Doporučujeme: 5 nejlepších ZOOT šatů pro každou příležitost

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Na rande, do práce, na svatbu i na ples. Kdykoli se potřebujete obléknout do krásných šatů a okouzlit své okolí, ZOOT je tu pro vás! Jaké ZOOT šaty zde najdete?

ZOOT šaty pro každou příležitost

Zvlášť v horkých měsících jsou šaty nedocenitelným módním kouskem. Parno se v nich přežívá mnohem lépe a navíc si můžete krásně opálit nožky. Jaké ZOOT šaty by neměly chybět ve vašem šatníku?

1) ZOOT šaty - office

Pokud se od vás v práci očekává dress code, jistě jste zažila situaci, když už jste vážně nevěděla, co na sebe. Vybrat si takové šaty, které se hodí do kanceláře a zároveň jsou pohodlné, je totiž téměř nadlidský úkol. Na ZOOT ale ví, jak mají vypadat správné pouzdrové šaty.

ZOOT šaty office

Veškeré ZOOT šaty pořídíte v obchodě ZOOT. Pouzdrové šaty (1 499 Kč), Květované šaty (1 199 Kč), Vzorované šaty (3 099 Kč), Šaty s krátkým rukávem (1 499 Kč).

2) ZOOT šaty - společenské

Ať už se chystáte kamarádce na svatbu nebo na firemní večírek, ZOOT společenské šaty jsou pro vás trefa do černého. Nemusíte se přitom omezovat jen na malé černé - najdete zde šaty nejrůznějších střihů i barev, kterými rozvíříte každou párty. A najdete zde i krásné plesové šaty.

ZOOT šaty společenské

Veškeré ZOOT šaty pořídíte v obchodě ZOOT. Vzorované šaty (2 999 Kč), Šaty s květovanou sukní (1 379 Kč), Krajkové šaty (1 379 Kč), Šaty s páskem (1 099 Kč).

3) ZOOT šaty - na každodenní nošení

Ať už s dětmi do zoo nebo s nejlepší kamarádkou na zmrzlinu. Každodenní šaty by měly být hlavně pohodlné. Zvlášť v létě hledejte lehké materiály, které kolem vás budou étericky vlát s každým pohybem.

ZOOT šaty na každodenní nošení

Veškeré ZOOT šaty pořídíte v obchodě ZOOT. Volánkové šaty (1 049 Kč), Šaty s páskem (999 Kč), Šaty s volánem (1 049 Kč), Květované šaty (1 559 Kč).

4) ZOOT šaty - na rande

Když chcete být půvabná, přitažlivá a romantická, volte především růžové a červené odstíny. Váš protějšek vás jistě odmění nejedním obdivným pohledem. Když navíc oblékněte ZOOT krajkové šaty, vydařenou schůzku máte z poloviny v kapse.

ZOOT šaty na rande

Veškeré ZOOT šaty pořídíte v obchodě ZOOT. Krajkové šaty (1 799 Kč), Šaty bez rukávů (2 249 Kč), Šaty s překládaným výstřihem (3 059 Kč), Krajkové šaty (2 099 Kč).

5) ZOOT šaty - plážové

Šaty na pláž jsou ideálně takové, které se lehce oblékají i svlékají, když běháte z moře a do moře. Lehké šaty vás ochrání před spálením a bude vám v nich příjemně, až sluníčko zapadne a trošku opadnou tropické teploty.

ZOOT šaty plážové

Veškeré ZOOT šaty pořídíte v obchodě ZOOT. Asymetrické šaty (1 399 Kč), Šaty s překládaným výstřihem (989 Kč), Květované maxišaty (999 Kč), Cihlové šaty (1 799 Kč)

Jak koupit ZOOT šaty levněji?

Už víte jaké si pořídíte nové ZOOT šaty? Výborně! A víte, že můžete šetřit při svých každodenních online nákupech? Stačí jen využít cashback a slevové kupóny od Tipli. Prohlédněte si nabídku obchodů a nakupujte výhodněji každý den (nejen na ZOOT).

Související obchody

BIBLOO, Vivantis, ZOOT, Bonprix, Orsay

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se