Vyberte si šaty od BonPrix na každou příležitost!

Tipy k nákupuMóda 5. 11. 2021

Správně vybrané šaty dokáží zázraky. Nosíte je ráda? To je jen dobře. A pokud ne, nechte se okouzlit výběrem šatů, který jsme pro vás připravili. Zvýraznit svou ženskost můžete v práci, na procházce i na společenské akci. Vězte, že na BonPrix se zamilujete hned několikrát!

Pěkné a dobře padnoucí šaty sluší bez výjimky každé ženě - stačí si vybrat správný kousek, a hned máte užší pas, nebo delší nohy. Ale na jakou chvíli volit jaké šaty? Poohlédněte se na BonPrix, najdete zde pěkné a levné šaty na každou příležitost!

bonprix letní šaty

Oblékněte si letní šaty od BonPrix!

Léto je v plném proudu a s letními šaty si můžete opravdu vyhrát. Letos letí batikované, s mašlemi, velmi pestré barvy, ale i třeba béžové. Na výběr máte jak z krátkých mini, tak i delších BonPrix letních šatů.

Při výběru nových šatů na léto se zaměřte na svoji postavu, barvu pleti a vlasů. Světlé blondýnky zazáří v barevných šatech a bát se nemusí ani pestrobarevných motivů. Tmavovlásky s opálenou pletí zase vyniknou ve světlých šatech. Nude barvy budou slušet hnědovláskám se světlejší pletí.

Šaty s květinovým vzorem (906787)

Cena
Cena s Tipli
Cena449 Kč
Cena s Tipli432 Kč
Prohlédnout si šaty »

TIP: Musíte si vzít silonky a šaty se vám k nim při chůzi lepí a lezou nahoru? Přestříkněte nohy ze všech stran lakem na vlasy – šaty zůstanou na místě.

Krátké šaty od BonPrix

Denní krátké šaty využijete na spoustu příležitostí. Můžete si je vzít na rodinnou oslavu, párty a pokud si vaše firma nepotrpí na přísný dress code, nosit je můžete i do práce.

V krátké sukýnce vyniknou především nohy. Budou vypadat delší a štíhlejší. Tyto šaty nabízejí mnoho podob. Vybírat si lze z velkého množství tvarů u barev. Vždy záleží, pro jakou příležitost si šaty kupujete. Obecně platí, že pokud sáhnete po kratším spodku, vršek by měl být cudnější.

Šaty s krajkovou sukní (904023)

Cena
Cena s Tipli
Cena899 Kč
Cena s Tipli866 Kč
bonprix letní šaty
Prohlédnout si šaty »
bonprix letní šaty

Dlouhé šaty od BonPrix

Dlouhé šaty patří mezi stálice, které jen tak nevyjdou z módy. Sluší opravdu každé z nás a navíc působí žensky. Kromě toho, dlouhé šaty jsou i velice pohodlné. Neměly by tedy chybět v šatníku žádné ženy.

Jsou elegantní i smyslné. Stačí jen vybrat střih, ve kterém se budete cítit nejlépe. U dlouhých šatů se nemusíte bát větších výstřihů, protože zbytek těla zůstane v šatech zahalen. Na léto jsou velmi moderní dlouhé šaty bez ramínek, nebo se zavazováním za krk.

Letní šaty s potiskem (947530)

Cena
Cena s Tipli
Cena699 Kč
Cena s Tipli673 Kč
Prohlédnout si šaty »

Využijte BonPrix slevy a zkombinujte je 4,5% cashbackem!

Pokud chcete na nákupu oblečení opravdu ušetřit, s Bonprix to bude snadné. U nás můžete přehledně sledovat, jaké BonPrix slevy aktuálně probíhají, takže vám už nic neunikne. Při každém nákupu využijte i výhodný cashback ve výši 4,5 %!

Chci nakoupit na BonPrix výhodně »

Vzdušné plážové šaty

Plážové šaty jsou skvělou záležitostí, do které se hodí investovat. Prima jsou nejen na pláž, ale také kamkoliv u nás k vodě. Využijete je i v parku na opalování, nebo prostě jen v horkých dnech na zahrádku.

Existuje spousta střihů plážových šatů, takže ať už preferujete krátkou nebo dlouhou délku, upnutý nebo volný střih, určitě vyberete. V neposlední řadě bývají velmi skladné a nemačkavé. Když bude třeba snadno je uložíte i do kabelky.

