Tchibo: Víc než jen káva

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Tchibo si nás nejdříve získalo svojí skvělou kávou. Potom se o nás rozhodlo starat ještě o něco důsledněji. Dnes na Tchibo e-shopu nakupujeme oblečení, nábytek, sportovní vybavení a ještě mnohem víc.

Oblíbili jste si nákupy na Tchibo tak jako my? Aby také ne… Najdete tady vše pod jednou střechou, a to za velmi příznivé ceny.

Ať už jste na Tchibo experti, nebo jeho kouzlo objevujete teprve teď, naše "Tchibo v kostce" se vám bude hodit. Tak jdeme na to. Pohodlně se usaďte a pojďte poznat Tchibo e-shop.

TIPLI TIP: Chcete, aby vám už žádná výhodná nabídka neutekla? Sledujte Tchibo katalog, ve kterém naleznete nejen ty nejlepší akce.

Co všechno najdete na Tchibo?

V kategorii Svět Tchibo na vás čeká skutečně široký výběr. Najdete zde vybavení do domácnosti, zahradní nábytek, stylové oblečení, bytový textil, vybavení na cesty a i něco pro vaše domácí miláčky. Tchibo se zkrátka postará o vás i o celou vaši domácnost.

Vybavení domácnosti

Nábytek a doplňky do koupelny, na zahradu či do kuchyně. Vybavte svůj dům i byt moderními kousky a zpříjemněte si vzácné chvíle v pohodlí domova.

Prostírání 4 kusy (299 Kč, Tchibo.cz), Lounge křeslo (13 990 Kč, Tchibo.cz), Dávkovač mýdla (199 Kč, Tchibo.cz)

Móda a doplňky

Nudí vás kousky z běžných obchodů? Buďte trendy a vynikněte v davu s doplňky a oblečením od Tchibo!

Košilky, 2ks (279 Kč, Tchibo.cz), Taška (nyní za 499 Kč, Tchibo.cz), Halenka (nyní za 349 Kč, Tchibo.cz)

TIPLI TIP: Chcete se o Tchibo sortimentu dozvědět více? Tady jsou ty nejlepší produkty na Tchibo.

Sportovní vybavení

Vyrazte na kolo, na turistiku do hor nebo si jen tak zaběhejte. Samozřejmě s vybavením od Tchibo.

Funkční tričko Klima Tec (399 Kč, Tchibo.cz), Sportovní taška (599 Kč, Tchibo.cz), Sportovní podprsenka (449 Kč, Tchibo.cz)

TIPLI TIP: Rádi byste v Tchibo nakupovali výhodněji? Poradíme vám, kde najít a jak využít Tchibo slevy a slevové kódy.

Svět kávy

Tchibo své působení započalo právě v oblasti kávy – proto je oprávněně považované za odborníka na tento lahodný a velmi oblíbený nápoj. Nabízí jedinečnou Privat Kaffee, Naši kávu i nemalý výběr kávovarů. Mezi ty nejoblíbenější z nich patří bezesporu Tchibo Cafissimo.

Kromě produktů najdete v Tchibo e-shopu i zajímavé články o kávě a užitečné návody, jak kávu servírovat.

Privat Kaffee Nueva Linda (279 Kč, Tchibo.cz), Barista Caffé Crema (279 Kč, Tchibo.cz), Cafissimo mini (nyní za 1 599 Kč, Tchibo.cz)

Kde nakupovat Tchibo produkty?

E-shop

Na e-shopu poskytuje Tchibo větší výběr zboží – některé kolekce jsou totiž dostupné jen online a se neprodávají v kamenných prodejnách. Nákup online je jednoduchý, postupujete jako při běžném nákupu na internetu. Tchibo doprava zdarma je poté zajištěna u každého nákupu nad 1 590 Kč nebo při osobním odběru na prodejně. Pokud se vám objednané zboží nebude líbit, můžete ho na prodejně samozřejmě rovnou nechat.

Tchibo prodejny

Raději si zboží při nakupování prohlédnete na vlastní oči? Tchibo má v Česku hned několik kamenných poboček. A Tchibo prodejny nejsou vůbec obyčejné! Chcete se seznámit se zajímavým sortimentem spotřebního zboží a přitom si vychutnat lahodné cappuccino či espresso? Žádný problém – v obchodech Tchibo je to úplně běžné.

Prodejny Tchibo v Česku najdete na každém kroku! Podívejte se na kompletní seznam kamenných prodejen a najděte si tu, která je vašemu domovu nejblíže. A věděli jste, že se jako první pochlubilo obchodem Tchibo Brno už v roce 2004?

Koutky Tchibo

Malé kávové ráje se ale vyskytují i v koutcích jiných obchodů. Najdete v nich výhradně zboží z Tchibo. Takové malé kávové oázy naleznete především v řetězcích Kaufland, Albert a Globus.

Šetřete na každém nákupu v Tchibo

Je to snadné. Stačí se jen registrovat na Tipli a při každém nákupu se odsud na Tchibo e-shop přesměrovat. Jedině tak budete moci využít cashback i unikátní Tchibo slevy.

Související obchody

Answear, Vivantis, ZOOT, Tchibo, Bonprix

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se