Chytré hodinky: Kde sehnat fitness náramky nejlevněji?

Tipy k nákupuSport  |  Cashback 10. 11. 2021

S blížící se dovolenou začíná spoustu z nás řešit  nějaká ta kila navíc, které nám zůstala jako vzpomínky na zimu. Jak se jich zbavit? Pomoci nám mohou i chytré fitness náramky. Kde je levně koupit?

S fitness náramky nebo chytrými hodinkami budete mít přehled o vaší aktivitě během dne i noci, spočítané kroky, i kolik kalorií spálíte, o délce a kvalitě spánku. Některé fitness náramky mají velmi užitečnou aplikaci a tou je budík. Namísto otravného zvonění však využívá vibrace. Většinu chytrých náramků propojíte se svým Smart mobilním telefonem, kde můžete sledovat své pokroky. Některé mají i funkci GPS nebo dokáží upozornit na příchozí sms či hovor.

Nejlepší cenu získáte díky Tipli

Fitness náramky a chytré hodinky nabízí spoustu prodejců v různé cenové relaci. Pokud využijete casback od Tipli společně se slevovými kupóny, získáte nejlepší cenu na trhu.

Koupit chytré hodinky levněji

Tipy na levné Chytré hodinky

Nabídka fitness náramků je vysoká a tak vám přinášíme několik tipů na ty nejlepší, nejlevnější a nejpraktičtější.

Chytré hodinky na Mall.cz

Chytrý fitness náramek, který zaznamenává počet ušlých kroků i spálených kalorií, kvalitu spánku, upozorní na příchozí sms nebo hovor a má také funkci alarm při ztrátě mobilního telefonu. Pokud se vám to stane, pomůže vám ho najít. Při nákupu přes Tipli získáte na Mall.cz 4 % z ceny nákupu zpět formou cashback. Tak na co čekat? Léto je za dveřmi!

chytré hodinky Mall
Chytré hodinky Alza

Fitness náramek na Alze

Známý eshop Alza.cz je jedním z největších v ČR a proto nemůže na našem seznamu chybět. Tento chytrý náramek má kromě funkcí k měření pohybové aktivity také další užitečné funkce, například vzdálené fotografování nebo pomůže najít ztracený telefon.

Zkuste chytrý náramek z CZC.cz

Úžasný Smart náramek s elegantním designem z kůže je prachuvzdorný, voděodolný, počítá ušlé kroky i spálené kalorie. Monitoruje spánek a je kompatibilní s Androidem & iOS. Tenhle elegantní kousek je ideálním dárkem pro každou ženu.

chytré hodinky náramek elegantní Czc
chytré hodinky Euronics

Euronics Smart hodinky

Tyto chytré hodinky neboli Smart hodinky mají kromě základních pohybových funkcí také měření tepové frekvence, možnost připojení GPS, ukazatel počasí, upozornění na příchozí hovor, ale dokonce i vzdálené fotografování a následné sdílení na sociální sítě nebo možnost odeslání e-mailem. Jsou atraktivní a praktické. Můžete si je osahat naživo v kamenných prodejnách Euronics.

Chytré hodinky na AliExpress

Poslední tip, kde sehnat chytrý náramek, je AlliExpress. Nabízí zboží a produkty za překvapivě nízké ceny a to proto, že spojuje zákazníky přímo s výrobci. Díky Tipli se vám navíc při nákupu na AlliExpress vrátí až 10 % z ceny nákupu zboží. Nakupujte chytře!Podívejte se také na AlliExpress slevy.

Chytré hodinky AlliExpress

Tip: Sportujte pohodově s bezdrátovými sluchátky od AlliExpress.

Rada na závěr

Sportem ku zdraví, ale s rozumem! Fitness náramky vám budou skvělým pomocníkem, ale pokud chcete začít sportovat, musíme začít pomalu. Pohybovou aktivitu musíte zvyšovat postupně, abyste neskončili tak rychle, jako jste začali.

Tip: Chystáte se začít sportovat? Mrkněte na sportovní levné oblečení.

Obchody s elektronikou

  • Mall.cz – Najdete tu veškeré zboží, jaké si jen umíte představit. Elektroniku, drogerii i oblečení.
  • Euronics – Prověřený obchod s dlouholetou tradicí nabízí spoustu doplňků - od sportovních po kuchyňské.
  • AlliExpress – Výrobky z celého světa jedním kliknutím jako na dlani za bezkonkurenční ceny.
Další obchody

Související obchody

AliExpress, Okay.cz, Euronics, Mall.cz, Mironet.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se