Móda, textil a dekorace - už jste nakupovali v OTTO?

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Široký výběr módního zboží, bytového textilu a dekorací najdete v internetovém obchodě OTTO. Můžete vybírat z nesčetného seznamu atraktivních značek a kvalitních produktů. Nákupy na OTTO vám udělají radost!

Na OTTO najdete skvělý zákaznický servis, podrobné popisky a přehledné řazení zboží do kategorií. V OTTO si přijdou na své ženy, muži ale i děti. Spolehlivě tu nakoupíte obuv, spodní prádlo a dětské oblečení.

Odchod OTTO pravidelně přichází se stále novými produkty a akcemi pro své zákazníky. Pokud byste rádi dostávali novinky, zaregistrujte se na Tipli a už vám žádné akce neutečou. Nakupujte výhodně přes cashback a ušetřete na svém nákupu.

Ušetřete s Tipli pomocí cashbacku

Nevíte jak nakupovat pomocí cashbacku? Poradíme vám!

Registrujte se na Tipli pomocí emailové adresy a nakupujte ve více jak 450 obchodech. Sledujte slevy o kupóny a ušetřete část peněz z nákupu. Odměna z nákupu se připíše na váš profil už do 48 hodin. Nakupujte chytře s Tipli a část peněz se vám vrátí zpět

Přečíst si více o cashbacku

OTTO shop

OTTO je online prodejna, která nabízí kvalitní produkty od jedinečných značek. Proto v ní můžete najít trendové kousky na všechny události. Chystáte se na ples, do práce, nebo si chcete užít volný čas v pohodlném oblečení? Sháníte doplňky do bytu, povlaky na postel nebo jídelní soupravu? To vše najdete na OTTO!

OTTO katalog

Přihlaste se k odběru z newsletter a dostanete odměnu Otto slevový kupon 400 Kč na první nákup. Na emailovou adresu vám budou chodit aktuální slevy, inspirace na módní trendy, poradenství podle typu postavy a mnoho další.

OTTO plavky

Plavky jsou nezbytná součást oblečení k létu. Vyberte si dobře padnoucí plavky, které se nezničí po jednom koupání ve slané nebo chlorované vodě. Pořiďte si originální OTTO plavky, které neuvidíte na nikom jiném za 1 399 Kč. Vybavte se hned několika plavkami a užijte si hravou plážovou módu.

otto plavky

otto šaty

OTTO šaty

Šaty na každou příležitost - lehké letní šaty do města nebo dovolenou, formální šaty do práce nebo večerní róby do divadla. Probuďte v sobě ženskost s šaty z OTTO jen za 699 Kč. Nezůstávejte u jednoduchých střihů. Zariskujte a kupte si šaty s výraznými potisky, volánky nebo výšivkou.

OTTO oblečení

Oblékněte celou rodinu do nových módních kousků na dovolenou. Na nohy patří pohodlná obuv, kterou také najdete na webových stránkách. Obuv z OTTO skvěle doplní váš outfit a přizpůsobí se vaší noze. Už nemusíte mít strach, že vás budou při dlouhých procházkách bolet nohy. Užijte si komfort, který oblečení OTTO nabízí!

OTTO dámská móda

V kategorii dámská móda najdete kompletní seznam věcí, které potřebujete mít ve svém šatníku. Od casual kousků až po sportovní oblečení. Vyberete si i trendy oblečení v nadměrných velikostech. Dejte najevo, že víte co vám sluší! Každá žena má svůj jedinečný styl, tak ostatním ukažte, že umíte nosit trendy módu a nebojíte se výrazných outfitů. Buďte in za každé situace a nakupujte značkové oblečení na OTTO.

Dámská móda s cashbackem

Podívejte se na další obchody, které si pro vás připravily nové kolekce dámského oblečení. Nakupujte výhodně přes cashback a z ušetřených peněz si pořiďte nové doplňky na letní sezónu.

  • Bonprix – vybírejte originální střihy a potisky letních triček
  • Answear – deminové kraťasy nikdy nevyjdou z módy
  • Lindex – elegantní oblečení v námořnickém stylu
  • Wayfarer – móda odlišující se od standardního stylu
  • Orsay – romantické květinové vzory pro něžné slečny a dámy
  • Asos - zahraniční móda v originálním provedení

Související obchody

Answear, Astratex.cz, OTTO, Bonprix, Orsay

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se