Alza Premium: Jaké výhody získáte a kolik ušetříte?

Tipy k nákupuVěrnostní programy 10. 11. 2021

Nakupujete rádi a pravidelně na Alza.cz nebo se k tomuto nákupu právě chystáte? Pak zbystřete svou pozornost. Alza pro vás totiž připravila balík zajímavých výhod v rámci speciálního věrnostního programu Alza Premium. Čtěte dál a zjistěte, jaké konkrétní výhody toto členství přináší.

Šetřit při každém nákupu? Komu by se to nelíbílo! Pokud objednáváte na Alza.cz často, pak se určitě registrujte do speciálního věrnostního klubu Alza Premium. S ním nakoupíte nové nářadí, sportovní vybavení nebo hračky pro děti za výhodnější cenu a ještě s dopravou zdarma.

Co je Alza Premium?

Alza Premium je speciální věrnostní program obchodu Alza, díky kterému máte možnost čerpat spoustu jedinečných výhod. Stačí si na webových stránkách obchodu vytvořit uživatelský účet v sekci Moje Alza a alespoň jednou zde nakoupit. Členství má čtyři varianty:

  • zkušební členství na 30 dní zdarma
  • standardní placené členství bez omezení na dobu 1 měsíce
  • standardní placené členství bez omezení na dobu 12 měsíců
  • bezplatné členství na základě útraty na Alza.cz ve výši alespoň 121 000 Kč v průběhu jednoho roku

Balíček služeb, které přináší Alza Premium

Sháníte dárek k Vánocům, narozeninám nebo jen spotřebiče a doplňky do domácnosti? Na Alze seženete vše, na co si jen vzpomenete. Pokud se navíc stanete členem služby Alza Premium, máte možnost čerpat následující výhody:

Alza Premium

Exkluzivní Premium Deals

Nakupujte výhodněji! Jako člen Alza Premium máte přístup k výrazným slevám, které jsou dostupné jen pro členy klubu a které nikde jinde nenajdete. Nakoupíte tak kvalitní zboží od světových značek za bezkonkurenční ceny. Akce se průběžné mění, aby si každý přišel na své.

POZOR: Nabídka Premium Deals neplatí pro členy, kteří využívají 30 denní zkušební verzi.

Doprava zdarma na vše

Přestaňte se limitovat hodnotou nákupu a dopřejte si komfort doručení zdarma. Objednané zboží vám dovezou na jakoukoliv adresu v České republice nebo na libovolné výdejní místo.

Přednostní výdej zboží

Jako člen Alza Premium jste vždy na prvním místě! Zboží vám na prodejně bude vydáno přednostně. Vyzkoušet můžete také okamžité vyzvednutí objednávky z mobilní aplikace.

Okamžité vyřízení reklamací

Využívat můžete také maximální nákupní i ponákupní servis. Ten zahrnuje bezodkladné vyřízení reklamací. Při poruše do 90 dnů od zakoupení vám bude navíc reklamovaný výrobek vyměněn za nový okamžitě.

Osobní asistent

Potřebujete poradit ohledně zboží nebo chcete zjistit stav vaší objednávky? Zeptejte se jednoduše a rychle v chatovacím okně na stránkách Alza.cz. Pokud zavoláte na zákaznickou linku na telefonním čísle 225 340 111, budete odbaveni přednostně.

Alza Home Box zdarma

Díky členství v Alza Premium máte zapůjčení Alza Home Boxu a dopravu do něj zdarma. Jak to funguje? Předmětem této služby je pronájem úložného boxu poskytovaného v rámci služby Alza HomeBox členovi Alza Premium. Do HomeBoxu vám může být doručeno zboží, které si u Alzy objednáte.

Alza Premium

POZOR: Tato služba je dostupná pouze pro členy roční verze Alza Premium a služba je dostupná jen v Praze a okolí.

Black Friday o den dříve

Nenechte si utéct pravidelnou nákupní akci Black Friday na Alza.cz se slevami až 80 %. S účtem Alza Premium můžete nakupovat zboží v rámci této akce navíc o 12 hodin dříve než ostatní. Máte tak k dispozici širší výběr za ty nejlepší ceny.

18 měsíců na vrácení

Nechcete při nákupu zboží nic riskovat? Pak využívejte službu Nic neriskuj, kterou máte v rámci Alza Premium zdarma. Tato služba vám zaručuje výkup zboží obchodem Alza do 18 měsíců od nákupu, a to ve formě šeku.

Slevy a slevové kupony na Alze

Chcete při nákupu v nejoblíbenějším českém eshopu ještě více ušetřit? Sledujte pravidelné akce jako například oblíbený Alza Black Friday, během kterého můžete ušetřit až 80 % z hodnoty zboží.

Mrkněte také na exkluzivní slevové kupony na procentní slevu nebo dopravu zdarma, které pro vás hlídáme u nás na Tipli. Získáte tak elektroniku i hračky ještě levněji. Zjistěte, jaká Alza sleva je pro vás tento týden připravena.

Další slevy na Alze »

TIP: Čtete rádi noviny? S Alza Premium získáte také předplatné vybraných časopisů zdarma a předplatné novin MF Dnes a LN v hodnotě 2 528 Kč také zdarma.

Kolik členství stojí?

Máte na Alze uživatelský účet Moje Alza? Pak získejte zkušební verzi na 30 dní zdarma nebo si rovnou zaplaťte měsíční nebo roční členství. Pro aktivaci je nutné pouze zadat vaši platební kartu, na které bude rezervována a poté uvolněna 1 Kč pro ověření karty.

Po zkušební době je Alza Premium za 249 Kč měsíčně nebo 2 490 Kč za rok.

TIP: Chcete zjistit, kde všude můžete při nákupu zboží ušetřit? Vyzkoušejte věrnostní programy dalších obchodů. Přehled nejvýhodnějších programů najdete i u nás na Tipli.

Jak zrušit Alza Premium?

Koupili jste si vše, co jste chtěli? Nebo chcete z nějakého důvodu zrušit členství v Alza Premium? Zrušení je možné kdykoliv na stránkách Alzy prostřednictvím kontaktního formuláře. Členství bude zrušeno až k poslednímu dni zaplaceného období. Věškeré bližší informace najdete na Alza.cz v sekci Moje Alza, podsekce Alza Premium.

Proč vstoupit do klubu Alza Premium?

  • doprava zdarma až domů
  • pravidelné premiové slevy pouze pro členy
  • okamžité vyřízení reklamací
  • přednostní výdej zboží
  • přednost na zákaznické lince
  • služba Alza Home Box zdarma
  • přístup ke slevám v rámci akce Black Friday o den dříve
  • 18 měsíců na vrácení zboží
  • předplatné vybraných časopisů a novin zdarma

Související obchody

Okay.cz, Kasa.cz, Alza, CZC.cz, Expert Elektro

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se