ZOOT boty: Střevíčky nejenom pro Popelku

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Která z nás by nechtěla mít elegantní botičky, za které by se na plese nemusela stydět ani Popelka? Poohlédněte se po nádherných párech na ZOOT dámská obuv – určitě si vyberete!

Kde seženete botičky, jaké by vám i princezny záviděly? Přeci na ZOOT! Všechny víme, jak je nakupování obuvi přes internet problematické, protože nevíte, jak vám budou sedět. ZOOT boty si však můžete vyzkoušet v jejich ZOOT prodejnách a rovnou tak vědět, jestli vám botičky sedí nebo ne.

ZOOT lodičky

Lodičky sluší každé nožce. Najdete je v nejrůznějších barvách i provedeních – semišové, lesklé nebo matné. Pokud chcete, aby na noze dobře držely, pak určitě vklouzněte do lodiček od Dorothy Perkins, což je jedna z nejúspěšnějších britských značek, která funguje už přes 100 let.

ZOOT dámská obuv

Lesklé lodičky (1 199 Kč), Semišové lodičky (nyní za 671 Kč), Oranžové lodičky (nyní za 671 Kč).

ZOOT květinové lodičky

Na jarní a letní měsíce jsou květované botky ideální. Můžete je úžasně zkombinovat se svými oblíbenými květovanými šaty nebo jimi doplnit velmi decentní outfit a dozdobit se látkovou květinou do vlasů.

ZOOT dámská obuv

Pro co nejširší výběr zvolte v obchodu ZOOT filtr ZOOT dámská obuv. Černé květované lodičky (1 899 Kč), Lodičky s ozdobnou květinou (nyní za 1 679 Kč Kč), Vínové květované lodičky (1 899 Kč).

ZOOT lodičky - lesklé

Jak se rafinovaně zalesknout v letním slunci? Přeci v lesklých botkách! Už ony samy působí jako šperk a krásně je sladíte i s ozdobami na kabelce. A jak skvěle se hodí k malým černým na večírek!

ZOOT dámská obuv

Sříbrné sandálky (989 Kč), Kožené lodičky (3 879 Kč), Vzorované lodičky (nyní za 1 091 Kč)

ZOOT retro lodičky

Také milujete Pomádu? Retro je pořád v módě! Puntíkované boty ve stylu retro a rockabilly jsou ohromě in a jen tak někdo vás v nich nepřehlédne! Koukněte na boty Ruby Shoo – jsou hravé a vintage, přitom s úžasným smyslem pro detail. V těchto lodičkách vás bude bavit každý krok.

ZOOT dámská obuv

Červené puntíkované lodičky (nyní za 1 469 Kč), Modré puntíkované lodičky (nyní za 1 469 Kč), Černé puntíkované lodičky (nyní za 1 050 Kč).

ZOOT lodičky - s otevřenou patou

Pokud patříte k těm ženám, kterým nesjíždí pásek z paty, vyhrály jste jackpot! Protože tyhle lodičky jsou zkrátka nádherné – a to k sukni, šatům i elegantním kalhotám! ZOOT dámská obuv má šmrnc, ať už ji budete nosit jakkoli!

ZOOT dámská obuv

Perforované lodičky (1 589 Kč), Bílé lodičky (1 979 Kč), Růžové lodičky (1 469 Kč).

TIP: Nakupujte na ZOOT výhodněji

Pořiďte si oblečení ze ZOOTu levněji a uplatněte ZOOT slevový kupon na svoji objednávku.

Skvělé obchody s obuví a příjemným cashbackem navíc

Zajímá vás, kde ještě nakoupíte značkovou obuv za skvělé ceny? Vyberte si z naší nabídky:

  • eObuv.cz - eshop, ve kterém objevíte stylové boty a doplňky, a to s cashbackem 3 %.
  • Deichmann - nádherná trendy obuv s cashbackem 4 %.
  • Baťa - české boty s léty prověřenou kvalitou a s cashbackem 3 %.
  • CCC - zimní boty kvalitně a s 3% cashbackem.

Související obchody

ZOOT

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se