Penny hra 2021: Jak soutěžit a co můžete vyhrát?

Tipy k nákupuSoutěže  |  Ostatní 16. 4. 2022

Jaro je tady a společně s ním startuje také oblíbená Penny hra. Tentokrát dokonce s dvojnásobnou šancí na výhru. K mání je 234 000 produktů zdarma a poukázky na nákup v celkové hodnotě 500 000 Kč. Už na nic nečekejte a zapojte se do soutěže i vy!

Kdo si hraje, nezlobí. Toto přísloví platí nejen pro děti, ale týká se i dospělých. Pokud se navíc spojí hra a možnost vyhrát spoustu skvělých cen, není dál co řešit. Přesně o tom je hra Penny, o které informuje například Penny Market leták. Zkuste své štěstí a získejte zboží zdarma, navíc s vynaložením minimálního úsilí.

Jak můžete hrát?

Jednoduše! Pokud vlastníte Penny kartu, můžete se až 2x denně zúčastnit Prémiové hry, a to prostřednictvím svého chytrého telefonu na stránce pennyhra.cz. Nejen, že se díky dvěma pokusům zvýší vaše šance na výhru, ale oproti Základní hře máte možnost získat několik zajímavých cen navíc. Rozhodně se vám tedy vyplatí si Penny kartu pořídit. Ani v případě, že jejím vlastníkem nejste, nemusíte zoufat. Máte totiž možnost hrát 1x denně Základní hru.

Penny karta

TIP: Přečtěte si více informací o jedinečných výhodách Penny karty zde.

Pravidla Penny hry

Princip samotné hry je pak velmi snadný. Na obrazovce se vám zobrazí celkem 9 velikonočních vajíček. Libovolně kliknete na 5 z nich, čímž se odhalí jejich obsah. Pokud budou 3 z 5 produktů z vajíček stejné, vyhráváte! Do 24 hodin pak obdržíte SMS zprávu s výherním kódem a instrukcemi, jak postupovat k získání výhry.

Jaké podmínky musíte splnit?

Přečtěte si, jaká kritéria je nutné splňovat, abyste se mohli zapojit do hry. Soutěžit můžete, jestliže:

  • vaše doručovací adresa se nachází na území České republiky
  • jste vlastníkem chytrého telefonu nebo tabletu
  • vaše telefonní číslo má českou předvolbu
  • máte funkční připojení k internetu

Všechny podmínky splňujete? Skvělé! Nyní už zbývá jen zaregistrovat se do soutěže. Učinit tak můžete pouze pod jedním telefonním číslem. Poté je nutné registraci dokončit kliknutím na odkaz obdržený prostřednictvím SMS zprávy. Budete přesměrováni na externí webovou stránku potvrzující registraci, což je podmínkou k získání výhry. Vynecháním tohoto kroku sice budete moci hrát, nicméně není možné vyhrát. Nelze totiž zaslat výherní SMS.

TIP: Pokud jste již hráli Prémiovou hru pod stejným telefonním číslem v minulosti, nemusíte se do soutěže opětovně registrovat.

Jaké ceny můžete v Penny hře získat?

Penny Market je opravdu velmi štědrý a pro své zákazníky dal k dispozici celkem 238 290 kusů nejrůznějších produktů. Šance na výhru je tedy skutečně vysoká.

V základní hře bez Penny karty můžete získat pouze zboží ze sortimentu Penny Market. Nelze vyhrát nákupní poukázky. Mezi cenami najdete mimo jiné například pivo Staropramen Smíchov, sušenky Kávenky Original, kapsle na praní Persil Universal nebo leštidlo do myčky Finish. Sortiment je tedy poměrně široký a neomezuje se pouze na potraviny. Na aktuální akce se můžete podívat v novém Penny letáku.

Prémiová hra má rozhodně co nabídnout. Kromě cen nabízených již v základní hře můžete totiž navíc vyhrát například vstupenky na koncert Leoše Mareše nebo poukázky do prodejen Penny v hodnotě od 100 do 100 000 Kč. To zní dobře, nemyslíte? Stačí si pořídit Penny kartu a po zadání jejího čísla do hry budete na Prémiovou verzi přesměrováni automaticky.

Penny hra

Jak vyzvednout vyhraný produkt?

Vyhráli jste? Skvělá zpráva! Jak ale můžete získat svou výhru?

Během nákupu v libovolné prodejně Penny jednoduše přidáte svou výhru do nákupního košíku. U pokladny pak použijete odkaz z doručené výherní SMS. Kliknutím na tlačítko Vyzvednout teď se zobrazí unikátní čarový kód, který ukážete obsluze pokladny.

Podívejte se na aktuální akce Penny:

Související obchody

PENNY

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se