CineStar Club: Jaké získáte výhody a slevy?

Tipy k nákupuVěrnostní programy  |  Nakupování 10. 11. 2021

Patříte mezi milovníky kvalitního filmu a neunikne vám žádná premiéra v kině? A věděli jste, že můžete na nákupu vstupenek v CineStar ušetřit? Stačí se registrovat do CineStar Clubu a slevy jsou vaše. Čtěte dál a zjistěte, jaké zajímavé výhody vám členství přinese.

Pohodlná sedadla, popcorn, cola a skvělý film na plátně. Přesně to se nám vybaví, když se řekne CineStar. S klubovými výhodami tohoto multikina navíc ušetříte při každé návštěvě. A to nejen na vstupenkách, ale i na občerstvení.

CineStar Club: Výhody při každém nákupu

Oblíbili jste si věrnostní programy obchodů, díky kterým ušetříte při každém nákupu? Věrnostní program CineStar Club se bezpochyby řadí mezi ty nejzajímavější z nich. Těšit se můžete na okamžitou slevu na vstupném, odměny za body i dárek k narozeninám. Podívejte se, co všechno registrací získáte.

Okamžitá sleva 20 Kč na vstupném

Chodíte do kina často? Ušetřete na vstupném! Jako člen CineStar Club totiž získáte okamžitou slevu 20 Kč na každou vstupenku. Tuto slevu lze kombinovat s dalšími cenovými zvýhodněními jako je sleva pro studenta, dítě nebo seniora. Vstupné tak můžete mít levnější o desítky korun.

CineStar Club

Dárek k narozeninám

Oslavte své narozeniny v kině! V den vašich narozenin (datum uvedené při registraci) obdržíte voucher na malý popcorn zdarma. Ten vám přijde automaticky do emailu, jeho platnost je na něm uvedena. Pozor, podmínkou získání voucheru je pravidelné odebírání newsletterů.

Odměny za nasbírané body

Abyste si užili ještě více výhod, sbíráte na svou klubovou kartu věrnostní body. Ty získáte za každý nákup vstupenek na pokladně i online, za registraci nebo za prodloužení členství v CineStar Clubu. Body naopak není možné sbírat za nákup občerstvení v kině. Kolik bodů za jednotlivé aktivity dostanete?

Aktivita
Počet získaných bodů
AktivitaRegistrace
Počet získaných bodů10
AktivitaProdloužení členství
Počet získaných bodů10
AktivitaNákup vstupenek v kině
Počet získaných bodů10 % z ceny nákupu
AktivitaNákup vstupenek online
Počet získaných bodů15 % z ceny nákupu

Pokud jste již nasbírali dostatek bodů, můžete je vyměnit za vstupenky nebo občerstvení zdarma. Výběr odměny je jen na vás. Kolik bodů potřebujete a co za ně získáte?

Odměna za body
Počet nasbíraných bodů
Odměna za bodyStřední popcorn
Počet nasbíraných bodů125
Odměna za bodyStřední postmix
Počet nasbíraných bodů105
Odměna za bodyNachos velký
Počet nasbíraných bodů169
Odměna za bodyKlubové menu
Počet nasbíraných bodů230
Odměna za bodyKlubové nachos menu
Počet nasbíraných bodů274
Odměna za bodyVOLNÁ VSTUPENKA dle ceníku
Počet nasbíraných bodů1 Kč = 1 bod

POZOR: CineStar body platí pouze po dobu jednoho roku. Nezapomeňte je do té doby využít.

Slevy u CineStar Club partnerů

V rámci členství v klubu CineStar máte možnost využívat také výhody u partnerů. Ty získáte při předložení vaší klubové karty. Aktuálně můžete získat slevu 25 % + poštovné zdarma na Albatrosmedia.cz s kódem knihycinestar.

Levnější nákupy s věrnostními programy

Kdo by nechtěl ušetřit pár korun navíc! S věrnostními programy to jde snadno! Využijte například výhody Alza Premium, zapojte se do Klubu Knihy Dobrovský nebo ušetřete s dětským klubem Rossmánek. Jaké další věrnostní programy můžete využít?

Další věrnostní programy »

TIP: Zapojte se také do Cinema City Club a nenechte si ujít žádnou filmovou novinku.

Jak se stát členem CineStar Club?

A) Objednání členství online

První možností, jak se stát členem CineStar Clubu, je online registrace. Stačí jen vyplnit jméno a příjmení, telefon, email a zvolit si heslo k účtu. Tyto údaje budou použity pro zasílání potvrzení rezervací, objednávek a elektronických poukázek. Tlačítko pro registraci najdete pod záložkou CineStar Club na webu Cinestar.

B) Vyplnění přihlášky na pokladně CineStar

Druhou možností, jak získat členství, je vyplnění tištěné přihlášky přímo na pokladně multikina CineStar. Po úhradě členského poplatku vám bude ihned vydána vaše klubová karta. Poplatek za členství je 80 Kč ročně a můžete ho uhradit online nebo přímo na pokladně.

TIP: Za registraci i prodloužení členství získáte navíc 10 věrnostních bodů na vaši klubovou kartu.

Co dělat při ztrátě či poškození karty?

Ztratili jste svou CineStar Club Card? Nebo se nějakým způsobem poškodila? Nebojte se, o své body nepřijdete. Na pokladně mutikina CineStar je možné nechat si vystavit kartu novou a veškeré body a historie původní karty vám na ni bude nahrána za poplatek 40 Kč.

POZOR: Novou kartu je možné vystavit pouze po dobu platného členství.

Proč se stát členem CineStar Clubu?

  • okamžitá sleva 20 Kč na každou vstupenku
  • odměny za nasbírané body
  • pravidelné aktuální informace o filmových novinkách a akcích
  • dárek k narozeninám
  • slevy u partnerů CineStar Club

Související obchody

TVproducts.cz, Albatrosmedia, TELLY, DVD-premiery.cz, GamersGate

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se