TIP: Jak získat Tchibo dopravu zdarma na každý nákup

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Tchibo nabízí mnohem víc než jen skvělou kávu – to už dnes ví snad úplně každý. Věděli jste ale, že při nákupu na Tchibo můžete snadno získat dopravu zdarma? Poradíme vám, jak na to.

Jste milovníci grilování? Sportovci tělem i duší? Nebo se rádi pěkně oblečete? Pro všechny z vás se na Tchibo něco najde! To už ale určitě dávno víte. Dnes se tedy raději podíváme na to, jak získat Tchibo dopravu zdarma.

Tchibo - Doprava zdarma

Tchibo doprava zdarma je poměrně částá a oblíbená akce eshopu Tchibo. O akci se vždy dozvíte na Tipli v sekci Tchibo slevy. Kromě dopravy zdarma tady naleznete i celou řadu dalších slev a slevových kupónů, které lze v Tchibo využít.

Zboží si můžete nechat doručit přímo k vašim dveřím nebo do kterékoli Tchibo prodejny – záleží jen na vás. Nemusíte se ani bát, že by způsob doručení měl jakýkoli vliv na výsledný cashback od Tipli. Peníze zpět z nákupu na Tchibo dostanete v každém případě!

TIP: Chcete získat Tchibo dopravu zdarma? Stačí nakoupit v Tchibo nad 1 590 Kč a za poštovné nezaplatíte ani korunu.

Tchibo - doručení zboží na prodejnu

Při doručení balíčku na prodejnu za poštovné neplatíte. Doručit lze jakékoli produkty s výjimkou rozměrného zboží a zboží ze speciálních kolekcí, které jsou dostupné pouze online. Bližší informace o možnostech dopravy najdete vždy přímo v detailu výrobku na Tchibo.

Jakmile bude váš balíček na prodejně připravený k vyzvednutí, Tchibo vám pošle SMS nebo e-mail. Zboží na vás následně bude čekat ve zvolené prodejně Tchibo po dobu 7 dnů.

Doručení na prodejnu Tchibo je rychlé a praktické. Balíček si můžete hned rozbalit a je-li s ním snad něco v nepořádku, můžete to okamžitě začít řešit. Pokud se vám zboží nebude líbit, nemusíte ho samozřejmě vůbec přebírat.

Tchibo - doručení zboží domů

Při zaslaní balíčku domů vám jej Tchibo doručí prostřednictvím kurýra, a to nejčastěji do 4 až 6 pracovních dnů. Při objednávce pod 1 590 Kč je cena dopravy 59 Kč. Pokud objednáváte zboží v hodnotě nad 1 590 Kč, za dopravu neplatíte.

Zboží zakoupené v Tchibo e-shopu můžete do 30 dnů po jeho obdržení vrátit bez udání důvodu. Lze tak učinit prostřednictvím distribučního partnera společnosti Tchibo, nebo přímo v kamenné prodejně, kde vám rovnou vrátí peníze.

A jak dopravu od Tchibo vnímají zákazníci?

Tchibo doprava – názory zákazníků

S Tchibo dopravou jsou zákazníci spokojeni. Někteří zákazníci však nejsou spokojeni s výběrem přepravní společnosti.

S Tipli můžete ušetřit na každém nákupu

S Tipli šetříte na každém nákupu v Tchibo. Nabízíme vám příjemný cashback i celou řadu slevových kupónů. Stačí se jen zaregistrovat na Tipli.cz. Poté můžete začít nakupovat jako obvykle. Jen o něco výhodněji.

Nakupovat na Tchibo výhodněji

Související obchody

Kasa.cz, ZOOT, Tchibo, Bonprix, Mall.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se