Letní citrónové šaty (905321)

Cena
Cena s Tipli
Cena349 Kč
Cena s Tipli336 Kč
bonprix letní šaty
Prohlédnout si šaty »

TIP: Chystáte se k vodě? A máte pořádné plavky? Pokud ne, poradíme jak vybrat plavky pro každý typ postavy, abyste se letos u vody cítily pohodlně.  

šaty úpletové BonPrix

...nebo šaty z jemného úpletu?

Tomuhle stylu prostě neodoláte. Pohodlí je prý nade vše. A vlastně proč ne! Pohodu si chceme užít nejen při běžném dni v kanceláři, ale i na procházce s partnerem, nebo doma v obýváku.

Tyto šaty se vyznačují pohodlným materiálem. Najdete je tedy v nekonečném množství barev, střihů i délek. Stačí si najít svůj oblíbený styl.

BonPrix šaty z jemného úpletu by neměly chybět v žádné skříni. Odložte do skříně nudné legíny a vyrazte partnerovi pro jednou dech pohodlnými šatičkami!

Úpletové šaty s potiskem (967195)

Cena
Cena s Tipli
Cena219Kč
Cena s Tipli211 Kč
Prohlédnout si šaty »

TIP: Tohle vás bude opravdu bavit. Nebojte se objednat si hned několik kousků. Samy o sobě nestojí moc a s cashbackem jsou opravdu za hubičku. Navíc je můžete střídat podle nálady a nikdy se vám neokoukají.

Pletené šaty

Věděli jste, že pletené šaty se hodí jak do chladných, tak i letních dní? V zimně tyto šaty příjemně zahřejí a dokáží elegantně skrýt případné nedokonalosti. V létě se nosí pletené šaty s velkými oky. Jsou vzdušné a dobře pod nimi budou vypadat i plavky. Tento druh šatů se velmi blíží k Hippie stylu, proto se k nim budou hodit sandály.

I pletené šaty nabízejí nespočet variant. Takže ať už se nejlépe cítíte v šatech na tělo, v áčkovém nebo oversize střihu, na BonPrix je najdete všechny.

Pletené šaty přírodní (953663)

Cena
Cena s Tipli
Cena1 149 Kč
Cena s Tipli1 106 Kč
bonprix letní šaty
Prohlédnout si šaty »
bonprix společenské šaty

Sáhněte po šatech s krajkou

Kdo by odolal krajce? Vypadá elegantně a dokonale podtrhne vaši ženskost. Krajky se v posledních letech dostaly na špičku, co se trendů týče, takže krajkované šaty by vám v šatníku rozhodně neměly chybět.

Do práce nebo na společenské akce se vám budou hodit pouzdrové šaty s krajkou, které působí velmi vznešeně. Na večírek s přáteli užijete tmavé koktejlky. A na denní nošení se budou hodit pohodlné šaty áčkového nebo oversize střihu. S krajkou na sobě se budete cítit jako princezna, nebo víla. Prostě báječně.

Bílé šaty s krajkou (952092)

Cena
Cena s Tipli
Cena829 Kč
Cena s Tipli798 Kč
Prohlédnout si šaty »

Vsaďte na večerní šaty BonPrix!

Správná dáma se rozhodně nestydí postavit se za svou krásu. Udělejte to také. Není dobré čekat s hrdostí na svůj půvab až na stáří, kdy by si každá z nás přála vrátit čas. Ať už zvolíte šaty decentnější do divadla, jemné na svatbu kamarádky, nebo vyzývavější na lov vašeho idolu, společenské šaty BonPrix budou správnou volbou.

Délku a střih volte podle tipu události, pokud nemáte přímo daný dress code, nebojte se podlehnout vlastní intuici. Je to přeci váš život, tak si hrajte. S módou je zábava.

Modré večerní šaty (923973)

Cena
Cena s Tipli
Cena999 Kč
Cena s Tipli962 Kč
plesové šaty bonprix
Prohlédnout si šaty »

TIP: Při výběru dlouhých šatů dejte pozor na jejich délku vzhledem k výši podpatků, které k nim budete nosit. Abyste si po šatech nešlapala. Zkuste třeba českou klasiku Baťa boty, kde si můžete své vysněné střevíčky vybrat jak na e-shopu, tak osobně na prodejnách.

Šaty pro každou příležitost za ty nejlepší ceny

Také jste se zamilovali do nabídky BonPrix šatů, nebo jste si naopak nevybrali? Mrkněte i na další obchody s módou, které podporují cashback!


Související obchody

BIBLOO, Bonprix, Orsay, Lindex, About You

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se