Alza - 7 tipů, jak na nákupu ušetřit i tisíce korun

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Alza se právem řadí mezi nejoblíbenější české eshopy. Z oblasti elektra zde nakoupíte snad úplně všechno, máte ale tušení, že na jednotlivých produktech můžete ušetřit i tisíce korun? Stačí využít Alza slevový kupón. Kde ho získáte? Jakými dalšími způsoby ušetřit na Alze? Právě to se dozvíte v našem článku.

Alza je opravdový fenomén, stejně jako její maskot, kterým není nikdo jiný než otravný zelený mimozemšťan Alzák. Co vše obchod nabízí? Tisíce produktů na jednom místě, prvotřídní služby a teď navíc ještě lákavé slevy a slevové kupóny, se kterými bude každý nákup výhodnější.

7 tipů, jak ušetřit na nákupu Alza.cz

Způsobů, jak na Alza nakoupit se slevou je hned několik. Přinášíme celkem 7 tipů!

1. Sleva Alza aneb Hlídejte si akční nabídky

První možností je hlídání akčních nabídek, které obchod vyhlašuje několikrát do roka. Nejznámější z nich je takzvaný Masakr cen. My všechny akce pravidelně hlídáme za vás, takže stačí sledovat stránky Tipli, kde se každá nová sleva Alza zaručeně objeví.

2. Alza slevový kupón: Jak ho získat?

Kromě toho, že hlídáme akční nabídky, pravidelně přinášíme také exkluzivní slevové kupóny. S nimi získáte opravdu výrazné slevy nebo další benefity, mezi které patří třeba doprava zdarma. Pečlivě si pohlídejte, ať vám žádný Alza slevový kupón neunikne.

3. Jste student? Teď můžete nakupovat až s 30% slevou!

Studenti disponující ISIC/ITIC průkazem se mohou těšit na opravdu příjemné slevy. Téměř na celý sortiment pro ně platí 15% sleva, nechybí však ani časově omezené akce, během kterých cena jednotlivých produktů klesá až o 30 %. A to už nejsou zrovna zanedbatelné částky. Tak nezapomeňte Alza slevy pro studenty sledovat.

Alza sleva

TIP: Sháníte nový telefon, nebo snad hledáte vychytaný tablet? Sledujte letáky s elektronikou a žádná výhodná nabídka už vám neuteče.

4. Zřízení Alza Premium

Dalším způsobem, jak ušetřit nějakou tu korunu, je zřízení účtu Alza Premium. S tímto programem získáte například Alza dopravu zdarma na veškeré objednávky, možnost vrácení zboží do 18 měsíců, exkluzivní slevy na některé produkty, přednostní výdej zboží nebo nárok na okamžitou reklamaci.

Vedení účtu Alza Premium stojí 249 Kč měsíčně. Pro odběratele, kteří zde ročně nakoupí alespoň za 121 000 Kč (včetně DPH), je vedení zcela zdarma.

5. Alza doprava zdarma

Nemusíte mít zřízený účet Alza Premium, abyste mohli ušetřit na dopravě. Kromě toho, že vždy v nabídce naleznete produkty, u kterých je poskytována bezplatná přeprava, jsou k dispozici také Alza pobočky a AlzaBoxy. Osobní odběr v těchto zařízeních se poté vyplatí mnohem více než doručení přepravní společností. Na pobočkách objednávku vyzvednete zdarma nebo od 35 Kč, v samoobslužných AlzaBoxech od 49 Kč.

V sortimentu Alza.cz naleznete nejen elektroniku, ale třeba i dětské hračky nebo parfémy.

6. Alza karta pomůže ušetřit

S šetřením peněz při nákupu v Alze pomůže také Alza karta plná výhod, o kterou můžete zažádat s prvním nákupem nad 1 000 Kč. Jedná se o kreditní kartu, díky které získáte 5 % zpět z každého nákupu u této společnosti. Tuto platební kartu samozřejmě můžete využít také k nákupům v jiných obchodech.

7. Na svůj nákup nespěcháte? Počkejte si na Alza Black Friday

Poslední možností, kterou určitě musíme zmínit, je celosvětový nákupní svátek Black Friday. Ten totiž Alza určitě nemůže ignorovat. Proto se každoročně těšte na akci s názvem Alza Black Friday.

Alza Black Friday

Akce Alza Black Friday je opravdovým svátkem pro všechny milovníky výhodných nákupů.

Oficiální termín akce Black Friday 2018 připadá na den po americkém svátku Díkůvzdání. U Alzy většinou trvá hned celý týden a slevy jsou opravdu velké! U některých produktů se jedná až o 80 %! Obchod má své zákazníky opravdu rád, a proto Black Friday vyhlašuje i několikrát do roka.

Nejlepší pobočka? Alza Holešovice!

Kromě dobře fungujícího eshopu se společnost pyšní i sítí kvalitních prodejen, do kterých si můžete nechat zboží z internetového obchodu doručit a rovnou si ho i vyzkoušet. Alza pobočky, showroomy nebo oblíbené AlzaBoxy naleznete v řadě měst napříč celou Českou republikou.

Jednou z prodejen je Alza Holešovice, která svým návštěvníkům nabízí dokonalý komfort v podobě velké prodejní plochy a nepřetržité otevírací doby díky zavedení nočního výdeje. Už se tak nikdy nestane, že si zboží nestihnete vyzvednout před zavírací dobou.

Alza Holešovice kromě toho provozuje i vlastní Apple shop, koutek pro virtuální realitu, herní zónu, Alza muzeum nebo Alzacafé poskytující zákazníkům občerstvení. Tady se zkrátka obyčejné nakupování mění v zábavu pro celou rodinu.

Alza Black Friday

Pobočka Alza Holešovice je místem, kde vás nákupy budou bavit.

Pobočka
Adresa
Otevírací doba
PobočkaPraha Holešovice
AdresaJateční 33a
Otevírací dobaNonstop
PobočkaBrno - Střed
AdresaSkořepka 336/15
Otevírací dobaPo - Ne: 8:00 - 20:00
PobočkaPlzeň
AdresaTruhlářská 2755/5
Otevírací dobaPo - Ne: 8:00 - 20:00
PobočkaOstrava
AdresaNovinářská 6a
Otevírací dobaPo - Ne: 8:00 - 20:00
PobočkaKarlovy Vary
AdresaSokolovská 117/59
Otevírací dobaPo - Ne: 8:00 - 20:00
PobočkaLiberec
AdresaPalachova 1404
Otevírací dobaPo - Ne: 8:00 - 20:00

Tip: Elektro díky Tipli cashbacku nakoupíte levněji hned v několika obchodech. Omrkněte jejich seznam.

Nakupujte elektroniku až o 10 % levněji!Pro zobrazení této části článku se prosím zaregistrujte.Zaregistrovat seRegistrovat se přes Facebook

Související obchody

Expert.cz, Okay.cz, Kasa.cz, Euronics, Mall.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se