Začtěte se! Nakupujte knihy levně na Aukro

Tipy k nákupuNakupování  |  Tipy k nákupům 10. 11. 2021

Nelíbí se vám nové vydání vaší oblíbené fantasy knihy? Rozčiluje vás moderní překlad nebo změna jmen hlavních postav? Dopřejte si nádech nostalgie se starými výtisky a nechte znovu oživnout své oblíbené knihy.

Fantasy knihy jsou ve všech knihkupectvích a antikvariátech. Pokud však sháníte něco konkrétního a záleží vám i na konkrétním vydání, ze shánění oblíbené klasiky se stane hledání jehly v kupce sena.

Naštěstí je tady český aukční portál Aukro, kde najdete mimo jiné i nejrůznější staré a nové knihy.

Jaké fantasy knihy najdete na Aukro?

Čáry a kouzla, mágové, draci a mytologie. Fantasy knihy hýbou světem, ale jen občas se objeví klenot, který by zůstal v srdci fanoušků po dlouhá desetiletí. Těmto klenotům se to však podařilo. Jaké nejčtenější knihy z žánru fantasy zde najdete?

TIP: Knihy vás nezajímají, ale sháníte nějaký předmět s vlastní minulostí? Prohlédněte si Aukro starožitnosti.

Zaklínač knihy

Polská klasika, která si získala srdce fantazáků napříč knihami, televizním seriálem i hrou. A to Netflix chystá vlastní adaptaci. Zaklínač knihy zpočátku stojí na adaptacích tradičních pohádek, později se v nich rozvíjí vlastní komplikovaný děj. Těšte se na mnohovrstevnaté charaktery, spletitý děj a božsky popsané souboje. A buďte si jistí, že vás autor Andrzej Sapkowski nejednou pořádně překvapí. Podobně jako jiní autoři, ani on se se svými postavami zrovna nemaže.

zaklínač knihy

Použité, 600 Kč

Tady najdete krásné ilustrované vydání prvních dvou povídkových sbírek ze světa Zaklínače v tvrdé vazbě - Poslední přání a Meč osudu.

harry potter knihy

Použitá, 150 Kč

Harry Potter knihy

Čaroděj, na jehož dobrodružstvích vyrostla celá jedna generace a milují ho i dospělí. Harry Potter je moderním dobrodružstvím z tajemného světa čar a kouzel, ke kterému se lidé vrací i po dvaceti letech. Důkazem toho jsou stále nová vydání, nové knihy rozšiřující původní svět a celá řada hraných filmů. Harry Potter knihy v angličtině jsou zároveň úžasným způsobem, jak se zdokonalit v tomto světovém jazyce. Jakmile si totiž znovu v jiném jazyce přečtete to, co už dobře znáte, budete slovíčka snáz poznávat a lépe si je zapamatujete. Jen se nenechte vyvést z míry tím, že jména některých postav a míst jsou jiná. Konec konců, v češtině i jiných jazycích je překladatelé uzpůsobili dětským čtenářům.

Na Aukro.cz najdete celou řadu Harry Potter knih, ať už v českém nebo anglickém jazyce. Toto ilustrované vydání z roku 2007 si určitě pamatuje nejeden zapálený fanoušek.

Warcraft knihy

Warcraft je obrovský svět původně herní fantasy, kterou později doplnily sběratelské karty, knihy a dokonce i deskové hry. První strategie vyšla už v roce 1994 a za tu dobu má už na kontě 14 kousků. V základu stojí jednoduché těžení materiálu a budování vojenských jednotek k prozkoumávání terénů a dobývání. S obrovský množstvím charakterů a vývojů hry se však Warcraft jen tak nevyčerpá. Knih i stolních her vyšla celá řada. Pokud tedy víte, že váš přítel nebo kamarád mají rádi tzv. WoWko (zkráceně World of Warcraft, aktuálně populární rozšíření), máte téměř nekonečné množství možností na perfektní dárek.

warcraft knihy

Aukce, začátek na 200 Kč

O tuhle pěknou publikaci s obálkou inspirovanou celovečerním filmem si můžete zahrát v aukci.

hra o trůny knihy

Použité, začátek na 4 999 Kč

Hra o trůny knihy

Na Aukro najdete i jednu z posledních fantasy senzací, a to především díky veleúspěšnému seriálu televizní stanice HBO. Píseň ledu a ohně, častěji známá jako Hra o trůny podle prvního dílu, je série čítající tisíce stran napínavého čtení. Sledujte vyostřené vztahy několika šlechtických rodů, které se bijí o moc nad celou zemí. Nenechte se ale zmást hezkými obálkami, Hra o trůny rozhodně není kniha pro děti. Tolik brutálních a sexuálních scén jako v těchto knihách jen tak někde nenajdete.

Sérii doposud vydaných knih (protože kdo ví, kdy se dočkáme šestých Vichrů zimy, zde najdete kompletní.

Nakupování na Aukro je velmi snadné a přitom návykové. Mějte o svých nákupech i prodejích dokonalý přehled a sledujte Aukro archiv. Sháníte-li nějakou novou knížku, potom vám zase doporučíme Knihy Dobrovský, kde je rovněž z čeho vybírat.

Nakupování na Aukro? Snadno a rychle!

Nevíte, jak na Aukro nakupovat? Je to snadné. Přečtěte si, jak nakupovat na Aukro a nenechte si ujít žádnou z lákavých nabídek portálu.

Jak nakupovat na Aukro

Související obchody

Albatrosmedia, Audioteka.cz, Knihy Dobrovský, Imago.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se