Vyplatí se Gopass v roce 2022? Registrace, karta, cena

Tipy k nákupuVěrnostní programy  |  Nakupování 4. 4. 2022

Kam vyrazit za zábavou a dobrodružstvím? Třeba do Špindlerova Mlýna! S kartou GOPASS navíc ušetříte nejen na jízdenkách na lanovku, ale také na občerstvení nebo suvenýrech. Čtěte dál a zjistěte, jaké další výhody vám karta GOPASS přinese.

GOPASS je věrnostní program a e-shop plný výhod pro všechny milovníky přírody, cestování a nezapomenutelných zážitků. Přináší nejen výhodnější ceny při nákupu v e-shopu, ale také další odměny za nasbírané věrnostní body. Jak funguje GOPASS a na jaké odměny se můžete těšit?

GOPASS karta: Klíč k výhodnějším cenám

Karta GOPASS se stává vaší jízdenkou na lanovky, vstupenkou do zábavních parků i na golfová hřiště. Můžete na ni nakupovat všechny produkty z e-shopu gopass.cz předem a nečekáte tak dlouhé fronty u pokladny. Navíc získáte za každý nákup věrnostní body, které můžete dále celoročně využívat k ještě výhodnějším nákupům. A to nejen online, ale také v obchodech, restauracích a dalších provozovnách GOPASS.

GOPASS

Registrovaný GOPASS vám navíc garantuje trvale nižší ceny při nákupu v e-shopu. Všechny výhody můžete čerpat ihned po bezplatné registraci a přidělení GOPASS karty. Jaké výhody na vás čekají?

TIP: Podívejte se na další věrnostní programy obchodů a užívejte si levnější nákupy každý den.

Výhodnější, pohodlnější a rychlejší nákupy

S GOPASS kartou získáváte možnost zakoupit vybrané produkty a služby v e-shopu gopass.cz vždy levněji. Zakoupené vstupenky se vám po zaplacení automaticky nahrají na vaši kartu. Vy tak nemusíte čekat fronty u pokladny a jdete rovnou k turniketu.

Kde lze využít GOPASS kartu

Kartu GOPASS můžete využívat na mnoha místech, a nejen v České republice. Navštívit můžete například Aquapark Tatralandia, Vodní park Bešeňová, Vysoké Tatry, Golf resort Ostravice & Kaskáda nebo Špindlerův Mlýn. Kompletní seznam všech středisek je k nalezení na gopass.cz

TIP: Hledáte ideální dárek nejen k narozeninám? Darujte zážitek! Čtěte Tipli magazín a objevte ty nejlepší tipy na zážitky pro ženy.

Odměny a slevy za věrnostní body

Za každý nákup s GOPASS kartou také sbíráte body, které můžete proměnit za výrazné slevy ve všech restauracích, obchodech a půjčovnách sportovního vybavení GOPASS. V restauracích můžete využít slevy až 50 % na jídlo a nápoje. Stačí se u pokladny prokázat svou GOPASS kartou. Tady jsme pro vás vybrali ty nejzajímavější slevy.

 
Běžná cena
GOPASS cena
 Aperol Spritz (Restaurace Medvědín)
Běžná cena119 Kč
GOPASS cena99 Kč + 20 bodů
 Domácí čočková polévka XXXL (Restaurace Medvědín)
Běžná cena99 Kč
GOPASS cena89 Kč + 10 bodů
 Pomerančový fresh (Špindlerův Mlýn)
Běžná cena89 Kč
GOPASS cena69 Kč + 20 bodů
 Red Bull
Běžná cena79 Kč
GOPASS cena59 Kč + 20 bodů

Věrnostní body lze vyměnit také za vybrané produkty v obchodech GOPASS. Například ve středisku Špindlerův Mlýn můžete za body získat jednu z následujících odměn.

TIP: Hledáte originální dárek? Mrkněte na tipy na adrenalinové i netradiční zážitky pro muže.

Jak získat kartu GOPASS

Pokud chcete získat GOPASS kartu, můžete si ji nechat založit pomocí dvou způsobů. Prvním způsobem je GOPASS registrace v e-shopu online. V takovém případě je potřeba zaplatit 50 Kč poplatek a následně si můžete vybrat hotel nebo středisko, kam se chcete vydat. Na vámi zvoleném místě si poté vyzvednete GOPASS kartu na pokladně nebo na informacích. 

Druhým způsobem je založení GOPASS karty osobně. Jakmile budete na místě, kde lze využívat GOPASS kartu, běžte si ji zakoupit na pokladnu nebo na informace. Opět je potřeba zaplatit 50 Kč za její založení. Následně dostanete čipovou kartu, která není přirazena k žádnému účtu, a proto je potřeba ji přiřadit ke GOPASS účtu. Díky moderním technologiím lze kartu přiradit přes aplikaci, kterou si stáhnete do chytrého zařízení.

POZOR: Každý zákazník se musí prokázat vlastní čipovou kartou. Pokud tedy chcete zakoupit produkt přes e-shop pro své dítě (od 6 let), manžela nebo manželku, je nutná jejich registrace. V sekci Karty GOPASS je pak přidáte ke svému kontu.

Online nákupy s kreditem

Chcete si nákup zážitků ještě usnadnit? Nabijte si na kartu GOPASS kredit a urychlete si placení jízdenek a vstupenek na e-shopu gopass.cz. Stačí si v osobní zóně v části Kredit zvolit požadovanou částku, která vám bude po zaplacení připsána na kartu GOPASS. Při nákupu se vám kredit z konta odečte a vstupné máte ihned na kartě. Jaké jsou další výhody GOPASS kreditu?

GOPASS kredit
  • Možnost poslat kredit jako dárek
  • Sdílení kreditu s blízkými
  • Snadnější nákupy
  • Rychlá platební metoda
  • Nabíjení kreditu online na gopass.cz
  • Přehled transakcí a správa v osobní zóně

Každý zákazník, který chce výhody GOPASS využívat, se musí prokázat vlastní kartou. Kredit nabitý na vašem kontě však můžete se svými blízkými sdílet. Zvolit si lze kdo a v jakém denním limitu bude moct kredit využívat. Vše snadno nastavíte v administraci v osobní zóně. Nemusíte tak nabíjet každou kartu zvlášť.

GOPASS kredit můžete také poslat komukoliv jako dárek. Stačí v sekci Kredit ve vaší osobní zóně zvolit částku a zadat číslo GOPASS karty nebo email obdarované osoby. Obdarovaná osoba následně obdrží voucher s kódem. Po zadání tohoto kódu v sekci kredit mu bude daná částka připsána na konto.

POZOR: Kredit nabitý na vaší kartě lze využít pouze při nákupu online na gopass.cz. Nelze ho použít pro platby na gopass.sk a gopass.pl.

Proč využívat kartu GOPASS

Díky kartě GOPASS získáte mnoho výhod. Mezi ně patří například levnější a pohodlnější nakupování, žádné fronty u pokladny, odměny a slevy (restaurace, obchody a půjčovny), mezinárodní platnost, možnost platby GOPASS kreditem.

Související obchody

Allegria - Firma na zážitky, Zážitky.cz, SLEVOMAT

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se