Účtenkovka přihlášení aneb Jak hrát každý měsíc o hodnotné ceny?

Tipy k nákupuSoutěže 10. 11. 2021

Účtenkovka je velmi atraktivní hra, ve které můžete s obyčejnou účtenkou z obchodu vyhrávat hodnotné ceny. Nejvyšší finanční výhrou je částka 1 000 000 korun. Zaregistrovat přitom lze hned několik účtenek i z těch nejmenších nákupů. Tak na co ještě čekáte?

Účtenková loterie je hra, ve které se každý měsíc hraje o více než 20 000 cen v hodnotě od 100 Kč do 1 000 000 Kč. Vyhrát může každý, kdo přihlásí platnou účtenku.

Každý den je povoleno přihlásit pouze jednu účtenku od každého prodejce. Vůbec přitom nezáleží na její hodnotě. Počítá se i ta s hodnotou 1 Kč. Jedinou podmínkou je, aby byla vystavena v režimu EET. Taková účtenka musí obsahovat následující údaje:

  • Datum a čas vystavení
  • Celkovou hodnotu v Kč
  • kódy FIK (Fiskální identifikační kód) a BKP (Bezpečnostní kód poplatníka)

Účtenkovka přihlášení aneb Jak registrovat účtenku

Účtenková loterie není nic složitého. Mrkněte, jak jednoduše registrovat účtenku.

1. Účtenkovka přihlášení

Do soutěže se zapojíte snadno i bez předchozí registrace. Pokud však chcete o hodnotné ceny soutěžit pravidelně a mít své účtenky pod kontrolou, vytvořte si hráčský účet na stránkách účtenkovka.cz.

K přihlášení potřebujete jen email nebo telefonní číslo a heslo. Účet je následně třeba aktivovat pomocí číselného kódu, který najdete ve své emailové schránce, nebo vám přijde v SMS zprávě.

2. Jde to i bez registrace

Do Účtenkovky lze zapojit účtenky i bez předchozí registrace. Pokud vás zajímá, jak funguje jednorázová Účtenkovka registrace, poradíme.

Zaregistrujte se, nebo hrajte o hodnotné ceny jen jednorázově. Volba je jen na vás.

Účtenkovka aplikace: Registrujte účtenku rychleji

Pomocí mobilní aplikace registrujte účtenky jednorázově. Aplikaci stáhnete jednoduše pod názvem "Účtenkovka" z Google Play. Zajímá vás, jak přesně Účtenkovka aplikace funguje? Podívejte se na naše tipy.

Účtenkovka výhry: O co se hraje?

Vyhrát v Účtenkovce se opravdu vyplatí. Mezi nejčastější výhru patří částka 100 Kč, pokud ale budete mít štěstí, můžete vyhrát i 1 000 000 Kč nebo osobní automobil.

Slosování probíhá vždy 15. den v měsíci. Pokud vyhrajete některou z cen, budete informováni prostřednictvím hráčského účtu nebo emailu/SMS uvedeného při registraci.

Získávejte za online nákupy peníze zpět!Zjistěte, jak výhodně nakoupit a získat účtenky do Účtenkovky. Pro více informací se stačí zaregistrovat.Zaregistrovat seRegistrovat se přes Facebook

Související obchody

AliExpress, BIBLOO, Vivantis, SCONTO Nábytek, Bonprix

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se