Příručka pro cestovatele: Rentalcars.com

Tipy k nákupuDovolená a cestování 10. 11. 2021

Válet se dva týdny na pláži pod horkým sluncem zní jako pohádka. Ale když jste do ráje cestovali takovou dálku, nebyla by škoda ho pořádně neprozkoumat? Ale jak, když pěšky je vše zajímavé daleko a auto zůstalo doma? Přečtěte si, jak si zamluvit vůz na Rentalcars.com!

Největší srovnávač cen zapůjčení aut Rentalcars.com je spolehlivý způsob, jak si rychle a levně v místě pobytu pronajmout auto. Pár kliky si vyberete přesně takové, které vám bude vyhovovat jak velikostně, tak z hlediska ovladatelnosti. A připravené bude přesně tam, kde si řeknete. Protože přece nebudete celou dovolenou sedět na jenom místě jako pecky – půjčte si auto s Rentalcars!

Jak vyhledat auto na Rentalcars.com?

Nejprve musíte vědět, kam přesně se chystáte, kdy a kde si auto vyzvednete a kdy a kde ho vrátíte. Nejspolehlivější srovnávač cen aut na Rentalcars.com vám vygeneruje všechny dostupné automobily.

Jedete na dovolenou s dětmi, budete mít plné auto zavazadel? Je důležité vybrat na cesty vhodné vozidlo podle vašich požadavků. Jak tedy postupovat, abyste s Rentalcars.com našli to nejlepší auto?

Vyberte si vůz přesně podle vašich potřeb

  1. Země: Jako první vyberte zemi, kam letíte.
  2. Město: Dále vyberte konkrétní město, ve kterém se budete pohybovat.
  3. Místo: Vyplňte, kde si auto chcete vyzvednout. Pokud pod tímto údajem nezaškrtnete políčko „Vrácení vozu na stejném místě“, rozbalí se vám ještě jedna tabulka se Zemí, Městem a Místem, kde auto vrátíte.
  4. Datum vyzvednutí: Vyberte si, od kdy auto potřebujete.
  5. Datum vrácení: Rozhodněte se, kdy auto vrátíte.
  6. Věk řidiče: Je vám mezi 30 a 65 lety? Nemusíte nic řešit. Pokud je vám méně než 30 či více než 65, věnujte pozornost smluvním podmínkám konkrétní autopůjčovny – některé si mohou účtovat o něco více.
Rentalcars

Vybíráme automobil

Po zadání údajů vám Rentalcars.com nabídne vhodné a dostupné automobily. Hned nahoře si můžete vybrat, jaký velikostní typ automobilu chcete – máte třeba hodně zavazadel? Jede vás devět a potřebujete minivan? Další možnosti výběru se zobrazí po levé straně – například volba pohonné hmoty, detaily vozu, velikost a třeba i výběr mezi manuální a automatickou převodovkou.

U každého automobilu vidíte cenu, jméno autopůjčovny, hodnocení zákazníků a samozřejmě i podrobný popis vozu.

Rezervace

Vybrali jste? Pak už stačí jen kliknout na „Rezervovat“.

Rentalcars

Rentalcars vám opět zopakuje všechny důležité informace o vozu, který jste si vybrali. V tomto kroku si můžete vybrat i další příslušenství k automobilu – třeba navigaci nebo dětskou autosedačku. Příplatek potom platíte až při přebírání vozu.

Jak zaplatit automobil na Rentalcars.com?

Rozhodování je u konce. Zvolili jste si termín, vybrali vysněnou destinaci a našli ideální vůz. Co je tedy třeba k dokončení rezervace automobilu? Posledním krokem je vyplnění formuláře. Už je téměř hotovo! Jaké informace bude potřeba vyplnit?

Základní informace a kontakt

  1. Jméno a příjmení.
  2. E-mail.
  3. Telefonní číslo.

Tipli TIP: Pokud zadáte i číslo svého letu, Rentalcars.com se dozví o případném zpoždění, které by mohlo ovlivnit dobu vyzvednutí vozu.

Platba

Pronájem automobilu zaplatíte platební kartou Mastercard nebo Visa. Vyplňte jméno držitele karty, číslo karty, datum expirace a bezpečnostní kód (poslední trojčíslí na rubu karty). Ujistěte se, že má vaše karta povolené transakce přes internet.

Rentalcars

A to je všechno! Pro jistotu si ověřte, že jste veškeré údaje zadali bezchybně. Na rezervaci automobilu s Rentalcars.com není skutečně nic složitého.

Rezervujte si auto ještě levněji!

Rezervace automobilu nebyla nikdy snazší. S pomocníkem Rentalcars se nebudete cítit ztraceni a jako bonus při nákupu na Tipli ještě ušetříte! Dejte se do rezervace auta a čekají na vás lákavé slevy a cashback ve formě peněz z nákupu zpět na váš účet.

Rezervovat vůz s Rentalcars.com

TIP: Pokud ještě nevíte, kde budete na dovolené ubytováni, vyberte se na Booking.cz. A pokud ještě stále nemáte letenku, vsaďte na Kiwi.com a jeho nejlevnější kiwi letenky.

Související obchody

Booking, Rentalcars.com, Kiwi.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se