Měsícem knihy je březen: Knihkupectví pod drobnohledem a knižní novinky!

Tipy k nákupuHobby a zábava  |  Cashback 2. 2. 2022

Patříte mezi lidi, kteří rádi tráví čas nad dobrou knihou? Výborně! V tomto článku se s vámi podělíme o horké knižní novinky a navíc se dozvíte, v jakých knihkupectvích koupíte knihy nejvýhodněji.

Jen málo lidí ví, že březen je vedený jako měsíc knihy. Tato tradice vznikla v roce 1955 a mnoho lidí ji drží dodnes. Vznikla na popud ministerstva, protože lidé málo četli, a tak se každý rok věnoval jeden měsíc propagaci knih a čtení vůbec. Lidé opravdu začali více číst a mnozí se snaží "měsíc knihy" stále dodržovat a každoročně si v březnu přečtou nějakou pěknou novou knihu.

Tomu, kdo pravidelně čte, nemusíme připomínat, že knihy nejsou nejlevnější záležitost. A protože číst by se mělo, přinášíme tipy, jak koupit knihy nejvýhodněji a v kterých knihkupectví vám za nákup knih dokonce vrátí peníze.

Knihkupectví, kde vám vrátí peníze!

1. Knihy Dobrovský

Největší výhodou Knihy Dobrovský je, že má 27 poboček po celém našem území, tudíž každý si k němu najde cestu. Najdete v nich všechny novinky a oblíbené tituly (přes rok Knihy Dobrovský vydají až 3000 nových titulů). A pokud se vám zrovna nechce do kamenného obchodu, jde také nakoupit pohodlně z domova přes internet. Navíc se můžete stát i členem jejich klubu a získávat tak ještě všelijaké bonusy a odměny za vaše členství.

TIP: Víte, že s Tipli jsou internetové nákupy ještě výhodnější? Kromě cashbacku můžete na Tipli najít i exkluzivní slevy a slevové kódy. Denně sledujeme aktuální akce - ty nejlepší pak najdete přímo v detailu obchodu na Tipli..

Jak ušetřit v Knihy Dobrovský:

  • Cashback - Knihy Dobrovský patří mezi více než 450 našich partnerů, kde nákupem získáte peníze zpět na váš účet ☛ Koupit knihy a získat cashback
  • ISIC slevy - S platnou ISIC kartou získáte 10% slevu na celý nákup.
  • Klub knihy Dobrovský - Registrace i zrušení členství je zcela zdarma! Navíc za každou korunu utracenou v obchodě, vám Knihy Dobrovský připíšou jeden bod, za každých 2,70 korun utracených v e-shopu též dostanete jeden bod. Za 1250 bodů získáváte slevu 100 Kč na váš další nákup, jen tak! V Knihy Dobrovský však nemusíte kupovat nic, abyste i nadále měli členství, prostě jen to, co vás bude těšit. Slevy pro členy se navíc vztahují i na neknižní zboží.
  • Slevy za vysvědčení - Navštivte pobočku s platným vysvědčením a získáte slevu. Více o akci zjistíte v den konání akce.
  • Nákupy Ona Dnes - Platné slevové kupony OnaDnes najdete, stejně jako loni, v předstihu na Tipli magazínu.
  • Osobní odběr zdarma - Knihy si můžete objednat z pohodlí domova a pak si je zdarma vyzvednout na kterémkoliv našem výdejním místě. Hned jak vytvoříte objednávku, tak do 24 hodin bude vyexpedován váš balíček. Výdejní místa mají stejnou otevírací dobu jako pobočky Knihy Dobrovský. Ale pokud se nemůžete hned dostavit, nevadí, balíček na vás počká až 5 pracovních dní. Navíc bez jakýchkoliv poplatků.
  • Exkluzivní slevy Knihy Dobrovský - Každý den pro vás hledáme aktuální slevy a slevové kupony na českém internetu. Ty nejlepší pak najdete na speciální stránce Knihy Dobrovský - slevy a slevové kupony.

