Sháníte nábytek levně? Prohledejte Aukro!

Tipy k nákupuNábytek a doplňky 10. 11. 2021

Aukro je největší aukční a bazarový obchod u nás. Najdete na něm knihy, oblečení, sběratelské předměty, elektroniku a samozřejmě i nábytek! Pokud tedy potřebujete levně dovybavit byt nebo sháníte něco starožitného, jste na správném místě.

Byt bez nábytku jsou jen čtyři stěny. Nábytek dělá design celého domu i bytu - jaké vybavení zvolíte tedy bude určovat, jak se doma budete cítit. Jste na modernitu ze skla a kovu, nebo dáváte přednost útulnému dřevu a přírodním materiálům?

Vyberte si nábytek přesně podle svých představ - s Aukro se navíc ani nemusíte plácnout přes kapsu. V Aukro na vás čeká lákavé slevy.

Jaký Aukro nábytek tu najdete?

Aukro je plné nejrůznějších věcí, takže abyste našli, co potřebujete, musíte se jím trochu prohrabat. Máte dvě možnosti, jak nábytek na Aukro vyhledávat:

  1. zadejte klíčové slovo do vyhledávací roletky, např. „postel
  2. přejděte do kategorie „Dům a zahrada“ → „Nábytek“ a potom výběr dál zužujte v podkategoriích po levé straně

Pak už vybírejte z nekonečného množství nabízených produktů tak, jak jste zvyklí. Ještě jste na Aukro nic nekupovali? Přečtěte si náš návod – povíme vám, jak nakupovat na Aukro.

Dětská postel Aukro

Od luxusních po obyčejné, od dětských po manželské. Aukro momentálně nabízí přes 4500 postelí za různé ceny, z nichž drtivá většina je nová a nepoužitá. U postele pečlivě sledujte rozměry, abyste ji domů bez problému dostali v případě, že se nedá rozložit. Také pozorně čtěte, zda se konkrétní postel prodává s matrací nebo bez ní. Na výběru si dejte záležet – konec konců trávíte v posteli celou třetinu života, tak ať váš spánek stojí za to. V případě dětské postele potom pamatujte, že dítě prvních pár let roste jako z vody - a ideální je tedy postel, která se mu velikostí přizpůsobí nebo bude zpočátku trochu větší.

aukro postel

Tuto dětskou postel koupíte za 3 499 Kč.

TIP: Po levé straně pod kategoriemi máte možnosti, jak si výběr zboží na Aukro zúžit - podle ceny, stavu zboží nebo jeho vzdálenosti od vás. Díky tomu můžete vybírat ještě rychleji.

aukro šatní skříň

Tuhle šatní skříň seženete za 4 219 Kč.

Šatní skříň Aukro

Pohodlné místo pro všechno vaše oblečení. Podobně jako u postele si dopředu zjistěte, zda se dá rozložit a smontovat – šatní skříně totiž bývají hodně velké. Také nezapomeňte nahlédnout dovnitř – má dostatek prostoru na pověšení vašich šatů, kabátů nebo košil? Nebo je naopak samá polička, takže budete muset oblečení skládat? Šatní skříň by má být uzpůsobená vašim potřebám, abyste si do ní mohli ukládat oblečení tak, jak jste zvyklí. Barvou, materiálem a provedením by potom měla ladit se zbytkem nábytku v ložnici – přece ji budete mít na očích zvenku.

TIP: Mějte o svých nákupech přehled a nenechte si ujít nic, co se na Aukro šustne. Všechno podstatné o nákupech a prodejích sledujte přes Aukro archiv.

Kancelářské židle Aukro

Pokud pracujete z domu, strávíte v křesílku u počítače pravděpodobně velkou část dne. Proto si dejte velký pozor při výběru kancelářské židle - snadno se totiž může stát, že vás z ní budou bolet záda, zvlášť, pokud máte špatné sedací návyky. Volte vhodnou velikost ke svému pracovnímu stolu i na svou výšku. Potom se nebudete muset u stolu hrbit nebo se v židli zvláštně kroutit. Kolečka vám potom poskytnou pohodlný pohyb ke stolu a od něj. Pokud máte židli i na lenošení u filmů, potom vám určitě přijde vhod nastavitelný sklon židle dozadu.

aukro šatní skříň

Kancelářské židle kupujte i za 1 980 Kč.

Nábytek můžete zakoupit i v dalších obchodech - doporučujeme například SCONTO Nábytek - zde máte k dispozici široký sortiment kvalitního vybavení a příslušenství do domácnosti.

Nakupujte nábytek s cashbackem

Shánění nábytku je zábavnější, pokud za to dostanete nějakou odměnu. Nakupujte nábytek s cashbackem díky Tipli obchodům. Cashback znamená, že se vám z ceny zboží několik procent vrátí zpět na váš Tipli účet - stačí se na Tipli registrovat a potom si odměnu nechat poslat na běžný bankovní účet.

Související obchody

Nábytek FORLIVING, Kasa.cz, JENA nábytek, SCONTO Nábytek, ASKO NÁBYTEK

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se