Toužíte se rychle dostat do formy? Vyzkoušejte 30 denní výzvu!

Tipy k nákupuKrása a zdraví  |  Rodiče a děti  |  Hubnutí 26. 10. 2023

Přibylo vám po zimě nějaké to kilo navíc a bojíte se, jak to bude v plavkách vypadat? Nezoufejte! Vyzkoušejte cvičení doma s 30denní výzvou, díky které budete za měsíc v kondici s krásně vytvarovaným tělem. Pojďte se společně s námi podívat na 3 nejoblíbenější 30denní výzvy: na břicho, zadek a stehna.

Nezáleží na tom, zda jste začátečník. Cvičební plán je navržen tak, aby ho zvládl každý. Stačí dodržovat pár důležitých pravidel, mít odhodlání, motivaci a pozitivní přístup. Cvičebních plánů je spousty. Existuje program na břicho, stehna nebo celé tělo. Nezapomeňte, že pokud se pro 30denní výzvu rozhodnete, musíte cvičení doplnit o správný jídelníček, dostatečné množství vody a spánku.

Myslete na vhodné sportovní oblečení

Při cvičení byste neměli zapomínat na vhodné sportovní oblečení. Každý sport vyžaduje kvalitní vybavení a funkční oblečení je jeho součástí. Vyberte si z nové kolekce značky Crivit, která vždy nabízí sezónní oblečení například na golf, nebo cyklistiku. Veškerý sportovní sortiment, který značka Crivit nabízí naleznete na stránkách Lidl e-shop. Tak neváhejte a vyberte si z nabídky ještě dnes. Nahlédnou můžete také do Lidl letáku, kde se dozvíte, jaké sportovní oblečení mají právě na prodejnách.

Vraťte se zpátky do formy

Každý chce v létě vypadat dobře. Někteří na své postavě pracují celoročně, někteří začínají měsíc před plavkovou sezónou. Pokud jste typ, který vše nechává na poslední chvíli, máme pro vás TIP na cvičební program, s názvem – 30denní výzva břicho.

1. Zbavte se povoleného bříška

30 denní výzva břicho

Zdroj: Instagram - #30dennivyzva

Bříško je hned po zadku a bocích ta nejhůře spalitelná část těla. Téměř většina žen se za své bříško stydí a schovávají ho pod volné trička.

Skončete s tím jednou pro vždy. Vyzkoušejte trénink 30denní výzva břicho a začněte pořádně trénovat břišáky a sklapovačky.

Jedna z výhod 30denní výzvy je flexibilita. Můžete si cvičení maximálně přizpůsobit vašim časovým možnostem.

Není nic jednoduššího než cvičení doma.

2. Cviky na zadek a plank

Zatímco muži touží po svalnaté postavě, my ženy bychom vraždily pro krásně kulatý a pevný zadek typu JLo.

Vyzkoušejte 30 denní výzvu dřepy. Jedná se o tréninkový program určen pouze na posílení hýžďových svalů.

Pokud budete cítit, že vám dřepy nestačí, doporučujme vám připojit velmi oblíbený cvik - prkno. Provádí se hlavně na zpevnění břišních svalů a středu těla. Bez zpevnění středu těla nemá cenu posilovat ostatní svalové partie.

30 denní výzva - dřepy

Správné provedení dřepu s činkou.

Cvičení a potravinové doplňky

Představujeme vám několik typů na potravinové doplňky stravy. Pro růst svalové hmoty je velmi důležitý kvalitní přísun bílkovin, sacharidů, vitamínů i minerálů. Pokud chcete zvýšit růst svalové hmoty doporučujeme vám nakoupit fitness potraviny ve specializovaném obchodě Myprotein.

Mezi naše tipy patří:

  1. Protein - pro rychlý přísun bílkovin. Podáváme ihned po tréninku.
  2. BCAA - zajišťují lepší a rychlejší regeneraci svalů.
  3. Carnitine - podporuje efektivní spalování tuků.

Začněte s nejoblíbenějším tréninkem - 30 Day Shred

Jillian Michaels je americká fitness odbornice, která se proslavila vymyšlením populárního cvičení s názvem - 30 Day Shred.

Zdroj: youtube.com

Jde o body trénink, který se stal nejoblíbenější cvičební program mezi ženami a dívkami. Je sestaven ze tří úrovňových videí, přičemž každé z nich trvá 30 minut. Postupně po deseti dnech cvičení jedné úrovně, se automaticky posouváte na další úroveň.

Jillian Michaels 30 day shred můžete online a zdarma sledovat na youtube.

Získejte zdarma e-book Italská kuchyně: zdravé recepty!Středomořská kuchyně je jako stvořená pro přirozené hubnutí. Zaregistrujte se zdarma (stačí e-mail a heslo) a zobrazí se vám odkaz ke stažení.Zaregistrovat seRegistrovat se přes Facebook

Pořiďte si kvalitní sportovní obuv

Pokud se chcete uržet ve formě, budete potřebovat nejen sportovní oblečení, ale především kvalitní obuv. Kromě toho, že se vám bude cvičit pohodlně, zamezíte špatnému tvarování chodidel a ulevíte svým nohám od případných problémů. Mrkněte třeba na eObuv, kde seženete sportovní boty za skvělé ceny.

Pořiďte si sportovní oblečení levněji

Věděli jste, že za nákupy přes Tipli získáte část peněz zpět? Nevěříte? Věřte! Rovnou si to vyzkoušejte například v těchto obchodech se sportovním vybavením:

  • Tchibo - koupíte zde doplňky do domácnosti, ale také sportovní vybavení.
  • UrbanStore - sežeňte si kvalitní a dostupné značkové sportovní oblečení.
  • Gymbeam - podpoří vaše tělo díky vitamínům, proteinům a dalšími doplňky stravy.
  • InSPORTline - vybaví vaší domácí posilovnu a nabídne nabídku sportovního oblečení.
  • Husky - nejlepší obchod na nákup outdoorového oblečení.
  • Altisport - obleče vás sportovně a levně od hlavy až k patě!
  • Decathlon - sportovní obchod s kvalitním značkovým oblečením.

Související obchody

inSPORTline, Bonprix, Fitvýživa.cz, BIO-DETOX

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se