2. Knihkupectví Kosmas

Za zmínku rozhodně stojí i knihkupectví Kosmas, které je známé především pro online nákup knih. Najdete v něm také všechny tituly a můžete pravidelně využívat slevu až 80 % na knihy koupené přes internet. Chcete získat ještě větší slevu? Nakupte přes Tipli a získejte odměnu rovnou na svůj účet.

TIP: Kosmas si pro vás připravil jedinečnou akci - ve čtvrtek 15. 3. 2018 bude Velký knižní čtvrtek a Velký e-knižní čtvrtek, během něhož si můžete všechny tituly v předprodeji objednat se slevou 20 %!

Jak ušetřit v knihkupectví Kosmas:

  • Cashback - Knihkupectví Kosmas patří mezi více než 450 našich partnerů, kde nákupem získáte peníze zpět na váš účet ☛ Koupit knihy a získat cashback
  • Slevy až 80 % - Kosmas pravidelně obměňuje knihy, které zlevní až o neuvěřitelných 80 %, pokud si dáte odběr newsletteru a zadáte, o jaké knihy máte zájem, už nikdy vám žádná sleva neunikne.
  • Věrnostní program Kosmas - Pokud se stanete členem klubu Kosmas, můžete získávat body, za které pak dostanete poukázku na nákup. Už jen za registraci získáte 50 bodů, poté můžete získávat body za recenze, které jednotlivým knihám udělíte. Za každou recenzi získáte 10 bodů. Vždy 31. března a 30. září je uzávěrka sbírání bodů, pokud máte 1500 - 3000 bodů, získáváte poukázku na 50 Kč. Pokud máte více jak 3000 bodů, získáváte poukázku na 100 Kč. Tato poukázka bude poté platná 3 měsíce.
  • Exkluzivní slevy Kosmas - Každý den pro vás hledáme aktuální slevy a slevové kupony na českém internetu. Ty nejlepší pak najdete na speciální stránce Kosmas - slevy a slevové kupony.

3. Knihkupectví BUX

Mezi obchody, s kterými ušetříte díky Tipli, samozřejmě nesmí chybět ani knihkupectví BUX.cz - internetové knihkupectví, které pro vás má více než 55 000 titulů k přečtení. Navíc díky BUX.cz můžete nakoupit ty nejlepší knihy za nejlepší ceny! Slevové akce BUX.cz, jako je doprava zdarma či knižní výprodej se slevami až 85 % v kombinaci s cashback od Tipli, který vám za váš nákup vrátí až 7 %, zařídí ten nejvýhodnější nákup. Neváhejte a kupte si svou vysněnou knihu!

Jak ušetřit v knihkupectví BUX:

  • Cashback - Knihkupectví BUX patří mezi více než 450 našich partnerů, kde nákupem získáte peníze zpět na váš účet ☛ Koupit knihy a získat cashback
  • BUX.cz - doprava zdarma - Na BUX.cz lze využít dopravu zcela zdarma, stačí si jen objednat knihy, které vás zaujmou a BUX.cz vám je dopraví bez jakéhokoliv poplatku.
  • Slevy až 85 % - Bux.cz každý den přidává nové knihy, které zlevní až o neuvěřitelných 85 %, například teď můžete koupit knihu Kafe a cigárko od blogerky Marie Doležalové za pouhých 79 Kč.
  • Exkluzivní slevy BUX.cz - Každý den pro vás hledáme aktuální slevy a slevové kupony na českém internetu. Ty nejlepší pak najdete na speciální stránce BUX.cz - slevy a slevové kupony.

4. Levné učebnice

Knihkupectví Levné učebnice je sympatické už jen tím, že v něm najdete veškeré tituly za fantastické ceny. Je snadno dostupné díky 47 pobočkám po celém našem území a navíc díky Tipli navíc ušetříte až 3 % z nákupu, jednoduše vás odměníme za nákup a utracené peníze vám vrátíme.

