Albi tužka - hravé učení pro naše děti

Tipy k nákupuHobby a zábava  |  Hračky  |  Rodiče a děti 10. 11. 2021

Chcete vaše děti vzdělávat zábavnou formou? Zahoďte učebnice, přichází interaktivní tužka, která sebou nese učení, které je hravé a děti ho milují. Dětem se rozšíří obzory, dozví se spoustu nových zajímavostí a probádají neprobádané.

Vítejte ve světě kouzel! Tam, kde je čtení kouzelné a učení hravé. Chcete aby se vaše děti učili, ale zároveň to pro ně bylo zábavné? Tak jste na správném místě. Interaktivní elektronická tužka umožní dětem zažít nové věci. Jak přesně elektronická tužka od Albi funguje? Čtěte dál.

Elektronická Albi tužka - učení zábavou

albi tužka

Chcete vaše děti vzdělávat i ve volný čas? S nudnou učebnicí určitě neuspějete. Zkuste zábavnější formu. Interaktivní hračky - konkrétně tužka by mohla být to pravé. Stačí, když se lehce dotknete tužkou obrázku nebo textu a dozvíte se příslušnou informaci, nebo se ozve zvuk či hudba. Navíc s Albi tužkou můžete naplno využívat jakékoliv výrobky označené logem Kouzelné čtení. Součástí tužky je také otvor pro externí paměťovou MicroSD kartu do velikosti 16GB (paměťová karta není součást balení). Cena Albi tužky s knihou se pohybuje kolem 1 300 Kč.

Co se děti v knize dozví?

Součást balení je vždy kniha. Na výběr máte třeba Atlas Světa, nebo knihu Hravé učení. Pomocí tužky se děti dozví spoustu informací. Hravé učení je průvodce pro předškoláky, který učí poznávat čísla, písmena, tvary a barvy. Atlas světa je pak pro děti od 6 let. Děti zjistí, jak se všechny státy a jejich hlavní města jmenují a jaké zajímavosti můžete v jednotlivých státech obdivovat.

Kde koupit Albi tužku nejlevněji?

Elektronickou tužku koupíte levněji díky Tipli, protože portál vrací z každého nákupu cashback (část peněz z celého nákupu). A v jakých obchodech můžete cashback za nákup interaktivní tužky získat?

  • MALL.cz - ověřený online nákupní centrum, kde seženete vše kvalitně a za příznivé ceny
  • Knihy Dobrovský - Kromě knih koupíte u Dobrovského taky společenské hry a to nejdůležitější - Albi tužku, s kterou je učení zábava.
  • Mrakyhraček - Ocenění za nejvýhodnější cenu získal obchod Mraky hraček, protože jeho cena za Albi tužku s knihou Atlas světa je nejnižší a navíc za něj dostanete až 4% cashback od Tipli.
Koupit Albi tužku nejvýhodněji

TIP: sledujte slevy a slevové kupóny u jednotlivých obchodů a váš nákup bude ještě levnější

Samolepky na Albi tužku

Už mají vaše děti elektronickou tužku? Tak to se jim budou určitě líbit Albi samolepky, které jim pomohou svou tužku vylepšit. Mohou tak mít originální kousek, který nikdo jiný nemá. Bude to tužka s knírem, bláznivým obličejem, korunkou, nebo s křídly? Fantazie se meze nekladou. Balíček obsahuje 46 samolepek. Seženete je např. v Knihy Dobrovský. Cena samolepek je 39 Kč.

Koupit Albi samolepky
samolepky na albi tužku

Související obchody

Proděti.cz, Mraky hraček, Pinkorblue, Mamitati.cz, Bambule

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se