Začtěte se s knihou z knihkupectví KOSMAS

Tipy k nákupuHobby a zábava 10. 11. 2021

Milujete knížky a chtěli byste je nakupovat se slevou? Představujeme knihkupectví Kosmas, kde ušetříte na každém kroku. Jak nakoupit na Kosmas výhodně a jaká je adresa prodejen v Praze? Známe odpověď!

Knihy vzdělávají, baví, umí rozesmutnit i rozesmát k slzám. Díky nim se každému rozšiřuje slovní zásoba a jsou to také ony, které dávají našemu životu záminku dát si kávu nebo čaj, usednout pohodlně do křesla a relaxovat čtením. Kterou knihu máte rozečtenou vy?

Kosmas - skvělé knihy, kam se podíváte!

Vynikající kniha na každém rohu. Ano, takhle to vypadá, když zajdete do jedné z 28 kamenných prodejen knihkupectví Kosmas. Na eshopu Kosmas máte možnost zakoupit přes 50 000 titulů od 700 nakladatelů. Kromě tištěných knih, koupíte i e-knihy a audioknihy.

Na nákupy? Jedině s cashbackem

Chcete ušetřit nejen na nákupu knížek? Díky Tipli.cz získáte cashback z nákupu ve 450 online obchodech, s kterými portál spolupracuje. Ať už nakupujete cokoliv, díky cashbacku od Tipli jsou internetové nákupy vždy výhodnější!

Nakoupit s cashbackem

Na Kosmas.cz si najdete díky jednoduchému vyhledávači pohodlně knihu, či autora, kterého právě sháníte. Chcete vědět, co zrovna vyšlo za novinky? Zajímají vás tipy na to, co stojí za přečtení? Koukněte na webové stránky Kosmas. A pokud nevíte, jestli nějakou knihu máte začít číst, na webu vyhledáte i recenze od jednotlivých uživatelů a knihkupců.

kosmas knihkupectví

V knihkupectví Kosmas najdete přes 50 000 titulů.

Kde najdete prodejny Kosmas Praha?

Víte, kde všude najdete prodejny Kosmas v Praze? Známe odpověď!

  • Kosmas Praha 1 - Perlová 3, tel. 224 225 558
  • Kosmas Praha 8 - Karlín, Sokolovská 394/17, tel. 234 780 444
  • Kosmas Praha 7 - Letná, Veverkova 16/1407, tel. 222 201 130
  • Kosmas Praha 13 - Nové Butovice, Radlická 117, tel. 234 141 224
  • Kosmas Praha 6 - Ruzyně, Fajtlova 1090/1, tel. 225 023 250

Nakupte na Kosmas se slevou

Rádi byste si něco v nejbližší době přečetli, ale zároveň chcete ušetřit? Pokud rádi nakupujete na Kosmas.cz, máme dobrou zprávu. Nakupujte s cashbackem přes Tipli! Z každého nákupu dostanete část peněz zpět na účet. Cashback od Tipli je 2 %.

TIP: Věděli jste, že knihkupectví Kosmas expeduje knihy do jednoho pracovního dne?

Nakoupit s cashbackem
kosmas slevy

Věrnostní program Kosmas

Pokud se stanete členem klubu Kosmas, můžete získávat body, za které pak dostanete poukázku na nákup. Za každou 1 Kč získáte 1 bod z každého uskutečněného nákupu. Už jen za registraci získáte 50 bodů. Dalších 10 bodů za každou schválenou recenzi publikovanou na stránkách Kosmas.cz.

Vždy 31. března a 30. září je uzávěrka sbírání bodů. Pokud máte 1500 - 3000 bodů, získáváte poukázku na 50 Kč. Pokud máte více jak 3000 bodů, získáváte poukázku na 100 Kč. Tato poukázka bude poté platná 3 měsíce.

Kde ještě nakoupit knihy se slevou?

Pokud nakupujete i v jiných knihkupectvích, měli byste vědět, že cashback od Tipli dostanete i za nákup v těchto obchodech:

  • Knihy Dobrovský - Jedno z největších knihkupectví v celé ČR asi nemusíme představovat. Co ale možná nevíte, že za online nákup získáte cashback od Tipli 3,5 %.
  • Albatrosmedia - Od klasiky po nejnovější bestsellery. Rozšiřte si knihovnu o nový kousek a kupte ho navíc s cashbackem, který činí 4 %.
  • Levné učebnice - Nespočet knih a učebnic za fantastické ceny. To je obchod a eshop Levné učebnice, který má na Tipli 1,5% cashback.
Další knihkupectví

Související obchody

Albatrosmedia, Mall.cz, Knihy Dobrovský, Kosmas

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se