Jak ušetřit v knihkupectví Levné učebnice:

  • Cashback - Knihkupectví Levné učebnice patří mezi více než 450 našich partnerů, kde nákupem získáte peníze zpět na váš účet ☛ Koupit knihy a získat cashback
  • Levné učebnice - doprava zdarma - I u tohoto knihkupectví můžete nyní využít dopravu zdarma, nemusíte zboží nikde vyzvedávat, celý proces nákupu se dá vyřídit v klidu z pohodlí domova.
  • Slevy na poškozené tituly - Pokud nechcete dávat peníze za úplně novou knihu, můžete si na jejich stránkách objednat poškozené tituly (např. s ohnutým rohem či škrábnutím) a získáte je za skoro desetinu ceny, například momentálně můžete koupit knihu Jídlo s.r.o. za 49 Kč.
  • Sleva na jednotlivé tituly - Levné učebnice každý den zlevňují různé knihy, stačí jen pravidelně sledovat jejich nabídku a můžete získat svou vysněnou knihu za zlomek ceny.
  • Exkluzivní slevy Levné učebnice - Každý den pro vás hledáme aktuální slevy a slevové kupony na českém internetu. Ty nejlepší pak najdete na speciální stránce Levné učebnice - slevy a slevové kupony.

5. Knihkupectví Albatros media

Posledním, u kterého můžete využít cashback od Tipli, který bychom chtěli v tomto článku zmínit, je Albatros Media. Knihkupectví a vydavatelství, které za rok pošle do světa enormní množství knih.

Jak ušetřit v knihkupectví Albatros Media:

  • Cashback - Knihkupectví Albatros Media patří mezi více než 450 našich partnerů, kde nákupem získáte peníze zpět na váš účet ☛ Koupit knihy a získat cashback
  • Albatros Media - doprava zdarma - Pokud si objednáte jakékoliv knižní zboží, Albatros Media jej vám zcela zdarma přivezou až ke dveřím.
  • Albatros Media - 30% sleva na dárkové boxy knih - Nakupte dárkový box knih s krásnou 30% slevou, tato akce potrvá až do 31. 12. 2018, tak neváhejte a udělejte radost sobě nebo svým blízkým.
  • Exkluzivní slevy Albatros Media - Každý den pro vás hledáme aktuální slevy Albatros Media a slevové kupony na českém internetu. Ty nejlepší slevy Albatros Media pak najdete na speciální stránce Albatros Media - slevy a slevové kupony.

Knihkupectví, kde použít slevové kupóny

Ačkoliv u některých knihkupectví nelze momentálně uplatnit cashback od Tipli, nezoufejte. I tak pro vás hledáme ty nejvýhodnější slevy a dbáme na to, aby váš nákup byl co nejlevnější.

1. Knihkupectví Neoluxor

Nejspíš nejznámějším knihkupectvím a hlavně největším je knihkupectví Neoluxor. V něm pořídíte opravdu všechno - od knih, přes učebnice až po šlovníky a školní potřeby či hry.

Jak ušetřit v knihkupectví Neoluxor:

  • Neoluxor - doprava zdarma - I v Neoluxoru vám vaší objednávku přivezou až domů, takže si pro ní nemusíte nikam jezdit. Stačí si jen vybrat knihy v jejich online katalogu.
  • Sleva na ISIC - Pokud patříte mezi držitele této kouzelné studentské kartičky, dostanete na celý nákup slevu krásných 10 %!
  • Exkluzivní slevy Neoluxor - Každý den pro vás hledáme aktuální slevy a slevové kupony na českém internetu. Ty nejlepší pak najdete na speciální stránce Neoluxor - slevy a slevové kupony.

2. Levné knihy

Knihkupectví Levné knihy je význačné tím, že v něm můžete získat ty nejznámější tituly, jako je např. Pýcha a předsudek, za bezkonkurenční ceny.

Jak ušetřit v knihkupectví Levné knihy:

  • Levné knihy - doprava zdarma - Levné knihy vám celou vaší objednávku přivezou zcela zdarma až před váš dům, stačí si jen na internetu vybrat a vytvořit objednávku.
  • Sleva až 90 % - Tato sleva se vztahuje na všelijaké knihy, učebnice i časopisy, tak neváhejte a vytvořte svou objednávku ještě dnes!
  • Exkluzivní slevy Levné knihy - Každý den pro vás hledáme aktuální slevy a slevové kupony na českém internetu. Ty nejlepší pak najdete na speciální stránce Levné knihy - slevy a slevové kupony.

