Prozradíme, jaké jsou nejkrásnější ZOOT kabelky

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Aby ladila k botám, aby se do ní všechno vešlo, aby se pohodlně nosila – ta nej kabelka prostě musí splňovat spoustu zásadních kritérií! Vyberete si s námi nejlepší ZOOT kabelku na ZOOT.cz.

5 tipů na nejkrásnější ZOOT kabelky

Tu potřebujete velkou kabelu na všechny věci do práce nebo do školy, tu elegantní psaníčko na firemní večírek, tu se chcete před kamarádkami blýsknout kouskem, který zdobí celý váš outfit. Jedna kabelka nám ženám zkrátka nestačí. Jaké ZOOT kabelky jsou ty nej?

1) ZOOT kabelky - na párty i na ples

Psaníčka jsou nadčasová. Když si potřebujete vzít jen mobil, pár drobných a kapesníky, jsou naprosto ideální. Pokud vám není pohodlné, že je musíte nosit v ruce, vsaďte na ta s řemínkem. Tyhle od úspěšné britské značky Dorothy Perkins si můžete vzít kamkoli – na formální akci i neformální večírek.

ZOOT kabelky

Veškeré ZOOT kabelky pořídíte v obchodě ZOOT. Semišové psaníčko (489 Kč), Prošívané psaníčko ( 545 Kč), Třpytivé psaníčko (539 Kč).

2) ZOOT kabelky - na dokumenty, notebook i drobný nákup

Na velikosti záleží! Zvlášť, pokud si domů z práce nosíte stohy papírů a navíc máte ve zvyku se stavit v obchodě pro něco dobrého ke kávě nebo k večeři. Bezedná kabelka je snem každé z nás – a s těmihle, jako byste ji měla.

ZOOT kabelky

Veškeré ZOOT kabelky pořídíte v obchodě ZOOT. Černá kabelka (1 499 Kč), Květovaná kabelka (1 089 Kč), Černo-krémová kabelka (1 199 Kč).

3) ZOOT kabelky - extravagantní

Žádná nudná barva u vás ve skříni nemá místo? Od hlavy k patě jste originální a přesně taková musí být i vaše kabelka? Pak se poohlédněte po těch nejbláznivějších kouscích, které ZOOT nabízí – jedna tady má dokonce tvar dinosaura!

ZOOT kabelky

Veškeré ZOOT kabelky pořídíte v obchodě ZOOT. Kabelka s bambulemi (1 399 Kč), Psaníčko ve tvaru dinosaura (1 469 Kč), Kabelka ve tvaru fotoaparátu (1 649 Kč).

4) ZOOT kabelky - crossbody

Když potřebujete mít volné obě ruce, jsou tu pro vás crossbody kabelky! Mají velikost tak akorát na všechno, co s sebou potřebujete na den plný relaxu, a zároveň vás vůbec neomezují v pohybu. A pokud si potrpíte na odstíny růžové a dívčí design, kabelky Miss Selfridge jsou pro vás jako dělané! Od roku 1966 je tato značka královnou hight street módy a zamilovaly si ji i světové modelky.

ZOOT kabelky

Veškeré ZOOT kabelky pořídíte v obchodě ZOOT. Tmavě růžová crossbody kabelka (679 Kč), Crossbody kabelka se střapcem (749 Kč), Růžovozlaté psaníčko (1 029 Kč).

5) ZOOT kabelky - ve stylu měšce

Nebaví vás zapínání na zip? Užijte si s hravou kabelkou, kterou stáhnete šňůrkou! Tyto kabelky mnohem lépe přizpůsobí svůj tvar, pokud do nich potřebujete neuspořádaně naskládat velké množství věcí.

ZOOT kabelky

Veškeré ZOOT kabelky pořídíte v obchodě ZOOT. Červená kabelka (2 369 Kč), Kabelka s hadím vzorem (1 229 Kč), Světle modrá kabelka (1 229 Kč)

TIP: Nakupujte nejen ZOOT kabelky výhodněji

Pořiďte si oblečení ze ZOOTu levněji a uplatněte ZOOT slevový kupon na svoji objednávku.

Související obchody

BIBLOO, ZOOT, Tchibo, Bonprix, Orsay

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se