3 tipy na dárky pro kamarádku

Tipy k nákupuKrása a zdraví 10. 11. 2021

Vánoce se kvapem blíží a vy stále tápete, čím udělat radost nejlepší kamarádce? Pořiďte jí dárek, na který bude vzpomínat s láskou. Přinášíme 3 tipy na vánoční dárky, které udělají radost každé ženě.

Přátelství je jedinečným darem. Bez něj by byl náš život rozhodně smutnější. Pořiďte kamarádce originální dárek a vykouzlete jí úsměv na tváři. Dokažte jí, že je vaší spřízněnou duší a překvapte jí veselou drobností. O velké přátelství je třeba pečovat a starat se o něj. A kdy jindy než o Vánocích?

Chcete kamarádku zahrnout luxusem, ale rozpočet vám to nedovolí? Nezoufejte! Parfémy patří mezi univerzální a cenově dostupné vánoční dárky. Kupte kolekci, která sama o sobě dobře vypadá, a vyhněte se problémům s balením. Zapomeňte na předvánoční stres a užijte si online nakupování se vším všudy!

Svíčky a vosky do aromalamp Yankee Candle

Punč, koledy, cukroví a voňavé svíčky - to vše je součástí kouzla Vánoc. Potěšte spřízněnou duši svíčkou, voskem do aromalampy nebo speciální dárkovou sadou. Značka Yankee Candle překvapí širokým sortimentem a kvalitou. Ne nadarmo se říká, že patří k nejproslulejším výrobcům vonných svíček a bytových vůní.

Nabízí několik druhů svíček, vosků a obrovskou škálu vůní, které jsou naprosto božské! Zbožňuje kamarádka vůni vánočních sušenek, sladkých jablek, skořice nebo květin? Oslavte Vánoce ve velkém stylu a navoďte si příjemnou atmosféru přesně podle gusta. Vyzkoušejte také Yankee Candle vosky, které nádherně provoní celý domov a vyvolají ve vás silné emoce.

Parfém Armani Sì

Giorgio Armani si získal srdce všech žen. A není divu. Parfém Armani Sì je nadčasovou klasikou, která nikdy neomrzí. Pozvěte kamarádku na rande s italským elegánem Giorgio Armani. V kombinaci černého rybízu, růže a vanilky vznikne láska na celý život.

Působí kamarádka na okolí spíše vášnivě a nezávisle? Pak vsaďte na parfém Armani Sì Passione. Ten je určený pro sebejisté ženy a voní po rybízu, hrušce, dřevu a květinách. Značka Armani je jistotou mezi parfémy a řadí se k nejoblíbenějším na trhu. Obdarujte přítelkyni dárkovou sadou, do které se zaručeně zamiluje.

Armani

Paletka od Petry LovelyHair

Makeup Revolution by Petra

Sleduje vaše kamarádka nejnovější trendy z oblasti líčení? Pak je paletka Makeup Revolution by Petra trefou do černého! Obsahuje 36 očních stínů, které jsou vysoce pigmentované a vydrží celý den. Tento kousek je prostě nutností pro všechny dámy, které milují kvalitní kosmetiku. Značka Makeup Revolution nabízí velmi kvalitní a cenově dostupnou dekorativní kosmetiku vhodnou pro ženy v každém věku.

Pokud chcete kamarádku skutečně potěšit, parfém nebo rovnou kosmetická kolekce určitě nikdy nezklame. V dárkovém balení navíc udělá dvakrát větší radost. Jde o praktický dárek, kterým zkrátka nikdy nic nezkazíte.

Související obchody

BIBLOO, Vivantis, Parfemy.cz, Douglas, Notino

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se