Penny leták - aktuální leták online

Tipy k nákupuLetáková hlídka 10. 11. 2021

Víte, jaké všechny výhody má PENNY Market? Jak vypadá aktuální PENNY leták a jak můžete ušetřit? Vše se dozvíte v článku.

Společnost PENNY Market působí na českém trhu od roku 1997 a zaměstnává více než 7 tisíc zaměstnanců. Řídí se heslem "Co je české, to je dobré". České kvalitě důvěřují, a proto u nich naleznete 7 z 10 potravinářských výrobků českých.

PENNY leták - aktuální týden

Akční letáky PENNY Marketu vychází pravidelně každý čtvrtek a pondělí. Takzvaný Pondělík, neboli pondělní leták má platnost pouze do středy. V jeho nabídce je i SUPER STŘEDA, kde jsou 2 produkty zlevněny jen pro daný středeční den. Leták vycházející ve čtvrtek, tedy Čtvrtečník platí až do neděle.

Nejnovější letáky, nejen ty z Penny, najdete na Tipli. Podívejte se také na PENNY leták od příštího týdne.

PENNY leták od příštího týdne

Nabídka PENNY Marketu se obměňuje každý týden. V PENNY letáku naleznete na zadní straně vždy nabídku tzv. SUPER VÍKEND, kterou lze využít jen o víkendu.

TIP: Pokud chcete ušetřit nejen v PENNY, vyzkoušejte náš cashbackový portál, který vám po online nákupu vrací část peněz zpět na účet.

PENNY karta

Pořiďte si PENNY kartu s kterou můžete nakupovat vybrané zboží za nízké ceny. Nabídka levnějších výrobků se obměňuje každý týden. Kartu získáte zdarma v každé prodejně po vyplnění registračního formuláře v prodejně. O PENNY kartu si můžete zažádat i na stránce pennykarta.cz. Karta vám přijde do 3 týdnů.

Zatím na PENNY KARTĚ se nedají sbírat body, i přesto je nákup s kartou výhodnější, protože získáte slevy na vybrané výrobky v aktuálním PENNY letáku.

penny leták

Jaká je otevírací doba PENNY obchodu?

Na vybraných prodejnách PENNY byla prodloužena otevírací doba o hodinu. Nově se na vás PENNY zaměstnanci těší od 7.00 do 21:00 hodin. U dalších prodejen se otevírací doba může lišit.

Mobilní aplikace PENNY

Díky mobilní aplikaci PENNY budete mít dokonalý přehled o probíhajících akcích a slevách. Neleznete tam i aktuální PENNY leták, všechny prodejny PENNY v Čr i s mapou a navigací. Kromě toho můžete zjistit otevírací dobu jakkékoliv prodejny PENNY Marketu. PENNY aplikace je zdarma a je dostupná pro iOS a Android.

Jaké značky naleznete v PENNY obchodu?

PENNY Market nabízí 9 privátních značek, které naleznete pouze tam. Zaručuje kvalitu a produkty jsou ve většině případech levnější, než je tomu u ostatního sortimentu. Máme pro vás čtyři, které byste ve svém nákupu v PENNY neměli přehlédnout.

penny leták
  • značka PENNY. - jako je tomu u ostatních obchodních řetězců, i PENNY má svou základní řadu sortimentu pojmenované po svém obchodu za nízké ceny.
  • NA GRIL - výrobky určené ke grilování a ve vysoké kvalitě slibuje PENNY od značky NA GRIL, většina výrobků je české původu (na obale vždy označeno).
  • Dobré maso - záruka kvality - jak už z názvu vypovídá, toto maso je v PENNY zárukou kvality, maso je z prověřených chovů a masné výrobky jsou převážně z české produkce.
  • Boni - mléko, sýry a další mléčné výrobky za diskontní ceny na vás čekají v PENNY Marketu. Volba spotřebitelů 2017 zvolila vítěze v podobě Boni Kefír natur a ochucený kefír.

Garance vrácení peněz

Koupili jste si z PENNY Marketu výrobek a jeho chuť a kvalita vám nevyhovují? Do 72 hodin od zakoupení můžete produkt vrátit a PENNY vám vrátí vaše peníze zpět. Podmínkou je vrátit minimálně 80 % původního obsahu a také musíte předložit účtenku.

Související obchody

Košík.cz, Kasa.cz, ZOOT, Tchibo, Mall.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se