5 tipů, jak být v teple od hlavy až k patě

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Konec roku 2016 byl jako každý rok daleko sympatičtější než tuhé mrazy, které nás postihly v posledních dnech. Koupi nového zimního kabátu jste odložili na příští sezónu a teď berete vše, co mají obchody ještě na skladě? Nezoufejte! Připravili jsme pro vás hned 5 tipů, jak přežít zimu s elegancí a noblesou.

Současné mrazy zimomřivkám do karet moc nenahrávají. Ono, co si budeme povídat, i otrlý jedinci mají s krutou zimou, která v posledních dnech postihla celou Evropu, při nejmenším problém. Radost mají naopak vyznavači zimních sportů a majitelé zimních středisek se radují ještě o něco více.

Ať už patříte ke skupině první, která si každé ráno vizualizuje probuzení na slunečné pláži na Bali (bez úspěchu) a nebo k té druhé, která zimu naopak oslavuje, jedno pravidlo platí pro všechny: teple se obléci.

1. Největší zlo jde od nohou

Oblíbená věta babiček a dědečků má něco do sebe. Vyberte si kvalitní teplou obuv, ve které ustojíte i vánici. Při výběru si všímejte podrážky. Čím vyšší podrážku boty mají, tím lépe. Izolace zabrání snadnému proniknutí mrazu a drží vaše nožky pěkně v teploučku.

Boty

Na obrázku: Dámské hnědé vyšší boty s flitry | Zoot (588 Kč), Dámské kozačky s kožíškem | Baťa (1 999 Kč), Pánské černé kotníkové boty | Zoot (2 549 Kč), Hnědé semišové boty | Zoot (1 817 Kč), Kožené kozačky s kožíškem | Baťa (799 Kč), Pánské zimní boty | Baťa (799 Kč)

2. Zakuklete se - šály, čepice, rukavice

Šály, čepice rukavice. Barevné, chundelaté, hřejivé. Zkrátka nezbytné doplňky, které pozvednou váš outfit do nebes! Vybavte váš šatník hřejivými kousky. Hezké doplňky najdete třeba na Tchibo.

šály-rukavice-čepice

Na obrázku: Pletená dutá šála | Tchibo (299 Kč), Rukavice z pleteného fleecu | Tchibo (179 Kč), Vlněná čepice s puntíky | Zoot (629 Kč)

3. Bundy a kabáty

Zimní péřová bunda nebo kabát je základ! U kabátu sledujte materiál. Nejlépe zahřeje vlna, která vás v mrazivých dnech nenechá na holičkách. Doporučujeme šáhnout po delším kousku.

Kabáty a bundy

Na obrázku: Pánský vlněný kabát | Zoot (3 959 Kč)

4. Teplý svetr je základ

Kvalitní svetr Vás udrží v teple. Svetry vlněné, bavlněné nebo s příměsí syntetiky najdete na Zoot.

Svetry

Na obrázku: Námořnický modrý pulovr | Tchibo (279 Kč), Dámský pulovr žlutá kari | Tchibo (599 Kč), Pánský žíhaný teplý svetr | Zoot (1 429Kč)

5. Zahřejte se kapkou svařeného vína

Myslíte si, že svařák je čistě vánoční záležitost? Udělejte si příjemný večer. Zatopte v krbu, vůni skořice a hřebíčku nechte volně prostupovat domácností a užívejte si této báječné příležitosti, kdy po celodenním shonu vypnete a jen a pouze relaxujete. Garantujeme vám, že svařené víno vás zahřeje na těle i na duši. :-)

Nevybrali jste si? Váš šatník můžete obohatit hřejivými kousky, které seženete např. na Bonprix, Answear či BIBLOO.

Související obchody

Baťa, Answear, BIBLOO, ZOOT, Tchibo, Bonprix

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se