Rossmánek: Produkty péče o děti za výhodné ceny

Tipy k nákupuKrása a zdraví  |  Kosmetika  |  Hračky  |  Děti  |  Rodiče a děti  |  Věrnostní programy  |  Nakupování 10. 11. 2021

Čekáte v nejbližší době nový přírůstek do rodiny nebo už máte nějakého prťouse doma? Pak se zapojte do věrnostního programu Rossmánek a získejte možnost nákupu kvalitních produktů pro péči o děti za výhodné ceny. Jak na to?

Drogerie Rossmann dává všem maminkám malých dětí možnost členství v jedinečném klubu Rossmánek, který přináší každý měsíc řadu výhod, slevových akcí, soutěží a dárků. Máte doma malého uličníka? Zaregistrujte se zdarma i vy. Čtěte dál a zjistěte, jak se do programu zapojit a jak čerpat všechny výhody.

Věrnostní program od drogerie Rossmann

Rossmánek je dětský věrnostní program drogerie Rossmann, který je určen pro všechny těhotné, maminky dětí do 3 let věku a jejich příbuzné. Nabízí pravidelné akce a slevy na vybrané produkty. Na nákupu zboží pro vaše děťátko tak výrazně ušetříte. Registrace je snadná a zcela zdarma.

Jaké výhody na vás čekají?

Zaregistrujte se do programu Rossmánek a získejte speciální slevy a výhody pro věrné zákazníky. Těšit se můžete například na:

  • jednorázovou slevu 10 % na první nákup na vybraný dětský sortiment
  • pravidelné měsíční slevy pro děti
  • možnost zapojit se do soutěží o zajímavé ceny
  • rady pro maminky v pravidelných článcích
  • slevy u partnerů:
    • FitMAMI - poukázka na lekci FitMAMI zdarma nebo 10% sleva na permanentku FitMAMI
    • FotoShop - sleva na produkty z FotoShopu Rossmann
Rossmánek

TIP: Rossmann body na kartu Rossmánek sice nesbíráte, za to ale mohou její výhody využívat na jedno dítě i další rodinní příslušníci. Stačí si vyzvednou novou kartu, v registraci vyplnit vlastní email a u políčka "Vztah k dítěti" vybrat volbu "Jiný příbuzenský vztah".

Staňte se členem klubu Rossmánek

Registrace do klubu je snadná a výhody můžete čerpat téměř okamžitě. Pokud máte dětí více, stačí vám stále jedna registrace s vaší věrnostní kartou. Počet a jména dětí uvedete přímo při registraci. Jak postupovat?

  1. Vyzvedněte si věrnostní kartu Rossmánek na kterékoliv prodejně Rossmann v Česku.
  2. Vyplňte registrační formulář na webových stránkách obchodu v sekci Rossmánek.
  3. Už za 48 hodin po dokončení registrace můžete využít jednorázovou slevu 10 % na první nákup dětského sortimentu a spoustu dalších výhod.

POZOR: Nezapomeňte při každém nákupu použít vaši věrnostní kartu. Získání slevy zpětně není možné.

Co dělat při ztrátě karty?

Ztratili jste svou věrnostní kartu Rossmánek? Zastavte se u pokladny na kterékoliv prodejně Rossmann v České republice a vyzvedněte si kartu novou. Na webových stránkách obchodu v sekci Rossmánek se pak jednoduše přihlásíte do vašeho profilu, kam vložíte nové číslo karty místo čísla původního. Nová karta bude aktivní po 48 hodinách. A hurá opět nakupovat!

Akční leták Rossmánek

Drogerie Rossmann vydává pravidelně každý měsíc speciální akční leták Rossmánek. V aktuálním letáku Rossmánek najdete desítky produktů pro vaše miminko za nižší ceny. Některé produkty koupíte díky věrnostní kartě ještě levněji.

TIP: Dětskou výbavu už máte kompletní? Nakupte také něco pro sebe. Akční Rossmann leták nabízí desítky kosmetických výrobků i drogerii za super ceny.

Bohaté odměny v krátkodobých věrnostních programech Rossmann

Rossmánek není jediný věrnostní program drogerie Rossmann. Kromě tohoto dlouhodobého nabízí odměny i v rámci jiných krátkodobých akcí, ve kterých získáváte odměny za nasbírané body. Mezi věrnostní programy, které jste mohli dříve zaznamenat, patří například Živlíci. Tato akce probíhala na konci minulého roku a jako odměnu za nasbírané body jste získali roztomilé plyšáky pro děti.

Odměňte se novou kabelkou Naomi Campbell

U příležitosti oslav 25 let obdarovává drogerie Rossmann své zákazníky kabelkami Naomi Campbell. Stačí sbírat body za nákup a vybrat si z kolekce kabelek a kosmetických taštiček tu svou se slevou až 92 %. Akce platí do 18. června 2019.

Rossmann

Stát se součástí programu může každý. Za každých 100 Kč nákupu v drogerii Rossmann dostanete 1 bod. Nasbírané body nalepíte do věrnostní karty, kterou získáte přímo na pokladně nebo si ji můžete stáhnout z Rossmann.cz a vytisknout. Za 25 nalepených bodů získáte možnost zakoupit jednu z odměn Naomi Campbell dle vlastního výběru se slevou, a to od 49,90 Kč.

Sledujte akční letáky online na Tipli!

Chcete mít přehled o všech aktuálních akcích nejen v drogeriích Rossmann? Díky Tipli se už nemusíte probírat hromadou papírových letáků. U nás totiž najdete všechny akční letáky online na jednom místě!

Aktuální letáky »

Související obchody

ROSSMANN

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se