Jak vybrat hezkou a praktickou kabelku do práce? Poradíme.

Tipy k nákupuMóda  |  Dámská móda 25. 3. 2021

Už dlouho jste si nekoupili něco hezkého? Udělejte si radost a svůj podzimní šatník osvěžte novým přírůstkem. Nová kabelka každou ženu vždy potěší. Ale jakou kabelku si z velkého množství zvolit? V našem článku se dozvíte, z jakých typů si můžete vybírat. Každá žena jistě najde tu pravou přímo pro ni.

Stačí vám malá kabelka nebo do práce nosíte notebook a potřebovali byste něco většího? Obchod ZOOT vyhoví všem vašim požadavkům. Jestli si ani přesto nevíte rady, máme pro vás nachystaných pár tipů, mezi kterými kabelkami si můžete vybrat.

Účel kabelky

Nejprve rozvažte, kam kabelku budete nosit. Do kanceláře, na obchodní jednání, nebo ji upotřebíte i na večírek? A potřebujete, aby se do ní vešel formát A4 a malý notebook, nebo stačí drobnosti? To vše rozhoduje. Zpravidla přijdete na to, že vám kabelka nestačí jen jedna. Menší společenská kabelka prý unese zhruba 0,5 kila, větší business kabelky do 3 kg. Kůže je elegantnější, látka zpravidla sportovnější, syntetika zlatý střední proud. Co se týče nošení, můžete pořídit kabelku přes ramenokabelku do ruky, nebo kombinovanou. Pro co se rozhodnete vy?

věci co kabelky

Musí se hodit k oblečení

Základem šatníku každé ženy by měla být alespoň jedna menší kabelka k šatům a jedna větší, praktická, kam se toho hodně vejde. Pokud nechcete mít kabelek plnou skříň, kupujte neutrální barvy, které snáze sladíte. Rozhodně nic nezkazíte s univerzální černou kabelkou. Hledat můžete například v prodejnách Tesco, které nabízí svou značku kvalitního, ale dostupného oblečení a doplňků F&F. Pokud však chcete kabelku přímo do barvy vašich pestrých šatů či kostýmu, nic naplat, je to investice, které určitě nebudete litovat. Hlavní je přece cítit se dobře, to je půl úspěchu i v práci.

Kabelky za úžasnou cenu

Jestli vás některá z kabelek zaujme, neváhejte si ji pořídit. S cashbackem od Tipli to budete mít ještě levnější! A jak na to? Stačí, když se na nákup přes eshop ZOOT prokliknete od nás z Tipli.cz a dostanete až 1% z nákupu zpátky.

Chci cashback od Tipli »

Podle postavy

Stejně jako oblečení, i kabelka dokáže zjemnit nedostatky a zvýraznit přednosti postavy. Ženy s plnějším poprsím by měly sáhnout po kabelce do pasu, vysoké a štíhlé ženy sice upotřebí všechny, ale vyniknou na nich zejména čtvercové, či oválné kabelky, doporučují odbornice. Obecně menší a drobnější dámy by měly volit malou kabelku a silnější dámy zase velkou kabelku, je to stejné jako se šperky. Důležitý je celkový dojem.

věci co kabelky

TIP: Kromě kabelky sháníte do vašeho šatníku i další kousky na zimu? Inspirujte se v článku o zimním oblečení a určitě si něco hezkého vyberete.

Aby dlouho vydržela

Obecně je dobré se o kabelku starat. Zvláště pokud je to kožená kabelka. Dražší elegantní kousky není potřeba ničit každodenním nošením, necháme si je ve skříni na důležitá jednání či výběrová řízení. Tak se nám ani neokoukají. Při denním nošení cílíme na praktičnost. Aby se nám do ní vešlo vše, co je potřeba, hodila se k většině oblečení a něco vydržela. Kvalitu materiálu kabelky, se kterou souvisí i cena, volíme podle práce, kterou vykonáváme. Není potřeba plýtvat na drahou značkovou kabelku tam, kde ji neupotřebíme, naopak je slušností a nutností při obchodních jednáních s důležitými partnery. Selhává vám představivost? Pojďme se podívat na některé pěkné kousky z oblíbeného portálu ZOOT:

Kožená klasika

Jestli máte raději klasiku, hnědá kabelka vás jistě nezklame. V kožené variantě je ideální ke všem vašim outfitům. ZOOT nabízí krásnou velkou kabelku s velkým množstvím kapes, takže se v ní nemůže nic ztratit. Tato kabelka je vhodná na každodenní užití.

  • kožená kabelka
  • decentní a elegantní
  • pevný tvar
  • dostatek kapes
Cena
Cena s Tipli
Cena1 029 Kč
Cena s Tipli1 019 Kč

Kabelka Dorothy Perkins »

Hnědá kožena
Barevná látková kabelka

Látková vyšívaná kabelka

Pokud máte rádi barvy, vzory, vyšívání, kreativní vyjádření, bude se vám určitě líbit kabelka od Desigual. Rozjasní den vám i lidem kolem. Hodit se vám bude k většině oblečení, takže pokud jste se právě zamilovali, neváhejte investovat do tohoto kvalitnějšího kousku. Pořídíte ho i s cashbackem.

  • látkovo-kožená vyšívaná kabelka
  • kreativní
  • nastavitelný odepínatelný popruh
  • vejde se do ní A4 formát
Cena
Cena s Tipli
Cena2 499 Kč
Cena s Tipli2 474 Kč

Vzorovaná kabelka Desigual »

Designová kabelka k šatům

Krémová prošívaná kabelka, kterou nabízí obchod ZOOT, je jistě tím, co hledáte. Neotřelý design kabelky se hodí jak ke kalhotovému kostýmu, tak k šatům. Proto s ní zazáříte nejen přes den v práci, ale i na večerním posezení s kamarádkami.

  • krásný design
  • od firmy z Londýna
  • koženka
  • 2 velké a 1 malá kapsa
Cena
Cena s Tipli
Cena1 359 Kč
Cena s Tipli1 346 Kč

Kabelka Bessie London »

Elegantní

Správný výběr se vyplatí

Shánění kabelky svádí k rychlým nákupům. To je však nejlepší cesta k tomu, mít jich za pár týdnů plnou skříň. Pokud tomu chcete předejít, výběr si napřed pečlivě zvažte. Když na nákup kabelky půjdete s rozvahou, vyberete takové kousky, které vám budou dobře sloužit roky. I proto se vám vyplatí otevřít stránky ZOOT, na jednom portále si totiž vyberete z plejády různých značek. 

Kabelky s cashbackem

Novou kabelku si můžete vybrat i jinde. Díky Tipli dostanete několik procent z ceny nákupu zpět. Jaké další obchody nabízejí levnější nákupy s cashbackem od Tipli?

Související obchody

ZOOT

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se