostí, to může být mnohdy pořádná otrava. Ne však s Generali. Tady totiž můžete veškeré škody a události nahlásit online. Na stránkách pojišťovny vyberete kategorii, do níž vaše pojistná událost spadá, a poté už jen vyplníte všechny potřebné dokumenty.

Generali pojišťovna a její služby

Generali pojišťovna

Generali, která na trhu působí již od roku 1832, je jednou z předních světových pojišťoven. Svým klientům nabízí nejen individuální přístup a profesionální servis, ale také komplexní pojišťovnické služby zahrnující nejen pojištění majetku, vozidel nebo odpovědnosti, ale také životní a úrazové pojištění. S Generali pojišťovnou tak budete chráněni ve všech sférách běžného života.

TIP: Využijte Tipli srovnávač povinného ručení a zjistěte, na jaké pozici se Genetali umisťuje.

Související obchody

Generali Česká pojišťovna, ČSOB Pojišťovna,

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se