Letáková hlídka: Nakupujte za 50 % v obchodech JYSK, Rossmann a Teta

Tipy k nákupuMóda  |  Domácnost a zahrada  |  Nábytek a doplňky  |  Krása a zdraví  |  Kosmetika  |  Hobby a zábava  |  Rodiče a děti  |  Letáková hlídka 10. 11. 2021

Vylepšete svůj život ve všech ohledech. Vybavte si domov novým nábytkem JYSK. Zkrášlete se kvalitní a přesto dostupnou kosmetikou z Rossmann a udržujte své tělo v kondici s přírodními krémy drogerie Teta. Mrkněte, co nabízí akční letáky obchodů pro tento týden.

Snadnější hledání, rychlejší rozhodování, vše na jednom místě. Díky Tipli letákům budete mít přehled o levných produktech pro celou domácnost. Speciální Letáková hlídka se tento týden zaměřila na obchody s nábytkem, bytovými doplňky a kosmetikou.

JYSK leták

Toužíte po změně? Zavítejte na prodejnu JYSK, kde nyní seženete nový trendy nábytek až s 50% slevou. Sháníte stůl, židle, pohovku nebo šatní skříň? To vše nyní koupíte za skvělou cenu. Všechny platné JYSK letáky jsou pravidelně rozesílány 1x týdně do schránek všude, kde má obchod prodejny. Leták vychází jednou za 14 dní ve čtvrtek. Změny bývají o státních svátcích. U nás naleznete všechny letáky online.

leták JYSK

Leták JYSK

Sleva 20 - 50 % na všechen nábytek

Chcete už vyměnit starý nábytek za nový? Podívejte se, co vše nyní nabízí aktuální leták JYSK, který je platný od 27. 09. 2018 do 10. 10. 2018.

Vyzkoušet můžete také vrchní matraci Wellpur, která dokonale kopíruje celé tělo a po ránu se tak cítíte mnohem lépe. Protože kvalitní spánek je klíčem ke zdravému a spokojenému životu. Za skvělé akční ceny koupíte nyní také polštáře, fotorámečky, svícny a jiné dekorační předměty.

Rossmann leták

Nábytek už jste si vybrali? Zkrášlete kromě domova také sami sebe s obchodem Rossmann. V drogerii Rossmann najdete bohatý sortiment dámské dekorativní a pečující kosmetiky, přípravků na vlasy, dětské kosmetiky nebo parfémů. Na Tipli najdete všechny platné Rossmann letáky na jednom místě! Leták vychází jednou za 14 dní ve středu.

Nejvýhodněji nyní koupíte tělová mléka a krémy Dove s 50% slevou nebo pleťovou kosmetiku, tělová mléka, krémy, gely a oleje Nivea se slevou 30 %. Zastánce zdravé výživy také potěší skvělá nabídka BIO produktů a doplňků stravy.

Podívejte se na aktuální leták Rossmann, který je platný od 26. 09. 2018 až do 09. 10. 2018. V obchodě Rossmann najdete vždy širokou nabídku zboží za akční ceny.

leták Rossmann

Leták Rossmann

Živlíci dětem!

Sbírejte body s věrnostním programem Rossmann a získejte roztomilé Živlíky. Figurky učí děti, jak se chovat, aby tu pro nás planeta byla co nejdéle. Za 100 Kč nákupu získáte 1 bod a za 25 bodů si můžete pořídit jednoho Živlíka za pouhých 49,90 Kč.

Nakoupit a získat dárek

TIP: Šetřete přírodu a vyhledávejte všechny oblíbené letáky online. Na Tipli najdete přehled o všech slevách a akcích!

Teta drogerie leták

Nakupování s rozumem a citem - taková je Teta drogerie. Mrkněte na Teta drogerie leták a nenechte si ujít žádnou z nabídek. V prodejnách naleznete široký sortiment výrobků z oblasti kosmetiky a péče o domácnost. Kosmetické novinky a oblíbené produkty koupíte vždy za super ceny. Už jste si přečetli aktuální Teta drogerie leták? Rozklikněte nabídku a pročtěte si zajímavé tipy na další nákup. Leták je platný od 4. 10. 2018 do 15. 10. 2018. Nakupujte chytře s drogerií Teta a díky Teta klubu získejte slevy až 50 % na celý nákup.

leták Teta drogerie

Teta drogerie leták

Sleva až 50 % na celý nákup s Teta klubem

  • Listerine ústní voda vybrané druhy za 89,90 Kč
  • Pilaten Black slupovací maska na černé tečky za 19,90 Kč
  • Sleva 50 % na dámský parfém Calvin Klein
  • Sleva 30 % na celou značku Maybelline

Ještě levnější kosmetika díky cashbacku

Nechte si vrátit část peněz zpět díky cashbacku od Tipli. Stačí se zaregistrovat, nakoupit přes Tipli v jednom z více než 450 partnerských obchodů, a část peněz z nákupu máte na účtě!

Jak funguje cashback?

Související obchody

Krasa.cz, Douglas, Nejlepší nábytek, Fitvýživa.cz, BB Cream

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se