Pořiďte si nový iPhone se slevou za 925 Kč měsíčně

Tipy k nákupuFinance 10. 11. 2021

Zbrusu nový telefon si můžete pořídit, i když na něj zrovna nemáte peníze v hotovosti. Pomůže vám k tomu vhodný finanční produkt. Tím je například výhodná Moneta půjčka. Seznámíme vás s jejími klady i zápory a ukážeme, jak můžete při správném postupu ušetřit bezmála pět set korun.

Pořídit si stylový iPhone není jen tak. Není sice těžké vybrat si ten správný model, ale sehnat na něj peníze už je větší oříšek. V dnešní době však můžete nákup telefonu financovat také půjčkou. Toto řešení je vhodné, pokud po telefonu opravdu toužíte, ale nemůžete si ho dovolit zaplatit jednorázově. Využijete ho ale i v případech, kdy se elektronika pokazí a vy nutně potřebujete mobil nový.

Jak získat nejnovější iPhone se slevou?

Někteří prodejci mívají sem tam slevové akce na elektroniku, ty ale málokdy obsahují i nejnovější modely. Je proto praktičtější nakoupit s cashbackem. Ten totiž využijete kdykoliv. Na Smarty CZ seženete nový iPhone XS 64 GB za 29 979 Kč.

Když se ale do obchodu prokliknete přes jeho profil na Tipli, dostanete 1,5 % z nákupu zpět. V našem případě tedy obdržíte 450 Kč zpátky.

iPhone na Smarty.cz

Výhodná půjčka na mobil – jak na to?

Na nákup mobilu budete potřebovat neúčelový spotřebitelský úvěr. Účelové úvěry se na elektroniku většinou neposkytují, hypotéka je úplný nesmysl. Pokud vybíráte mezi bankou a nebankovním poskytovatelem, rozhodujte se především podle ceny půjčky. Nechcete přece mobil koupit zbytečně draze.

Nebankovní společnosti sice půjčku poskytnou snadněji, ale zaplatíte za ni ve výsledku výrazně více než v bance. Proto dejte přednost výhodné půjčce z banky. Volte takovou, u které si nastavíte nejen částku, ale i dobu splácení – ta by neměla překročit samotnou užitnou dobu telefonu.

Moneta půjčka – rychlá, levná, dostupná

Optimálním produktem je Osobní expres půjčka od společnosti Moneta Money Bank. Úroková sazba začíná na 4,9 % ročně. Sjednat ji lze velmi pohodlně online a zdarma. Navíc ji lze kdykoliv částečně nebo zcela předčasně splatit. Když například dostanete odměnu v práci, můžete část zaplatit rychleji.

Půjčka online – online z pohodlí domova

Sjednání půjčky online nabízí Moneta Money Bank zdarma, pokud ale půjdete na pobočku, trochu si připlatíte. Půjčku přitom snadno pořídíte i prostřednictvím srovnávače půjček přes internet z pohodlí domova. Po vyplnění formuláře vás kontaktuje finanční expert, který vám pomůže vybrat tu nejvýhodnější variantu, abyste telefon zbytečně nepřepláceli.

Výhodná půjčka na mobil iPhone
Výhodná půjčka na mobil iPhone

Kolik mě to bude stát?

iPhone vyjde na skoro 30 000 Kč, proto požádáme o půjčku v této výši. Splatnost volíme 3 roky; co kdybychom si pak chtěli koupit novější model? Je to navíc vhodný kompromis mezi rychlým splacením a nízkými splátkami. Za sjednání půjčky neplatíme žádné poplatky.

Následně koupíme nový iPhone na Smarty, kam se proklikneme přes Tipli a ušetříme tak 450 Kč. Při rozložení půjčky do 36 měsíců splácíme po 925 Kč. Celkem zaplatíme 33 298 Kč. Když ale odečteme částku, kterou jsme ušetřili díky cashbacku, vyjde nás půjčka na 32 848 Kč.

Pokud chceme půjčku splatit co nejdříve, můžeme si splatnost zvolit i jen 2 roky. Promítne se to sice na výši splátek, které narostou na 1 342 Kč měsíčně, ale úvěr budeme mít o rok dříve "z krku". Během 24 měsíců splatíme celkem 32 204 Kč. Odečtením cashbacku se dostaneme na finálních 31 754 Kč.

splatnost půjčky
měsíční splátka
celkem splatím
cena po cashbacku
splatnost půjčky3 roky
měsíční splátka925 Kč
celkem splatím33 298 Kč
cena po cashbacku32 848 Kč
splatnost půjčky2 roky
měsíční splátka1 342 Kč
celkem splatím32 204 Kč
cena po cashbacku31 754 Kč
Požádat o Moneta půjčku

Je libo Android?

Postup s půjčkou lze aplikovat i na jiné mobilní telefony. Například Samsung Galaxy S9. Na Smarty mají jeho 64 GB verzi za 15 990 Kč, proto si vezmeme půjčku 16 000 Kč. Pokud následně mobil pořídíme na Smarty přes Tipli, dostaneme za nákup 240 Kč zpět na účet.

Měsíčně splácíme 783 Kč, maximální splatnost jsou 2 roky. Celkem zaplatíme 18 783 Kč. Po odečtení ušetřeného cashbacku je to 18 543 Kč.

Výhodná půjčka na mobil iPhone

S chytrou půjčkou můžete mít mobil hned

Nezáleží na tom, který preferujete operační systém, ale na tom, jestli chcete čekat. Proč si odpírat telefon, který si zasloužíte? Výhodná půjčka, to je takové šetření naopak - peníze máte hned a dáváte je stranou až potom. Půjčku navíc pořídíte výhodně díky cashbacku.

Chci si půjčit na mobil

Související obchody

Smarty, Kasa.cz, Datart, Moneta, Expert Elektro

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se