TOP 5 produktů z AliExpress #19

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Máte pocit, že už jste prošmejdili každé zákoutí a AliExpress vás nemá čím překvapit? Kouzlo nákupů v Číně je v tom, že vás dostanou znovu a znovu! I když jste přesvedčení, že jste už viděli všechno, natrefíte na produkty, o jakých se vám ani nesnilo.

Na AliExpress by člověk kolikrát strávil půl mládí. Užijte si čas jinak a omrkněte s námi jen to nejlepší. Průzkum nabídky čínských regálů jsme si jako každý pátek (a každé pondělí) vzali na starost my. A vy se jen kochejte, nakupujte a radujte z neuvěřitelně nízkých cen.

Veselé pánské ponožky

TOP 5 produktov z AliExpress #21

Zpestřete si podzim barvami a oživte svůj každodenní outfit těmito originálními ponožkami. Veselé ponožky jsou novým trendem také v oblasti pánských obleků. Možná ho díky nim konečně vezmete na milost. Hodnocení produktu: 5 z 5.

Koupit na AliExpress za 259 Kč

Bluetooth adaptér

TOP 5 produktov z AliExpress #21

Bluetooth adaptér je tak malinký, že se vám v pohodě vejde do kapsy. To ale nijak nesnižuje jeho výkon! Stačí ho vložit do počítače a spojení mezi ním a telefonem funguje bezproblémově. Hodnocení produktu: 4,9 z 5.

Koupit na AliExpress za 87 Kč

Dětský supermarket

TOP 5 produktov z AliExpress #21

Dětský supermarket patří mezi hračky, se kterou se děti zabaví na celé hodiny. Hravou formou natrénují praktické dovednosti, které využijí při opravdovém nákupu, naučí se pracovat s čísly a zvládnou jednoduché počty. Můžete si společně zahrát třeba na AliExpress. ;) Hodnocení produktu: 4,8 z 5.

Koupit na AliExpress za 587 Kč

Vánoční dekorace

TOP 5 produktov z AliExpress #21

Do Vánoc zbývá přesně měsíc. Těšíte se? Vraťte se na chvilku do dětství, kdy jste odpočítávali každý zbývající den. Společnost vám bude dělat roztomilý sob, sněhulák nebo Santa. Děti z nich budou nadšené a procvičí si díky nim číslice. Hodnocení produktu: 4,6 z 5.

Koupit na AliExpress za 170 Kč

Voděodolný obal na boty

TOP 5 produktov z AliExpress #21

Super vychytávka na výlet i do města. Voděodolný obal na boty se vejde do každého batůžku a vaše nohy zůstanou v suchu, i když vás přepadne náhlá přeháňka. Zároveň ochráníte obuv před znečištěním. Hodnocení produktu: 4,8 z 5.

Koupit na AliExpress za 124 Kč

Související obchody

AliExpress

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se