Zaleťte si za oceán levně s Qatar Airways!

Tipy k nákupuDovolená a cestování 10. 11. 2021

Plánujete letošní dovolenou? Chcete vyrazit na dalekou cestu za oceán? Nevíte si rady, jakou leteckou společnost pro dlouhý let zvolit? Seznamte se s Qatar Airways! Spolehlivá letecká společnost s dlouholetou tradicí vám má co nabídnout! Vyberte si podle svého gusta - letenky na Bali nebo třeba jen po Evropě!

Qatar Airways jsou dnes již velmi populárními a vyhledávanými aerolinkami. V roce 2017 spustily Qatar Airways denně přímé lety z Prahy z Letiště Václava Havla, a tím se staly pro Čechy mnohem dostupnější. Zákazníkům umožní zaletět si na výlet po Evropě a nabídnou zejména zaoceánské lety do USA nebo Asie. Vybere si tedy opravdu každý!

Seznamte se s Qatar Airways

Qatar Airlines byly založené v roce 1993 a jsou tak jednou z nejmladších leteckých společností na světě. Dnes jsou jednou ze tří největších aerolinek Blízkého východu. Konkurencí jsou luxusní lety Emirates a Etihad Airways. Qatar Airlines jsou členem Oneworld aliance. Qatar nabízí cenově dostupné letenky po celém světě, a to do více než 150 destinací. Od srpna roku 2017 můžete využít přímé lety dokonce z Prahy! Qatar Airways si získaly už několik ocenění, a to hlavně za vynikající poskytování služeb.

TIP: Hledáte levné ubytování? Co takhle vyzkoušet Booking.com? Hotely, apartmány a rodinné domy pod jednou střechou! Díky Tipli navíc ušetříte, dostanete slevu z nákupu a čeká na vás štědrý cashback!

Jak nakoupit levné letenky s Qatar Airways

Letenky nakoupíte přes Tipli, kde navíc získáte slevu na nákup. Přes Tipli se vždy vyplatí nakupovat, nákupy jsou nejen pohodlnější, ale ušetříte na nich spoustu peněz. Využijte slevy a slevové kupóny nebo si rovnou nechte vrátit peníze na účet formou cashbacku.

Nákup letenek je velmi jednoduchý. Poté, co si zvolíte vyhovující let a typ třídy, vyplníte osobní údaje a letenky zaplatíte kartou online. Na email vám přijde rezervace letenek a jako poslední krok provedete těsně před odletem check-in neboli online odbavení. Pak vám bude zaslána elektronická letenka s kódem a všemi údaji. Přes Tipli při rezervaci ušetříte a postup, jak rezervovat letenky je snadný.

Cestovní třídy Qatar Airways

  • Economy class - ekonomicky výhodná třída, nejlevnější s minimálním počtem doplňkových služeb
  • Business class - dražší letenky s výhodou zavazadel navíc, výběrem sedadla a jídla
  • First class - nejdražší letenky s řadou výhod, luxusním sedadlem, občerstvení, doplňkovými službami apod.

Přeprava zavazadel

Přeprava zavazadel je závislá na každém letu, uvedené informace tedy nemusí platit pro všechny lety.

Podmínky přepravy příručního zavazadla

  • Economy class - 1 ks do 7 kg
  • Business class - 2 ks do 15 kg
  • First class - 2 ks do 15 kg

Podmínky přepravy odbaveného zavazadla

  • Economy class - 2 ks do 23 kg
  • Business class - 2 ks do 32 kg
  • First class - 2 ks do 32 kg

Tipy na levné letenky s Qatar Airways

Qatar všeobecně nabízí lety za výrazně nižší ceny a velmi často vyhlašují akce na letenky. Tak můžete koupit letenky třeba za polovic! Při nákupu na Tipli navíc získáte další slevu, a to se vyplatí! Qatar Airlines nabízí levné letenky jak po Evropě, a to přímo z Prahy, tak do Ameriky, Asii a Afriky! Za atraktivní ceny se můžete dostat ale i do Austrálie!

Vybrali jsme pro vás 3 tipy na akční letenky po celém světě. Vyrazte na letošní dovolenou za teplem nebo za poznáním!

Letenky Barcelona s Qatar Airways

Barcelona je nádherné město na pobřeží Španělska v oblasti Katalánska. Je velmi vyhledávaným cílem turistů, a to díky známému chrámu Sagrada Familia od Gaudího. Dále můžete navštívit vítězný oblouk Arc del Triomf, řadu historických katedrál a kostelů a řadu památek a budov, které jsou uměním samy o sobě. Populárním a fotogenickým místem je například Park Guell, odkud je krásný výhled na město. Barcelona nabídne návštěvníkům plno kulturního vyžití a letenky se dají sehnat tzv. za hubičku. Let trvá zhruba 2,5 hodiny z Prahy a ceny letenek od Qatar Airways se pohybují kolem 3 - 5 tisíc korun.

Letenky Barcelona

Letenky New York s Qatar Airways

Město New York City je velkým lákadlem Ameriky. Je od nás totiž nejblíž a navíc nabídne cestovatelům vše, po čem touží. Nejlidnatější město Spojených Států navštíví ročně zhruba 40 milionů turistů. Nejen, že má město velkou kulturní scénu, ale vy můžete navštívit atrakce jako Empire State Building, Times Square, Sochu Svobody, Central Park a mnoho dalších. Let do New Yorku trvá kolem 9 hodin a ceny za letenky se pohybují okolo 12 - 16 tisíci korun.

Letenky New York

Letenky na Bali s Qatar Airways

Indonéské Bali se v posledních letech stalo populární turistickou destinací. Je tedy možné se tam dostat odkudkoliv na světě. Bali nabízí krásné písečné pláže, stálezelenou džungli a historické památky starých Balijců. Zajímavostí k navštívení jsou rýžová pole a jejich systém zavlažování. Zaleťte si k Indickému oceánu s Qatar Airways! Lety jsou dostupné z Prahy s přestupem a celková doba letu je zhruba 17 hodin. Ceny letenek u Qatar se pohybují kolem 20 tisíc. Vyrazit na Bali můžete i s cestovní kanceláří. Zažijte nezapomenutelnou dovolenou v Indonésii, poznejte tamní kulturu a relaxujte na písečné pláži pod palmou s kokosem v ruce!

Letenky na Bali

Zdají se vám aktuální lety i přes slevu na Tipli drahé? Podívejte se na jiné aerolinky nebo rovnou akční a levné letenky přímo na Tipli.

Nakupte letenky od Qatar Airways ještě levněji

Díky Tipli koupíte letenky od Qatar se slevou nebo získáte cashback a peníze zpět na účet. Sledujte aktuální Qatar Airways slevy !

Využít Qatar Airways slevy

Související obchody

Kiwi.com, Lufthansa, Pelikán.cz, Qatar airways

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se