Hodinky s krokoměrem: Objevte kouzlo pohybu!

Tipy k nákupuMóda  |  Sport 10. 11. 2021

Objevte kouzlo hodinek s krokoměrem a usnadněte si život! Není to jen obyčejný módní doplněk nebo zařízení na zobrazování času. Tyhle hodinky jsou skvělým doplňkem nejen pro sportovce, ale i pro každodenní činnosti.

Hodinky s krokoměrem jsou dnes celkem běžným doplňkem. Umí ale mnohem víc, než jen měřit kroky. Chcete vědět, kolik spálíte kalorií při běžných činnostech? Chcete přijímat hovor přes chytré hodinky? Nebo vědět, jak kvalitně spíte? Co vše ještě umí chytré hodinky?

Proč používat hodinky s krokoměrem?

Tyhle vychytralé hodinky dokážou měřit ušlou vzdálenost, spálené kalorie, srdeční tep a také komunikují s mobilním telefonem. Máte problémy se spánkem? Chytré hodinky monitorují i kvalitu spánku. Umí i spoustu dalších věcí - například ovládat hudbu nebo dálkově ovládat mobilní fotoaparát.

Chytré hodinky pro zdravý životní styl

Chcete změnit životní styl a žít zdravěji? Chybí vám motivace? Chytré hodinky jsou ideálním partnerem při sportu i při běžných činnostech.

Chytré hodinky nebo také smart hodinky můžete díky Tipli cashbacku koupit levněji a získat tak část peněz z nákupu zpět. Kromě cashbacku Tipli nabízí i různé slevové kupony na elektroniku a na další zboží.

Prohlédnout slevy na elektroniku

Recenze hodinek s krokoměrem

Hodinek je dnes v nabídce mnoho. Některé mají lepší funkce, některé jsou i dokonalým módním doplňkem. Na co si dát při výběru pozor?

V první řadě je potřeba si vyjasnit, co by měly krokoměr hodinky umět. Další věc, na kterou je třeba dát pozor, je výdrž baterie. Samozřejmě je důležitý i vzhled - chytré hodinky jsou přece i módním doplňkem!

hodinky s krokoměrem

Elegantní hodinky pro pány

Krokoměr hodinky Xlyne QIN XW Prime II jsou kombinací čisté elegance a technické všestrannosti. Tento luxusní model poslouží nejen v práci jako stylový doplněk, ale i v soukromí jako všestranný pomocník vybavený různými fitness a zdravotními funkcemi. Umí také telefonování a upozornění z facebooku nebo Twitteru. Conrad.cz, 2 390 Kč

Získejte s Tipli 10 % z ceny hodinek zpět! Nakupujte výhodně!

Chytré hodinky s displejem

Chytré hodinky s krokoměrem Carneo Smart Edge s dotykovým displejem jsou praktickým doplňkem. Mají propracovaný design. Jsou vyrobeny z ušlechtilé oceli, zvládají veškeré základní funkce jako je krokoměr, sledování spánku, budík a také přijímat hovory nebo posílat SMSky. Výhodou je, že tyto hodinky jsou voděodolné a jejich ovládání je v češtině. Mall.cz, 1 390 Kč

chytré hodinky krokoměr
krokoměr hodinky pro ženy

Levandulové hodinky pro dámy

Hodinky Fitbit Versa Lavender Woven mají krokoměr, měří srdeční ušlou vzdálenost, tep, spálené kalorie a spánkovou aktivitu. Mimo jiné funkce mají hudební přehrávač, intervalový trénink a test kondice a jsou voděodolné. Zajímavým doplňkem je režim cvičení a funkce GPS. Jsou navržené přímo pro ženy, a tak můžete mít své dny vždy pod kontrolou. Euronics, 5 919 Kč

TIP: Navštivte Euronics prodejny a vyzkoušejte si hodinky s krokoměrem naživo!

hodinky s krokoměrem

Co dodat závěrem?

Chytré hodinky s krokoměrem jsou praktickým doplňkem. Už žádné otravné zvonění budíku! Jemné vibrace probudí každého spáče a vstávání je hned příjemnější. Velmi zajímavé je vidět, kdy člověk tvrdě spí a kdy byl vzhůru.

✩ Nechce se vám vytahovat mobil z batohu nebo z kabelky? Telefonujte nebo pište sms přes své chytré hodinky.

✩ Myslíte-li to s pohybem a zdravým životním stylem vážně, určitě nezapomínejte ani na doplňky stravy a vitamíny - nakoupit můžete třeba v obchodě Myprotein - zde si vyberete.

Kde koupit chytré hodinky nejlevněji?

  • Mall.cz - spolehlivý, rychlý a pohodlný nákup nejen elektroniky, ale i dalšího zboží.
  • Czc.cz - český internetový obchod s dlouholetou tradicí zaručí spokojenost zákazníků.
  • Alza.cz - nízké ceny, špičkový servis a rychlost jsou v Alze samozřejmostí.
Další obchody s elekronikou

Související obchody

Okay.cz, Kasa.cz, Conrad, Euronics, Mall.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se