5 tipů na obchody, kde koupit společenské šaty levně

Tipy k nákupuMóda 7. 12. 2021

Známe 5 obchodů, kde pořídíte šaty pro každou příležitost, a přitom ušetříte peníze. Pořídit si nové elegantní šaty pro plesovou sezónu a neutratit půlku výplaty není těžké, když víte, kde nakupovat.

Maturitní plesy, hasičské zábavy, obecní plesy. Plesová sezóna je ozdobou zimy - všichni se hodí do gala a protančí noc až do rána. Ale jaké společenské, či plesové šaty zvolit? Pamatujte, že trendy se sice mění, ale klasiky zůstávají.

5 obchodů, kde koupit plesové šaty

Také nechcete letošní plesy a večírky prožít v těch samých malých černých, které jste na sobě měla loni? Obměna šatníku je pro dámu důležitá, stejně jako triky, jak to udělat efektivně a přitom levně. Pokud se zrovna netopíte v penězích, ale přesto si chcete nebo potřebujete koupit plesové šaty, máme pro vás několik fantastických tipů na obchody, kde pořídíte večerní šaty levně.

Levné šaty s cashbackem

Jeden z nejlepších způsobů, jak ušetřit při nákupu společenských šatů a jiné módy, je využít cashback. Díky oboustranně výhodné spolupráci mezi cashbackovým portálem Tipli a obchody snadno získáte za svůj nákup peněžitou odměnu. Stačí se do eshopu proklinout tlačítkem „Nakoupit“ na jeho profilu u nás na Tipli a po zaplacení objednávky dostanete část ceny zpět. Je to taková sleva po nákupu.

Společenské šaty Bonprix

ples - bonprix

Módní eshop BonPrix je jedním z obchodů, který vás oblékne na každou příležitost. Pokud sháníte jednoduché šaty ve střízlivé barvě a decentním střihu, jste na správném místě. Před nákupem je ale dobré přečíst si na Bonprix recenze u jednotlivých kousků, abyste si ověřili, že koupíte správnou velikost. Podle mnohých zkušených zákaznic je na Bonprixu lepší objednávat velikost o číslo menší, než jaká vám vychází podle velikostní tabulky.

TIP: Oblečení nakoupíte levně také v obchodě About You. Navíc dícky cashbacku ušetříte, i když není oblečení ve slevě.

Společenské šaty ZOOT

Plesová sezóna nekončí - kde kúpiť plesové šaty?

Pokud se bojíte nakupovat oblečení přes internet ze strachu, že vám nepadne, máme pro vás dobrou zprávu – se ZOOT se ničeho takového bát nemusíte. Cokoli se vám zalíbí na ZOOT eshopu si můžete vyzkoušet v jejich Výdejnách radosti zdarma. Zaplatíte jen za kousky, které si opravdu odnesete. Vše ostatní můžete v klidu vrátit a nebude vám účtováno ani poštovné.

Společenské šaty Bibloo

ples - bibloo

Jednoduchost a minimalismus – pokud u vás na plné čáře vítězí malé černé, Bibloo je pro vás trefou do černého. Jejich šaty se hodí nejen na plesy, ale i na každodenní nošení, protože jsou zdobné jen velmi střídmě. A rozhodně sednou vaší postavě jako ulité. Na Bibloo najdete sportovní i společenské šaty známých značek, přesto za super cenu, protože jsou často ve slevě. A když náhodou ne, stačí nakoupit s naším cashbackem a ušetříte taky.

Společenské šaty Shim.cz

ples - shim

A to nejlepší na konec: Shim.cz je naprostým odborníkem na šaty k nejrůznějším příležitostem. Jejich nekonečná nabídka vás ohromí - pokud si nevyberete zde, pak už nikde. V nepřeberném množství barev, střihů i materiálů si tu pravou róbu najde i ta nejnáročnější dáma. Minimalistické, sexy, krajkové, krátké, dlouhé, princeznovské... při nakupování šatů Shim není problém cena, ale umění si vybrat. A nebo vezměte oboje, my to na vás neřekneme.

Související obchody

BIBLOO, ZOOT, Bonprix, Shim.cz, About You

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se