Co je cashback aneb Nakupování v 21. století

Tipy k nákupuNakupování 10. 11. 2021

Cashback je populární nejen v zahraničí, ale řadu let už také v Česku. Anglické slovo „cashback“ znamená doslova „peníze zpět“ a peníze zpět také dostanete. Pokud o této službě slyšíte poprvé a zdá se vám neuvěřitelné, že by to mohlo fungovat, jste tady správě. Vysvětlíme vám, jak cashback funguje a jak můžete díky Tipli.cz snadno ušetřit na nákupech online i vy.

Odměnu za nákup ve formě cashbacku lze získat z každého nákupu, který provedete s cashback portálem Tipli. Základem této služby je spolupráce mezi Tipli a jednotlivými eshopy. Po zaplacení objednávky vám připíšeme k účtu na Tipli několik procent z její ceny. Jakmile nákup potvrdí také obchodník, na požádání vám vrácené peníze vyplatíme na bankovní konto. Cashback si tak lze představit jako takovou opožděnou slevu na cokoliv. Není totiž vázaný sezonou ani druhem zboží.

Jak to funguje?

  1. Vyberete si obchod z nabídky více než 1100 obchodů.
  2. Prokliknete se do obchodu pomocí tlačítka Nakoupit.
  3. Vyberete a objednáte zboží přímo v eshopu, jak jste zvyklí.
  4. Zaplatíte za vybraný produkt nebo službu opět v daném eshopu (na Tipli žádnou platbu neprovádíte) – v hotovosti nebo kartou (způsob platby cashback neovlivní).
  5. Díky prokliku (přesměrování) zaregistrujeme nákup a informace o ceně (ne však, co jste koupili), takže můžeme vypočítat odměnu. Bez prokliku cashback nefunguje!
  6. Do 48 hodin připíšeme odměnu za nákup na váš Tipli účet.
  7. Čekáme na potvrzení od obchodu, že objednávka proběhla v pořádku.
  8. Jakmile obchod potvrdí objednávku, potvrdíme i my vaše odměny.
  9. Potvrzené odměny si můžete necaht vyplatit na bankovní účet.

Nejoblíbenější obchody na Tipli

Cashback

Mezi nejpopulárnější obchody patří čínské online tržiště AliExpress s cashabckem až 10 %, obchody s módou About You nebo Bonprix, parfumérie Notino, obchody s elektronikou jako Smarty nebo Okay či služby Booking.com nebo Rentalcars. Jelikož je na Tipli více než 1100 obchodů, v nichž získáte peníze zpět, není problém najit prodejce i těch nejprapodivnějších produktů či vychytávek. Pokud nevíte, který ve kterém eshopu hledat vysněné zboží, pomůžou vám naše produktové tipy.

Kde se s cashbackem můžete setkat?

Cashback jako název pro vrácení peněz označuje několik různých služeb. Jednu variantu cashbacku nabízejí například banky – dostáváte zpět peníze například za to, že využíváte k placení v obchodech jejich platební karty. My se ovšem zaměříme na cashbackové portály, protože přesně tím Tipli je.

Tipli HP

Cashbackový portál je internetová stránka, na níž najdete různé obchody a služby – obchody s oblečením, elektronikou, kosmetikou, domácími potřebami, nábytkem, slevové portály, pojištovny a podobně. Peníze zpět tak můžete získat nejen za nákup nových bot nebo mobilního telefonu, ale také za cestovní pojištění nebo ubytování v zahraničí. Jestli se bojíte, že byste zapomněli před každým nákup zkontrolovat, zda obchod najdete na Tipli, nainstalujte si doplněk Tipli do prohlížeče. Automaticky rozpozná, že jste otevřeli stránku eshopu a okamžitě vás upozorní nejen na dostupný cashback, ale také na slevy.

Cashbackový portál má s jednotlivými obchody oboustranně výhodnou dohodu. Pokud na nich uživatel cashbackového portálu nakoupí, obchod mu vyplatí Tipli provizi za to, že mu přivedl zákazníka. Někdy cashback získáte i tehdy, pokud je již zboží ve slevě. Například i na Black Friday získáte peníze zpět.

Díky tomuto systému z cashbacku profitují všechny tři strany – kupující, prodávající i cashback portál. Pokud vás zajímají ohlasy běžných uživatelů, přečtěte si Tipli recenze.

Výše cashbackové odměny se liší v závislosti na konkrétní smlouvě, kterou má cashbackový portál s konkrétním obchodem, v němž uživatel nakupujete. Výše doměny se může také měnit v průběhu času.

Související obchody

AliExpress, Booking, Baťa, Vivantis, Sportega, Smarty CZ, Rozbaleno.cz, Pilulka.cz, Okay.cz, Kasa.cz, Freshlabels, Šperky.cz, Růžový slon, ZOOT, Euronics, Kiwi.com, Zoohit, Tchibo, SCONTO Nábytek, Mall.cz, Knihy Dobrovský, Notino, BENU Lékárna, Dr.Max, Orsay, Slůně, FAnn, MF DNES

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se