Jaké kabelky letos letí? Víme, se kterou budete trendy!

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Co bychom si bez kabelek jen počali? Kam bychom daly všechny nezbytnosti, které během dne potřebujeme? Kabelky jsou spása! Jaké jsou moderní tuto sezónu?

Kabelka je nedostižný doplněk každé ženy – nejen, že do ní naskládáte vše potřebné, ale navíc jí můžete fantasticky ozdobit svůj outfit! Vyberte si trendy kabelku, která vám bude nejvíce vyhovovat – ať už prostornou na notebook a dokumenty do práce nebo na maličkou a praktickou na večírky. Výhodně je můžete zakoupit během AliExpress day!

Kabelky - kožené

Ať už jste na pravou kůži nebo raději dáváte přednost umělým materiálům, kožené kabelky vypadají elegantně a skvěle je dáte dohromady s většinou moderních bot. Jen pamatujte na to, že nekvalitní koženka není příliš odolná vůči oděru, takže se po nějaké době začne loupat. Neberte ji tedy jako velkou investici.

Jaké kabelky letí? Buďte trendy! 1

Kabelka Tru Trussardi (nyní za 4 899 Kč, Answear), Kabelka Carla Ferreri (2 149 Kč, Vivantis), Kabelka Guess (nyní za 3 699 Kč, Vivantis).

Kabelky - sportovní

Pokud máte ráda pohodlný styl oblečení a své milované kecky nevyměníte za nic na světě, pravou volbou jsou bez pochyby sportovní kabelky! Přitom se hodí i na běžné nošení a když je správně zkombinujete se zbytkem outfitu, budete vypadat skvěle.

Jaké kabelky letí? Buďte trendy! 2

Kabelka EKO (499 Kč, Italybags.cz), Taška Converse (1 389 Kč, ZOOT), Kabelka Desigual (nyní za 1 084 Kč Kč, ZOOT).

Kabelky - luxusní

Všechny rády pokukujeme po drahých kabelkách a sníme, že jich budeme mít doma celou kupu. A čím nápaditější a extravagantnější, tím líp. Luxusní kabelky si ale nekupujeme proto, abychom si je neměli k čemu vzít. Při výběru drahé kabelky si tedy dejte hodně záležet na tom, aby vám vyhovovala a ladila se stylem šatníku. Pak ji budete moci nosit pravidelně a jako investice se vám vyplatí!

Jaké kabelky letí? Buďte trendy! 3

Kabelka Love Moschino (nyní za 4 099 Kč Kč, Bibloo), Kabelka Michael Kors (nyní za 6 499 Kč, Vivantis), Kabelka Armani Jeans (3 749 Kč, Big Brands).

Kabelky - crossbody

Když potřebujete mít volné ruce, crossbody kabelky jsou ideální volba. Kabelky přes rameno jsou maličké, lehce vám přilnou na bok a nebudete o nich skoro vůbec vědět. Žádné sklouzávání popruhu z ramen ani jednostranné zatížení zad.

Jaké kabelky letí? Buďte trendy! 4

Sháníte novou kabelku? Vyzkoušejte ZOOT kabelky. Kabelka Desigual(nyní za 1 357 Kč, ZOOT), Kabelka Michael Kors (3 949 Kč, Vivantis), Kabelka Danielle (299 Kč, Italybags.cz).

Nadčasová psaníčka

Elegantní a praktická. Psaníčka už dávno nepatří jen na plesy, můžete je nosit i kamkoli jinam. Najdete psaníčka maličká, kam se vejde jen mobil a peněženka, i velká a prostorná, kam hravě dáte i desky s papíry. Psaníčka se nejlépe kombinují s elegantními lodičkami – myslete na to už při nákupu a slaďte je s barvou bot, které máte nejraději.

Jaké kabelky letí? Buďte trendy! 5

Psaníčko Tom Tailor (999 Kč, Bibloo), Psaníčko Bullagi (nyní za 629 Kč, Vivantis).

Levné kabelky

Mít jednu kabelku a nosit ji ke všemu se dost dobře nedá. Vsaďte na levné kabelky a kombinujte outfity až do aleluja! Levná kabelka zdaleka neznamená nekvalitní nebo ošuntělá. Když si vyberete s rozmyslem, budete skříň plnou skvělých kousků za pár korun a hravě se sladíte každý den.

Jaké kabelky letí? Buďte trendy! 6

Kabelka Shawn (299 Kč, Italybags.cz), Kabelka Graceland (499 Kč, Deichman), Psaníčko LULU Berry (499 Kč, Italybags.cz).

Související obchody

Baťa, Answear, BIBLOO, big brands, Vivantis, ZOOT, ITALYbags.cz, DEICHMANN, Esoria

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se