Rentalcars.com recenze a praktické zkušenosti

Tipy k nákupuDovolená a cestování 17. 1. 2023

Nudné ležení na pláži vám nic neříká? Nasedněte do auta a prozkoumejte úchvatná zákoutí. S Rentalcars si můžete zapůjčit auto téměř na každém místě na světě. Vydejte se na skvělé dobrodružství s rodinou nebo drahou polovičkou! Půjčení auta vás navíc vyjde na pár korun.

Společnost Rentalcars začala nabízet své služby na trhu již v roce 2004, a to s původním názvem TravelJigsaw. O čtyři roky později rozšířila své služby natolik, že se běžné číslo denních rezervací vyšplhalo až na 1 000. V roce 2010 se stala součástí skupiny Priceline Group a název se změnil na Rentalcars.com.

V současné době tato společnost nabídne až 8,5 milionů rezervací aut ročně a působí ve více než 163 zemích. Tento rychlý nárůst má na svědomí tým, který má své hlavní sídlo v britském Manchesteru a čítá 1200 pracovníků ze 70 různých národností světa.

4 důvody, proč rezervovat automobil přes Rentalcars

  1. Velký výběr - Porovnejte až 900 společností ve více než 50 000 pobočkách.
  2. Vyzvednutí auta kdykoli - Vyzvednutí auta brzy ráno nebo pozdě v noci nepředstavuje žádný problém.
  3. Telefonická linka - Pokud upřednostňujete verbální komunikaci po telefonu před zdlouhavým dopisováním, můžete na Rentalcars zavolat.
    Kdekoli v zahraničí číslo +44 161 830 5670
  4. Zrušení rezervace zadarmo - V případě, že najdete výhodnější nabídku nebo si rezervaci auta rozmyslíte, do 48 hodin před vypůjčením můžete rezervaci zrušit bez jakýchkoliv poplatků. Peníze vám budou vráceny zpět na účet.

Tipli TIP: Našli jste stejné auto u konkurence za nižší cenu? Informujte o tom Rentalcars. Proplatí vám rozdíl! Stačí navštívit jejich webové stránky, kliknout do sekce kontakty a informovat je pomocí telefonního čísla nebo emailu. Další postup už vyřeší za vás!

Rezervujte si auto od oblíbené půjčovny a ušetřete díky cashbacku od Tipli.

Jak vybírat auto na Rentalcars?

Největší srovnávač cen pro zapůjčení auta vám má co nabídnout. Výběr auta ale hlavně závisí na okolnostech. Pokud se například chystáte objevovat krajinu sám nebo s partnerem, zvolte menší vozidlo, s nižší spotřebou a jednoznačně nižší cenou za vypůjčení.

Ovšem pokud se chystáte na několikadenní výlet s rodinou, budete potřebovat více místa pro zavazadla. Vyhovující by mohla být střední až velká vozidla, případně combi s větším kufrem.

Rentalcars

Rozhodnout se také můžete podle druhu paliva (auto na plyn, benzín nebo na naftu), počtu dveří, klimatizace, manuální nebo automatické převodovky. Všechny parametry můžete při vyhledávání navolit v detailech o autě. Zároveň můžete zvolit i požadovaného dodavatele. V případě, že se rozhodnete cestovat po dálnicích, ověřte, zda je na autě dálniční známka.

Tipli TIP: Doporučujeme vždy sledovat reference uživatelů k jednotlivým dodavatelům aut. Jedině tak zjistíte, jaké mají ostatní zkušenosti s danou společností.

Rentalcars tipy & triky

Na co se při půjčování auta zaměřit a na co si dát velký pozor?

  • Projděte si ceny benzínu a nafty - Vyhledejte si předem, jaká je cena pohonných hmot v zemi, kde si auto půjčujete. Můžete tak zvolit nejvýhodnější možnost.
  • Zařiďte si mezinárodní řidičský průkaz - Požádat o něj můžete na jakékoliv policejní stanici. Platnost řidičského průkazu je 1 až 3 roky. Věnujte pozornost také platnosti mezinárodního řidičského průkazu.
  • Při převzetí si auto pořádně prohlédněte - Při přebírání auta si důkladně zkontrolujte všechny škrábance a poškození. Pro jistotu si je můžete vyfotit. Vyhnete se tak zbytečným nepříjemnostem v případě, že by byly škody připsané na váš účet.
  • Zkontrolujte příplatek za druhého řidiče - Pokud se chcete v řízení vystřídat, vypůjčení funguje tak, že se za každého dalšího řidiče připlácí. Informujte se o tom raději předem přímo u společnosti.
  • Ověřte pojištění auta.- Auta z půjčovny jsou většinou pojištěná. Určitě se však na to stoprocentně nespoléhejte a zjistěte si, jak to s pojištěním u konkrétního auta je. Na škodu není nechat ho pojistit na čas vypůjčení. Tato možnost vás vyjde levněji než platba za případnou opravu.
  • Dobře si pročtěte smlouvu - Přeci jen jste v zahraničí a mnohé půjčovny chtějí na nevědomosti turistů vydělat. Dávejte si pozor na to, co podepisujete!

Rentalcars recenze

Při čtení recenzí se často dozvíte praktické zkušenosti s daným produktem či službou. Prohlédněte si Rentalcars recence, které napsali uživatelé.

Rentalcars

Související obchody

Rentalcars.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se