České hory levněji? Poradíme, jak ušetřit na zimní dovolené

Tipy k nákupuDovolená a cestování 10. 11. 2021

Zimní dovolená vás nemusí stát majlant! Kde všude můžete ušetřit, když jedete na hory? Přinášíme vám několik tipů, jak ulehčit peněžence a užít si skvělou zimní dovolenou.

Dovolená na horách s sebou přináší spoustu radostí, ale i starostí. Před odjezdem musíte zabalit dostetek zimního oblečení, lyžařskou výbavu a také zajistit ubytování.

Zimní dovolená levněji

Všechny věci, co potřebujete, můžete nalézt na jednom místě - na Tipli. Nabízíme širokou škálu obchodů, které vám z nákupu vrátí část peněz zpět. Nakupujte s cashbackem - každý nákup může být levnější.

A ne jen to. Máme pohromadě nejlepší nabídky slev a kupónů v Česku. Nakupte si na zimní dovolenou z pohodlí domova a s vědomím, že jste ušetřili.

Ušetřete na ubytování

České hory nabízejí velké množství ubytování. Občas ale není lehké vybrat to správné místo, aby splňovalo všechny vaše požadavky. Vlastní chatu pro celou rodinu, malý penzion, či hotel pro partu přátel? Je jedno, jak moc jste nároční. Z naší nabídky si rozhodně vyberete.

4 tipy, kde sehnat ubytování levně

  1. Booking.com - je nejlepší pro cestovatele na vlastní pěst. Vyberte si ubytování přesně podle vašich představ.
  2. Invia - pokud neholdujete cestování po vlastní ose, nebo nemáte čas na plánování zimní dovolené, postará se o váš výlet do hor.
  3. Slevoking - zájezdy za nízkou cenu.
  4. Hyperslevy - ušetřete na zimní dovolené ze slevových portálů
České hory levněji? Poradíme, jak ušetřit na zimní dovolené

Oblečení na lyže a lyžařská výbava

Pasující lyžařská výbava je základ. Na lyžařském oblečení se na rozdíl od výbavy můžete však pořádně vyřádit. Pořiďte si i vy nějaké barevné kousky, abyste byli na sjezdovce nepřehlédnutelní.

  • Mall - originální lyžařské bundy, které vám budou ostatní lyžaři závidět. Z obchodu se dá nakoupit i veškeré vybavení na lyže, nebo snowboard a k tomu i údržbu.
  • Sportdirect - výběr lyžařského oblečení a vybavení od různých značek. Obchod se zaměřuje na všechny věkové kategorie, kde si každý něco uloví.
  • InSPORTline - krásné nové sáňky, lyže, brusle na led či vybavení na snowboard. Přehledný E-shop ukrývá spoustu užitečného zboží, které se hodí na zimní sporty.

Kam na zimní dovolenou - české hory

Krkonoše

V České republice dominují lyžařská střediska v Krkonoších. Dají se srovnávat s evropskými měřítky a milovníci zimních sportů si zde přijdou na své. Ty nejlepší sjezdovky na lyžování najdeme ve skiareálu Špindlerův Mlýn, kde je celkem 25km sjezdovek. K dispozici jsou také 3 snowparky a U rampa, 2 dětské parky a 85 km běžeckých tratí.

Šumava

Oblíbená je i Šumava, která má například Ski areál Lipno. Ski areál je doporučován převážně na lyžování pro rodiny s dětmi.

TIP: Za obecně nejlepší sněhové podmínky se považuje Ski areál Praděd. Lyžařské středisko Praděd - Ovčárna je nejvýše položeným centrem lyžování v České republice.

Nejvyšší hory ČR

  • Sněžka - Nejvyšší a zároveň nejnavštěvovanější hora České republiky. Z jejího vrcholu lze, když je dobré počasí, vidět velkou část České republiky a Polska. Za rok vystoupá Sněžku až 3/4 miliónu lidí.
  • Praděd - Nejvyšší hora Jeseníků a zároveň 5. nejvyšší v České republice.Díky existenci 162 metrů vysoké budovy vysílače se tady nachází nejvyšší bod v ČR.
  • Vysoká hole - Je druhá nejvyšší hora Hrubého Jeseníku. Ke konci války (r. 1943 - 44) se zde pokoušeli Němci vybudovat horské letiště. Polní letiště však nebylo nikdy použito

Související obchody

Booking, big brands, SNOWBOARDS.CZ, SlevaDne, Cestovatelský obchod, Hotels.com, O'Neill, Bikero

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se