Lyžařská sezóna je tady - tipy na levné lyže a lyžařskou výbavu!

Tipy k nákupuMóda  |  Dovolená a cestování 10. 11. 2021

Poradíme, kde koupit levné lyže a sportovní vybavení nejlevněji. Přinášíme seznam lyžařského vybavení za nejlepší ceny, protože i nám se nelíbí utratit celou výplatu za zimní výbavu.

Taky vaše peněženka pláče, když vyslovíte slovo zimní dovolená? Nejenže musíme mít v první řadě lyže, ale pak i lyžarskou výbavu, jako helmu, kalhoty, bundu a boty. Pokud se i přesto nechcete vzdát lyžování na horách tak jako my, omrkněte naše tipy, s jakými obchody můžete ušetřit.

Lyže a lyžařská výbava nejlevněji? Jedině s Tipli!

Pokud chcete nakupovat výhodněji (a to nejen lyže), využijte náš cashbackový portál Tipli.cz, kde vám po nákupu vrátíme část peněz zpět na váš účet. Odměnu z nákupu získáte z obchodů jako MALL.CZ, Kasa.cz, Urbanstore, Insportline a dalších.

Pořiďte si padnoucí lyžáky levně

Lyžařské boty jsou sice základem úspěšného lyžování, ale jsou taky drahou záležitostí. Vy máte štěstí, protože právě v obchodě Levnelyze.cz pořídíte lyžáky za opravdu výhodnou cenu.

dámské lyžáky, dětské lyžáky, pánské lyžáky

Lyžařské boty alias lyžáky jsou další věcí na které se dá ušetřit. Zleva: pánské lyžáky Tecnica (2 699 Kč), dětské lyžáky Nordica (1 293 Kč), dámské lyžáky Rossignol (2 890 Kč)

TIP: Nikdy si nezapomeňte sjednat cestovní pojištění na hory.

Kupte si levně lyžařskou bundu

Jasně, že musíte lyžařskou bundu vybírat hlavně podle funkčnosti a kvality, abyste si nemuseli za rok kupovat novou, ale určitě s námi souhlasíte, že je taky super být na sjezdovce odlišný od ostatních.

TIP: u oblečení dodržujte tzv. cibulový princip, kdy oblečení vrstvíte přes sebe a pak ho sundaváte podle aktuálních potřeb.

pánská lyžařská bunda, dámská lyžařská bunda, dětská lyžařská bunda

Ve stylové lyžařské bundě budete hvězdou svahu. Zleva: Pánská lyžařská bunda (2 449 Kč), dámská lyžařská bunda (2 239 Kč), dětská lyžařská bunda (1 259 Kč)

Nakupte lyžarské kalhoty levněji

Bez lyžařských kalhot se na svahu rozhodně neobejdete, ale utratit za ně půlku výplaty taky nemusíte! Vybrali jsme pár levných kousků z online shopu SportsDirect.com, kde si vyberete lyžařské kalhoty různých značek a barev.

TIP: Pro vaše pohodlí si přetáhněte lyžařské kalhoty přes přeskáče a nedostane se vám sníh dovnitř.

Lyžařská sezóna 2018 je tady - tipy na levné lyže a lyžařskou výbavu!

Pořiďte si skvěle padnoucí lyžařské kalhoty. Zleva: dámské kalhoty Nevica (1 562 Kč), pánské kalhoty Nevica (1 598 Kč), dětské kalhoty Trespass (533 Kč)

Kde koupit levně lyžařské kalhoty?

Víte, že pokud objednáte lyžařské kalhoty z Tipli, získáte z každé objednávky peníze zpět na účet? Lyžařské kalhoty seženete levně například v obchodech SportsDirect.com, UrbanStore nebo třeba SportObchod.

Bezpečí na prvním místě

Na čem rozhodně nešetřete, je pořízení helmy na lyžování. Na svahu se může kdykoliv hodit, proto by měl mít lyžařskou helmu každý lyžař i snowboardista. Pořiďte si ji třeba z Mall.cz , kde probíhá stále povánoční výprodej a helmy začínají na 349 Kč.

TIP: Na bezpečí určitě nešetřete! Zimní dovolená vás ale nemusí stát majlant. Sepsali jsme pro vás pár tipů, jak ušetřit na zimní dovolené.

Lyžařská sezóna 2018 je tady - tipy na levné lyže a lyžařskou výbavu!

Lyžařské helmy pořídíte i levně. Zleva: Westige Blade (349 Kč), Westige Dandy (489 Kč), Westige Grafitto (469 Kč)

Tipy, jak vybírat lyže?

Obecně platí pravidlo, že by lyže měli dosahovat mezi bradu a nos, ženy a děti mohou mít lyže i 5 až 10 cm pod bradu. Délka lyží se také odvíjí od vaší hmotnosti. Lehčím osobám se doporučují kratší lyže, naopak osoby s větší váhou by měli mít lyže delší.

Nejste si jistí s výběrem vhodných lyží? Kontaktujte obchody, ze kterých chcete zboží nakoupit. Rádi vám poradí, jaké lyže a vybavení je pro vás to pravé.

4 tipy na obchody, kde seženete levné lyže

  • inSPORTline - online obchod nabízí lyžařské přilby, kukly i chrániče na lyže a snowboard
  • SPORTU - lyžařské vybavení, jako brýle, ochranné pomůcky, brusle na led a hokejky, nebo lopaty na sníh
  • Tchibo - má ve svém sortimentu i lyžařské kalhoty, helmy
  • AliExpress - čínský online e-shop má ve svém repertoáru doslova všechno. Výjimkou není ani lyžařské vybavení.
Slevy na sportovní zboží

Netrefili jsme se vám do vkusu? Určitě se neváhejte podívat na další obchody, které se také zaměřují na sport.

Související obchody

Sportega, inSPORTline, Tchibo, SportsDirect.com, UrbanStore.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se