TOP 5 produktů z AliExpress #16

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

AliExpress a jeho nízké ceny vám zaručeně zvednou náladu i v nejsychravějším listopadovém dni. Pojďte s námi z pohodlí vašeho gauče omrknout zajímavosti z čínských regálů, které vám doslova za pár korun vykouzlí nejeden úsměv na rtech.

V dnešní porci podzimních tipů z online tržiště AliExpress vás čekají super vychytávky, které využijete doma i venku a které zahřejí na těle i na duchu.

Nástěnný kalendář

TOP 5 produktov z AliExpress #18

Jak nezapomenout na žádnou schůzku, narozeniny, výročí ani jinou příjemnou povinnost? Mějte je pořád před očima. Všechny plány a události si zaznamenejte na originální nástěnný kalendář, který nejen že ozdobí váš interiér, ale bude vám poctivě připomínat, na co všechno se tento měsíc můžete těšit. Hodnocení prodejce: 98,6 %.

Koupit na AliExpress za 153 Kč

Pánské kotníkové boty

TOP 5 produktů AliExpress #16

Co víc na podzim potřebujete, než klid a nohy v teple? Ve stylových kotníčkových botách, které jsme pro vás vytipovali, to ani jinak nepůjde. S nimi i v nich všechno pošlape, jak má. Vybírejte z černé, hnědé nebo modré barvy. Hodnocení prodejce: 5 z 5.

Koupit na AliExpress za 546 Kč

Kuličkové pero

TOP 5 produktov z AliExpress #18

Potěšte svého školáka praktickým dárečkem. S krásným a kvalitním perem se slohovky budou psát samy. A nezapomeňte ani na sebe, i když už jste třeba školou nepovinní. Kdy jste někomu naposled napsali dopis, pohled nebo milý vzkaz přicvaknutý na ledničce? Vyberte si až z 13 barevných modelů a pošlete radost dál. Hodnocení prodejce: 98,5 %.

Koupit na AliExpress za 22 Kč

Štětce na líčení

TOP 5 produktov z AliExpress #18

Ať už bez make-upu nevycházíte z domu nebo se líčíte jen na páteční party, sada profesionálních štětců na líčení udělá půl práce za vás. Obsahuje pět štětců, díky kterým už nebudete muset prohánět selfíčka zkrášlovacími filtry. Nahoďte úsměv a vyražte si užít světa. Platba na Aliexpress je hračka. Hodnocení prodejce: 99 %.

Koupit na AliExpress za 374 Kč

Bluetooth reprák

TOP 5 produktov z AliExpress #18

S přenosným bluetooth repráčkem si můžete oblíbenou hudbu vychutnat kdekoli. Zamilujete si jeho elegantní design, snadnou manipulaci a praktickou velikost, díky které se v pohodě vejde do kapsy džín nebo miniaturní kabelky. Na výběr máte ze čtyř příjemných barev: šedé, modré, zlaté nebo růžové. Hodnocení prodejce: 97,9 %.

Koupit na AliExpress za 629 Kč

Související obchody

AliExpress

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se