3 tipy, jak nakupovat Michael Kors kabelky levně!

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Krásná kabelka je doplňkem každého outfitu. Pokud jste si oblíbila značku kabelek Michael Kors, pak jste asi brzy zjistila, že zaplnit si jimi celou skříň a doplnit je ke každému stylu, je dost drahé. Jak na nákupu Michael Kors kabelek ušetřit? Máme pro vás 3 osvědčené tipy!

Značka Michael Kors by neměla chybět v žádném šatníku – ať už vsadíte na minimalistické a prostorné kabelky, stylovou obuv nebo hodinky. Kabelky Michael Kors jsou ale jednoznačně nejpopulárnější!

Kvalita ale něco stojí a tato značka se většinou prodává docela draze. Jak cenu jejich krásných kabelek co nejvíce srazit dolů? Máme pro vás spolehlivé finty!

1. Nakupujte kabelky Michael Kors s cashbackem

Čím více utratíte, tím více na cashbacku dostanete zpět. Tento jednoduchý princip se vám vyplatí v našich obchodech Bibloo nebo Vivantis – zde tyto krásné kabelky najdete. Odměnu dostanete za každý nákup a ve výsledku se vám tak z ceny kabelky může vrátit i několik stovek. A to se potom nakupuje jedna radost!

vivantis michael kors

Tuto kabelku koupíte na Vivantis.

2. Vsaďte na slevové kupony

bibloo Michael kors

Tuto kabelku koupíte na Bibloo.

Co je na cashbacku nejlepší? Že ho můžete kombinovat i se slevovými kupony – ale pozor, jen s těmi, které pro vás máme zde na Tipli. Vždy vás upozorníme na exkluzivní slevové kódy i probíhající výprodeje, v nichž můžete na Michael Kors kabelkách ušetřit celé jmění – stačí ve správnou chvíli najít a uplatnit správný slevový kód. Pokud ho budete opisovat, dejte pozor, abyste se nepřepsali - doporučujeme kódy raději kopírovat ;-) Všechny naše slevové kupony najdete nejen v celkovém výpisu slev, ale i v profilech všech obchodů. Nabídku kupony průběžně aktualizujeme.

3. Kupte levnou kabelku z druhé ruky

Nevadí vám, že nebudete první vlastník kabelky Michael Kors? Chcete ji koupit opravdu levně a nevadí vám, že není z této sezóny? Zkuste zboží z druhé roky. Na internetu najdete nejrůznější prodejní portály, kde uživatelé internetu prodávají to, co už sami nepotřebují. Mezi ty nejznámější patří Aukro a Sbazar, pokud ale chcete jít přímo po módě, zkuste portál Vinted. Určitě zde najdete plno krásných kousků – ale pozor, v některých případech nelze využít ani cashback ani slevové kódy, protože nenakupujete v klasickém obchodě, ale od jiných lidí.

kabelky michael kors

Tuto kabelku koupíte na Bibloo.

TIP: Chcete si koupit krásnou trendy kabelku, ale Michael Kors je na vás trochu moc? Nezoufejte, poradíme vám, kde koupíte levné kabelky!

★ Buďte trendy – vsaďte na Michel Kors ★

Každý váš outfit si zaslouží svou třešničku na dortu. Proto si kupte takovou kabelku Michael Kors, která vám bude dělat radost a která vám hlavně dlouho vydrží – protože do kvality se vyplatí investovat!

Vybrat si Michael Kors kabelku

Související obchody

Answear, BIBLOO, Vivantis, ZOOT, Mall.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se