Knižní novinky, na které se můžete v březnu těšit

V březnu vychází mnoho dlouho očekávaných knih. Vybrali jsme pro vás ty nejočekávanější a nejzajímavější, takže váháte, jakou knihu si přečíst, podívejte se na námi vybrané tituly!

měsíc knih - knižní novinky na březen

Knižní novinky na březen 2018! Zleva: Robert Bryndza - Do posledního dechu (cena: 339 Kč, Knihy Dobrovský), Jason Matthews - Rudá volavka (cena: 359 Kč, knihkupectví Kosmas), Yossi Ghinsberg - Ztracen v džungli (cena: 212 Kč, Levné učebnice), Jan Kraus - Můj soukromý buzynes (cena: 280 Kč, Albatros Media)

Robert Bryndza - Do posledního dechu

Kniha pojednává o detektivce Erice Fosterové. Ta řeší případy, ve kterých muž zabíjí ženy, s kterými se seznámí na internetu. Erika v několika případech nachází souvislosti a snaží se zjistit, kdo se skrývá za falešným profilem na Facebooku a láká mladé ženy na schůzku. Povede se Erice chytit vraha, který existuje v zásadě jen virtuálně?

☛ Koupit na Albatros Media

Jason Matthews - Rudá volavka

Kniha od Jasona Matthewse, která je předlohou pro film, který právě běží v kinech, je o ruské vyzvědačce Dominice Jegorovové. Ta bojuje o přežití v džungli postsovětských tajných služeb. Je nucena projít výcvikem "volavek" - školených svůdnic a poté je nasazena na Nathaniela Nashe, důstojníka CIA v Rusku. Oba dva se dostávají do souboje vůlí, špionského řemesla, ale i touhy. Autorem této knihy je veterán CIA, který do tohoto špionážního románu vnáší tu správnou dávku autenticity.

☛ Koupit na Kosmas

TIP: Pokud byste chtěli vidět i filmové zpracování této knihy, právě se hraje v kinech. Hlavní roli ruské vyzvědačky získala Jennifer Lawrence, známá především z teen ságy Hunger games.

Yossi Ghinsberg - Ztracen v džungli

Pravdivý příběh mladého muže, který se po ukončení armádní služby rozhodně odjet do Jižní Ameriky. Touží po dobrodružství, a tak s pár novými přáteli opouští turistické trasy a vydává se na výpravu do džungle. Avšak tato z počátku zábavná expedice se brzy zvrtne - kamarádi se rozdělují a mladý Yossi je sám v divočině, které se ještě ani nedotkla civilizace. Musí si sám obstarat jídlo a přístřešek, ale bohužel ho zrazuje vlastní zdraví a on si začíná klást otázku, zda se vůbec někdy vrátí zpátky domů...

☛ Koupit na Bux.cz

TIP: Pravdivý příběh Yossiho je právě na kinových plátnech v hlavní roli s Danielem Radcliffem, hercem, který ztvárnil celosvětově známého Harryho Pottera.

Jan Kraus - Můj soukromý buzynes

Kniha oblíbeného komika Jana Krause pojednává o tom, jak si vydělával během celého svého života. Ať už na brigádách při škole, na jízdárně, s vojáky či se ženou. O tom, jak nikdy nechtěl a ani není byznysmenem, ačkoliv se mu byznys pořád snaží vkrást do života. Jan Kraus vypráví o změnách v jeho životě, které nastaly právě kvůli byznysu. Vysvětluje, že byznys nejsou jen příjmy, výdaje a zisky, ale hlavně příběh, který chodí s ním.

☛ Koupit na Neoluxoru

Nakupujte knihy nejvýhodněji

Díky Tipli dostanete za nákup peníze zpátky. Stačí jen nakoupit skrz náš portál a my vás za nákup odměníme v podobě vrácení několika procent z nákupu na váš účet. Tak už neváhejte a pojďte si vybrat pěknou knihu, do které bude radost se začíst!

Zobrazit knihkupectví

Související obchody

Albatrosmedia, Knihy Dobrovský, Kosmas

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se