Objevte Kiwi letenky se slevou navíc

Tipy k nákupuDovolená a cestování 10. 11. 2021

Plánování dovolené umí být nepříjemné. Kdy a kam jet, kde se ubytovat a především, jak se tam dostat? S vyhledávačem letenek Kiwi.com to však jde jedna radost.

Létání letadlem po světě je čím dál tím snazší. A často také levnější, než jiné typy dopravy, když si umíte správně vybrat tu nejvýhodnější letenku. Vyhledávač letenek Kiwi.com vám s tím pomůže. Jeho vyhledávací nástroje totiž umožňují vybrat si pro vás to nejlepší.

Nejlevnější, nebo nejkratší?

Kiwi nabízí letenky od nejrůznějších leteckých společností a rovnou je pro vás porovnává. Sám vám doporučí tu nejlevnější, tu s nejkratší dobou letu a jednu obecně výhodnou. Kiwi letenky často patří k těm nejlevnějším, protože na delší trasy kombinují spoje různých leteckých společností, a to včetně těch low-costových.

S Kiwi se nemusíte bát ani přestupů - pokud by náhodou vaše letadlo mělo zpoždění a vy jste nestihli navazující let, Kiwi najde náhradní let nebo vám vrátí peníze. Pokud uvíznete na letišti, zaplatí za vás hotel či občerstvení - pro podrobnosti omrkněte jejich záruky Kiwi guarantee.

Objevte Kiwi letenky se slevou navíc 1

S Kiwi se dostanete kamkoli po celém světě - od Řecka až po Jižní Koreu. Započítejte levné letenky plus ještě navíc cashback, ušetříte na dovolené hezké peníze ;-) Stačí se jen prokliknout do obchodu přes Tipli přes tlačítko "Přejít do obchodu".

Koupit letenky na Kiwi.com

Levné letenky podle místa příletu

Kiwi pomůže najít časově výhodné i levné letenky. Cena letenek se totiž výrazně liší i podle letiště, na jaké v dané zemi poletíte. Můžete si tedy vybrat to letiště, které vám nejlépe ladí s ubytováním.

Levné letenky podle termínu

Cena letenek se liší pochopitelně i podle termínu, a to i o několik tisíc. Když letenky hledáte dost dlouho dopředu, už v samotném kalendáři vidíte, kolik vás nejméně bude stát jednosměrná i zpáteční letenka i na půl roku dopředu. Termín tak můžete uzpůsobit té nejlepší ceně.

Co na Kiwi.com říkají naši uživatelé?

Brněnské Kiwi.com si od roku 2012 připsalo už přes 2 miliony úspěšných rezervací a spokojených zákazníků. Rychle získává na popularitě mezi občasnými i pravidelnými cestovateli. Jaké najdete na Kiwi.com recenze?

Objevte Kiwi letenky se slevou navíc 2

Související obchody

Kiwi.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se