Gopass karta

Tipy k nákupuVěrnostní programy  |  Nakupování 30. 3. 2022

V případě, že pravidelně vyrážíte za zábavou, sportem nebo odpočinkem, je pro vás vhodná Gopass karta. Tu totiž můžete využít při nákupu online nebo při nakupování v označených kamenných provozovnách, které jsou partnery tohoto programu. Přes Gopass si můžete zakoupit lístky nebo vstupy do mnoha středisek v několika zemích a za vaše nákupy jste navíc odměňováni body, jež lze následně vyměnit za nákup vybraných produktů. Pokud stále nemáte vaši Gopass kartu, podívejte se na více informací a také na to, jak ji získat a používat.

Co je to Gopass karta 

V případě, že jste doposud neznali pojem Gopass karta, možná, že po zjištění více informací, si ji budete chtít zařídit co nejdříve. Díky tomu, že s ní můžete nakupovat v mnoha zemích, se stala oblíbenou u velké části společnosti. Do tohoto věrnostního programu je zapojeno 23 středisek a 16 hotelů. S Gopass kartou si nakoupíte ve všech střediscích TMR. 

Pokud byste rádi nakoupili výhodně a bez front, vydejte se na místa, která podporují Gopass. Jedná se primárně o golfové resorty, zimní střediska, aquaparky, hotely, restaurace, obchody a některé půjčovny. Pokud se zaregistrujete na Gopass a získáte svou kartu, můžete si z pohodlí domova nebo odkudkoliv zakoupit jízdenku na lanovku, vstupenku do různých center nebo na některá sportoviště. Nákup předem a odkudkoliv přináší velikou výhodu.

Jak sbírat a využívat body s Gopass

Jakmile si nakoupíte u jednoho ze zapojených středisek nebo hotelů, připíšou se vám za tuto aktivitu na vaše konto body. Nasbírané body lze později využít na zakoupení vybraných produktů. S touto kartou získáte výhodu oproti ostatním, jelikož máte možnost si předem zakoupit například vstupenku na lanovku a následně není potřeba čekat dlouhé fronty u pokladny.

Díky tomu ušetříte hodně času, který můžete využít jinak. V případě, že budete nakupovat online, musíte platbu provést přes Gopass konto. Při osobním nákupu v jednom ze zapojených středisek je nutné se prokázat Gopass kartou.

Využijte vaše nasbírané body na nákupy

Vaše nasbírané body můžete proměnit za slevy v různých restauracích, obchodech, půjčovnách nebo dalších zařízeních, která podporují Gopass. Dále lze body použít na nákupy speciálních produktů, které jsou dostupné na e-shopu Gopass.

Výhody Gopass karty

Každý držitel Gopass karty získá jisté výhody, které mu usnadní cestování do různých středisek, protože může nakupovat odkudkoliv, získáte výhodný nákup a mnoho dalšího.

Slevy na produkty

Jakmile budete mít založenou Gopass kartu, můžete se podívat do e-shopu Gopass a nakupovat si produkty a služby s výraznou slevou, díky čemuž ušetříte vaše finance.

Vstupenky na jednom místě

Zakoupené vstupenky již nemusíte hledat různě v e-mailech nebo stažených dokumentech. Vaše zakoupené vstupenky, které jste pořídili přes Gopass konto, naleznete na jednom místě. 

Nákupy odkudkoliv a bez čekání u pokladny

Pokud se chystáte například na golfové hřiště a rozhodli jste se teprve před spaním, že byste si druhý den ráno rádi zahráli, můžete si zakoupit vstupenku předem z postele, aniž byste kamkoliv chodili. 

Za nákupy dostáváte body 

Za každý nákup, který uskutečníte s pomocí Gopass, dostanete body. Za 25 Kč / 1 euro dostanete 1 bod. Tyto nasbírané body se přičítají na vaše konto a jejich stav si můžete kdykoliv zjistit. Následně lze body vyměnit za slevy nebo je můžete využít na nákup některých produktů, které naleznete v e-shopu Gopass.

Obrázek

Gopass kartu využijete i v zahraničí

Gopass kartu nemusíte využívat pouze v České republice. Vydat se s ní lze i do zahraničí, kde můžete navštívit také mnoho zajímavých míst. Příkladem je aquapark Tatralandia nebo Vysoké Tatry na Slovensku. Dále lze využít Gopass do Vodního parku Bešeňová nebo použijte Gopass v resortu Špindlerův Mlýn.

Výhody Gopass karty lze využívat na mnoha dalších místech v České republice.

