Pracujete v kanceláři? Víme, bez čeho se neobejdete!

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Od 8 do 5 každý všední den. Pokud v kanceláří trávíte takového času, měli byste se v ní cítit co nejlépe! Vybavte si ji od podlahy po strop tak, aby se vám v ní dobře pracovalo. Víme, bez čeho se neobejdete.

V kanceláři trávíte každý den spoustu času - vybavte si ji tak, abyste se v ní cítili dobře a mohli v klidu pracovat. Máte v ní dost úložného prostoru a pomůcek, které vám usnadňují život?

Tabule

Tolik práce, tolik schůzek a tolik plánů na několik dní dopředu. Jak se v tom všem orientovat? Obklopte se praktickými mazatelnými tabulemi a už nikdy na nic nezapomenete!

Pracujete v kanceláři? Víme, bez čeho se neobejdete! 7

Vinylová černá tabule (145 Kč, eBay), Kalendář (96 Kč, eBay), Samolepící černá tabule (19 Kč, eBay)

Kancelářská židle

Pohodlí především. Pokud pracujete u počítače 8 hodin denně, musí se vám pohodlně sedět, abyste se mohli plně soustředit na práci. Nezapomeňte se občas z kancelářské židle zvednout a pořádně se protáhnout, aby vás ze sedavého zaměstnání nebolela záda.

Pracujete v kanceláři? Víme, bez čeho se neobejdete! 1

Kancelářská židle (4 699 Kč, SCONTO nábytek), Kancelářské křeslo (4 115 Kč, Atan nábytek), Kancelářské křeslo (2 699 Kč, Asko nábytek), Kancelářská židle Tennessee (1 857 Kč, Nábytek FORLIVING)

Kancelářské potřeby

Propiska, která nepřestane psát uprostřed slova, poznámkové bločky, pořadače, nejrůznější lepítka, tabule a motivační cedule! Správné kancelářské potřeby vám usnadní práci, co to jen jde.

Pracujete v kanceláři? Víme, bez čeho se neobejdete!  2

Kreativní diář (178 Kč, Knihy Dobrovský), Herlitz Archivační box (26 Kč, Sevt), Tabule bílá magnetická (849 Kč, Sevt), CONCORDE Korekční strojek (29 Kč, Sevt)

Kancelářský stůl

Prosedíte u něj spoustu času – a představte si těch papírů, kterými se na něm budete prohrabovat. A někam musíte položit i hrnek s kávou. Kancelářský stůl volte prostorný se spoustou užitečných zásuvek.

Pracujete v kanceláři? Víme, bez čeho se neobejdete! 3

PC stůl FRANZ (5 049 Kč, SCONTO nábytek), Psací stůl GP MONOBLOK (3 999 Kč, SCONTO nábytek)

TIP: Sháníte nový psací stůl? Omrkněte i nabídku eshopu SCONTO Nábytek.

Příslušenství k PC

Svůj počítač si můžete dovybavit, jak chcete – klidně i trochu bláznivě. Pořiďte si pohodlnou myš a sluchátka, která odhluční hádky kolegů. Bude se vám pracovat mnohem lépe.

Pracujete v kanceláři? Víme, bez čeho se neobejdete! 8

Myš pro hráče (208 Kč, AliExpress), Sluchátka s kočičíma ušima (2 281 Kč, eBay), Myš (72 Kč, AliExpress)

Kancelářské skříně

Všechno se na stůl nevejde. Dříve či později se vám kancelář začne plnit šanony, pořadníky, knihami a dalšími věcmi, bez nichž se z dlouhodobého hlediska neobejdete. Zvolte užitečné kancelářské skříně a regály, do nichž se vám všechno vejde.

Pracujete v kanceláři? Víme, bez čeho se neobejdete! 4

Otevřený regál REG (1 925 Kč, Nábytek FORLIVING), Regál QUADRO 4 (nyní 3 893 Kč Kč, SCONTO nábytek), Rohová nízká skříň (2 064 Kč, Nábytek FORLIVING), Regál SYNERGY plus (2 599 Kč, SCONTO nábytek)

Kancelářský kontejner

Úložného prostoru není v kanceláři nikdy dost, spoléhejte na prostorově úsporné kancelářské kontejnery. Pokud potřebujete jejich obsah často přemisťovat, jistě oceníte i praktická kolečka.

Pracujete v kanceláři? Víme, bez čeho se neobejdete! 5

Kontejner SOFT PLUS (3 609 Kč, SCONTO nábytek), Kontejner EASY (nyní 1 199 Kč, SCONTO nábytek), Kancelářský kontejner (1 150 Kč, Asko nábytek)

TIP: Kvalitní kancelářské stolky nakoupíte i v obchodě SCONTO. Ušetřete navíc díky cashbacku až 5 %.

Kancelářské vychytávky

Trávíte v kanceláři tolik času, že by byla škoda si ji nevymazlit k dokonalosti a cítit se v ní dobře! Vybavte si ji chytrými vylepšováky, které vám vždy zvednou náladu!

Pracujete v kanceláři? Víme, bez čeho se neobejdete! 6

Hrneček (303 Kč, Shot dead in the head), Plakát Yoga Cats (159 Kč, Posters.cz), Držák na telefon (45 Kč, AliExpress)

Související obchody

AliExpress, SEVT, Nábytek FORLIVING, NejlevnejsiNabytek.cz, Posters.cz, SCONTO Nábytek, Knihy Dobrovský, Nejlepší nábytek, Shot Dead In The Head, ATAN nábytek, eBay.com, eBay.de, eBay.co.uk

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se