LetoviskoAdresa
Skiareál JeštědHorní Hanychov 577, 460 08 Liberec
Skiareál Špindlerův MlýnŠpindlerův Mlýn 281, 543 51 Špindlerův Mlýn
Hurricane Factory PrahaTupolevova 736, 199 00 Praha 18
Golf Resort / Hotel OstraviceOstravice 75, 739 14 Ostravice
Golf Resort / Hotel KaskádaNa Golfu 1772, 664 34 Kuřim

Golf Resort / Hotel Olomouc

Véska 89, 783 16 Dolany
Golf Resort Kunětická HoraDříteč 155, 533 05 Dříteč

Hotel Sport Véska

Véska 91
783 16 Dolany Véska

Založení Gopass karty

Kartu Gopass si můžete založit pomocí dvou způsobů. Většina lidí se rozhoduje podle toho, kdy přijdou na to, že mohou tuto kartu využívat. Každý zákazník musí mít vlastní čipovou kartu. Pokud tedy chcete, aby kartu mohla využívat celá rodina, musíte každého člena zaregistrovat a přidat ke svému kontu.

Založení Gopass karty online

Jakmile již doma zjistíte, že se chcete vydat do hotelu, který podporuje Gopass, založte si Gopass kartu již předem doma. Vše je jednoduché, protože se stačí zaregistrovat na oficiálních stránkách Gopass a zaplatit poplatek 50 Kč. Přes svůj účet si online rezervujte pobyt v hotelu a máte hotovo. V den, kdy přijedete na hotel, kde se máte ubytovat, si pouze vyzvedněte Gopass kartu v infocentru nebo na pokladně. 

Založení Gopass karty osobně

Tuto metodu založení karty Gopass využijete hlavně v případě, že jste se ocitli například v hotelu, který má golfové hřiště a vy byste chtěli získat výhodnější vstupenky. V takovém případě si zajděte do infocentra nebo na pokladnu a zaplaťte 50 Kč za tuto čipovou kartu, která je nepersonalizovaná a je nutné ji zaregistrovat a přiřadit ke Gopass účtu. Registraci můžete udělat pomocí chytrého telefonu. Přes svůj účet si poté zakupte vstupenky na golfové hřiště a můžete si jít užívat zábavu.

Placení díky kreditu na Gopass kartě

Ti, kteří by si rádi nakupovali na e-shopu Gopass a urychlili tak svůj nákup, si mohou svou kartu nabít kreditem. V takovém případě je nutné přejít na stránky Gopass, přihlásit se a přejít do osobní zóny. Zde klikněte na "kredit", vyplňte, kolik si chcete dobít a zaplaťte za kredit. V tuto chvíli máte hotovo a požadovaná částka bude připsána na vaši kartu Gopass. 

V případě, že byste rádi sdíleli svůj kredit se svou rodinou nebo jinými lidmi, můžete si vše jednoduše nastavit. Opět je nutné tyto informace nastavit v osobní zóně. Zde lze předem určit, kdo a v jakém denním limitu může váš kredit využívat. 

Jak poslat kredit na Gopass kartu jako dárek

Obdarovat svého blízkého, rodinu nebo přátele můžete i skrze Gopass kartu. Pokud totiž víte o někom, kdo rád cestuje, navštěvuje různá místa a využívá Gopass kartu, můžete mu poslat kredit jako dárek. Postup je stejný, jako když si dobíjíte vlastní Gopass kartu, ale tentokrát je potřeba zadat číslo karty nebo e-mail osoby, jež chcete obdarovat. Tomuto člověku poté přijde voucher s kódem na e-mail, který jste zadali vy. Jestliže jste zadali číslo Gopass karty, obdarované osobě přijde voucher na e-mail, který přísluší k dané kartě. Kód z voucheru stačí zadat v sekci "dobít kredit" a částka, jež jste darovali, se mu připíše na účet.

Gopass aplikace v telefonu

Výhody Gopass lze využívat i v chytrém telefonu. Do telefonu si totiž stačí stáhnout aplikaci GOPASS TRAVEL. S operačním systémem Android tuto aplikaci naleznete v Google Play a s operačním systémem iOS ji lze stáhnout z App Store. Jakmile budete mít tuto mobilní aplikaci v telefonu, můžete nakupovat jízdenky, ubytování, vstupenky a mnoho dalšího přímo z vašeho chytrého zařízení. 

V aplikaci se dozvíte také o tom, kde jsou aktuální odstávky sjezdovek a lanovek, LIVE přenos z kamer, aktuální podmínky na sjezdovkách, informace o střediscích a statistiky lyžování. 

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se